0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Видях те.. :wink: много сте хубави всички :):) и аз съм там вече..успех :):)
saraapl , вие от Русе ли сте? Имам странното усещане,че познавам мъжа ти от някъде....
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
И аз се включих в албума!! искам да ви кажа, че всички  сте страхотни и ми е много приятно да се запознаем!!! целувкииии!!!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
everything_possible не сме от там ама имаме роднини.. по линия на мъжлето ми де :):)
Силвичка :bighug:поплачи си мила сега ,но после след ден два се изправи и продължи напред ,с нови сили и надежда .Ние сме с теб миличка .
Днес като видях албумчето и си помислих ,че сега може много хора да се познават отдавна а да не знаят че пишат тук.Аз никой не познавам за сега де :D
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Трябва да кажа,че така ми е още по приятно да съм сред вас! Сега няма нужда да си създавам измислени образи. Многоооо ми е хубаво така като се познаваме вече почти официално!
Прави ми впечатление,че сте много строини и височки, пък аз....съм едно тапишонче, че в последно време съм пораснала ама не където трябва, ми назад ...
Нали все си се надявам, ту сядам на колелото, ту спирам. Аз съм си направила лентичка, ма да знайте че май няма да я бъде дълго време....Хапва ми се, пийва ми се и това е...
Айде лека нощ,че май се улях вече...
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Лека нощ на всички.

:)))))))))))))Бари ви е подал лапичка и благодари , че го харесвате:)
Някой ден като си направим и истинска среша, ще го взема и него:)

Силвичка, не се отчайвай.Пожелавам ти утре като се събудиш нещата да изглеждат много по-добри:)
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
добро утро на всички раннобудници и на другите, след малко ще се оправям и ще потеглям на работа В болнични съм но се оказва, че без мен не се оправят, та ще отида за два- три часа, надявам се да не станат повече!Като се прибирам ще мина през църквата!Днес от сутринта се вижда ,че ще е хубав ден-направих си преди малко поредния тест- момичета  ПАК ОТрИцАТЕлЕН!Започвам с мъжлето да стреляме на посоки, нито М,нищо? :?незнам защо се получава така!Нищо, това са поводи с милото да си се гушкаме много често, момичета всеки път когато ви давам и ви съветвам да вярвате, аз се надъхвам и аз да вярвам Да, понякога оставаме безверни,толкова много надежда влагаме в очакването и после когато няма нищо, като че ли сме малко обезверени!Ох, момичета айде дано, дано   хубав ден на всички!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Добро утро и от мен:)

Симони, дано не те задържат много в работата ти:)

На всички пожелавам много положителни емоции днес и приятни почивни дни:)
Аз си вземам двете животни и отивам на разходка за 2-3 дни:)И като си дойда в неделя да има поне 4-5 ++++++++.

Успех на всички:)
*
Здравейте момичета

Не съм писала много отдавна. При мен всичко върви добре. Вчера бях на доки и бебчо и аз сме добре. Искам приди да отида официално в другата тема да Благодаря на всички вас. Благодаря ви за подкрепата която ми оказахте, когато ми беше трудно. Благодаря ви за отговорите на всеки мой въпрос. Благодаря че ме издържахте. Много ви прегръщам и целувам. :youwoman: Всеки ден си мисля за вас и ви стискам палци да виждате само +++ тестове.  :bighug: :bighug: :bighug:

Обичам ви.

*
Здравейте мацета
и азе включих в албумчето - мн сте ми хубавички всичките  :balk_21:
Симони, в понеделник не ти ли е 10 ден от закъснението, защо не си запишеш час при лекар. Сигурна въм, че няма да ти дойде лелката до тогава  :wink: Може би теставете не те ловят.

*
хей биби21 и да ни заплюеш  :D :D :D

*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #831 -: Март 14, 2008, 08:36:04 am »
Добро утро, момичета, днес определено е хубав ден, за разлика от вчерашния, и ще стане още по-хубав, ако се появи някой + резултат.

silvi4ka: сега е трудно, но не се отчайвай мила, и аз ако съм няма да чакам до наесен, дано се навие за по-рано  :crossfingers:

everything_possible: не сме само стройни и височки, или поне не аз :-), само съм височка, но килцата за съжаление са достааааа, но и аз така, хапва ми се, пийва ми се (сега не докато дойде гадната ..., уж се надявам все още).

simoni: бързо свършвай работа и се прибирай при малката прекрасна госпожица, а ние ще бъдем с теб по-обяд. И аз като теб продължавам да бъда с - тест и нито М, нито нищо. Вече не знам какво да си мисля, само глупости из главата ми, но така е, ще издържим на поредното предизвикателство от съдбата.

И никой да не си отстъпва мястото в списъчето, просто да удвои силите и всички заедно да бъдем със Симони.

biby21:
липсваш ни, но се надяваме да те последваме скоро и ние и пак да бъдем заедно. Радвам се, че всико е ок и много лека  preggo и многооооооо хубаво :babyflips:

Успех, момичета, във всичко.

:grouphug:

« Последна редакция: Март 14, 2008, 09:11:46 am от Meggy »

Добро утро и от мен хубавици. Вие сте страхотни - в албума. Всички сте много готини. Хайде да изживеем днес един прекрасен и слънчев ден. 8) 8)
*
Аз, аз, реших малко да ви развеселя :-) Надявам се, че успях!
Мен със сигурност:)
Това беше сладко:) Стискам ти палци мила:)

Това беше целта, важното, че е постигната :-)

П.П. Все още имам нужда от  :crossfingers:

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Айде аз съм на работа вече- ужас!!!Шефът ми ме гледа с лек укорителен погледеч, че съм отцъствала- влизайки ме попита дали съм жива!?Абе, ей човече неразбрали че за мен детето е най- важно, ако трябва и другата седмица няма да идвам и без това парите са малко а напрежението огромно.Няма стимул да се ходи на работа, чакам с нетърпени да напълним шкембето с милото и да си гледам дечицата. Ако можех само това щях да правя, наполовин работен ден и после с децата, искам да имам пълна къща с деца и един ден да гледам и много внуци! :oops: :) :PТова е моята мечта, а не да правя кариера, кариерата съм я остъпила на милото.....Та така с шефа, много много не му харесва че отсъствам че тръгвам по- рано с 15 мин., странни са все едно те са нямали деца!!!!!!!!!????? 8OЕй, да благодаря на Сlevergirl хареса ми много твоето тълкувание, аз си мислех същото и се надявам скоро да ви се похваля, защото съм ви обещала да ви повлееека многооооо кракккк! Ladybebi, пожелавам ти като моята бременост- най- хубавите ми 9 месеца, та и раждането ми беше такова, нищо не ме е боляло, само дето много наедрях, но мила да не ти пука после ще ти дам рецепта за отслабване.Аз за 6 месеца свалих всичко....леле колко писах, кои ли ще ме чете????
*
Големи сладурани сте всички! Започвам да търся снимка и аз.
Баба ми казваше, че хубавите и добри жени трябва да раждат много деца, защото така света ще се напълни с хубави и добри хора :)
Добро утро и от мен момичета:)
Оффф, тук вали от два дни, ама досега бях толкова заета, че не забелязах.
Но, важното е, че днес е последен работен де, после отпускааааа:)
Хайде, някой няма ли да се похвали днес??? Ама това вече на нищо не прилича!
Я се стягайте всички и изкарайте скритите положителни тестчета:)
Лек ден ви желая:)
*
Баба ми казваше, че хубавите и добри жени трябва да раждат много деца, защото така света ще се напълни с хубави и добри хора :)

Много :good_post:

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
simoni аз те прочетох :)Стискам палци скоро да се похвалиш.
Добро утро на всички прекрасни момичета, изживейте деня си така, че в края му да си легнете с усмивка и то хубавите неща ще дойдат от самосебе си.
*
Добро утро момичета! Хайде дано днес вече се появят на яве няколко +++++тестчета!
Симони с теб сме по обяд - за Руската черква!
Силвичка - не се отчайвай скоро ще станем мами!!!!