0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета.
В последно време не пиша (не съм приятна компания в момента),но непрекъснато ви чета и съм с вас.Възхищавам ви се как взаимно се подкрепяте и не оставате на никоя да й се сломи духа.Браво ,страхотни сте.

Това за снимките е една великолепна идея - и аз се записах  :wink: :lol:

Пожелавам ви много положителни резултати
Здравейте момичета.
В последно време не пиша (не съм приятна компания в момента),но непрекъснато ви чета и съм с вас.Възхищавам ви се как взаимно се подкрепяте и не оставате на никоя да й се сломи духа.Браво ,страхотни сте.

Това за снимките е една великолепна идея - и аз се записах  :wink: :lol:

Пожелавам ви много положителни резултати
А ТИ КАК РАЗБРА ЧЕ НЕ СИ ПРИЯТНА КОМПАНИЯ. СПОДЕЛЕНАТА БОЛКА Е ПОЛОВИН БОЛКА. ТУК ИМА ХОРА,КОИТО СА ГОТОВИ ДА ТЕ ИЗСЛУШАТ И ДА ТЕ ПОДКРЕПЯТ. ОТ МЕН ЕДНА ОГРОМНА  :bighug: :ballons:
*
Знам,че споделената болка е половин болка, но не ми се иска да ви помрачавам настроението и да ви натоварвам.

В общи линии съм изпаднала в лека депресия и отчаяние и за капак мъжлето ми заяви, че не е готов да има деца.
Кажи ми как да сам приятна компания ????

Прегръщам ви
*
има ли място за още чакащи??? здравейте и от мен ! и аз ъсм от чакащите и надяващите се!( този месец доста "поработихме" - дано да имаме +++ )
 Милчка STL моля те не се отчайвай! Ние сме с теб! :bighug:
« Последна редакция: Март 13, 2008, 14:44:25 pm от rossy * »
Лиско, съжалявам, мила  :balk_21: 
STL, как така не е готов да има деца  8O 8O 8O? И кога го реши това? Та вие не сте ли се разбрали, преди да почнете да правите опити, кой какво иска? Извинявай, ама ми е много странно. Прегръщам те и се надявам това да е било някакво моментно настрение и да не го мисли наистина  :bighug:
Галичка,  :hug2: хайде и ти бързо си оправяй настроението, и с усмивка напред!
Don't worry, be hippy
Лиско, :bighug:много съжалявам мила.Но ти си силна и ще успееш следващият път.
STL,може би имате труден период,дано отмине бързо,всичко ще е наред.Всеки има по някога такива моменти.
Симонка , :crossfingers:утре ще чакаме да кажеш час за църквата.Благодаря ти оново за блгородните постъпки.
@_Megi_@,рано е още за да се види евентуална бременност.Пожелавам ти я от сърце.
Лейди бейби,тихичко честито.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
да си направим нашо виртуално пространство със снимки.Аз съм го създала сега можем да се поопознаем като се видим на снимки.Аз ще повлека крак... Ето и мястото на виртуалните ни срещи: http://www.snimka.bg/
потребителско име: zachatie2008
парола: 2008

Идеята ми харесва- вътре съм.

Момичета,толкова много сте изписали. Искаше ми се да ви кажа толкова неща почти на всички, ама нещо паметта ми изневерява. Така,че  :bighug: всичките!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
rossy* ,vesska, rpuzi-anna благодаря lи от сърце
vesska - всички си беше наред и си планирахме бебчето и двамата го искахме ,но това беше допреди 2-3 седмици .След поредният неуспешен опит той ми заяви, че не е бил готов още да става татко.
И аз се надявам да е моментно и скоро да започнем отново, но божа работа - никой незнае какво му е писано.

Благодаря на всички за подкрепата

хубав ден от мен на всички
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy
mimcheto_85   stork-boy
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy

rossy *              stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
Andreaivano    14-15.03  stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
nomine         17.03.  stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
Pipi_M         18.03 stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03 stork-boy
tani77         23-24.03  stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo      :eggsperm:       
ivaqna   :eggsperm:

Роси добавена си   :lol:
*
много благодаря!  :bighug: на 30.03 имаме 5 -та годишнина(откакто сме заедно с милото) Надявам се да го изненадам с 2 чертички! ПРЕГРЪЩАМ ВИ ВСИЧКИ!  :D
много благодаря!  :bighug: на 30.03 имаме 5 -та годишнина(откакто сме заедно с милото) Надявам се да го изненадам с 2 чертички! ПРЕГРЪЩАМ ВИ ВСИЧКИ!  :D
ние имахме 5 годишнина от сватбата на 28 февруари  :D,през месец сме rossy*..
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Момичета и аз се разписах в снимките  :wink:
Гледам, че в "класацията" на очакващи съм се издигнала, ама всеки момент ще ми дойде  :?
*
страхотно! ако може сега и заедно да се похвалим с + ще е супер! :wink:
*
STL, според мен твоето момче се е пооплашило малко. Споко, сигурна съм, че не е размислил и все още иска бебче.

Благодаря ви момичета за прекръдките и от мен една голяма  :bighug:
Аз не мога да си обясня, защо съм в такова настроение. Ту ми е тъжно, ту ми е весело, ту ми се спи, ту ми се разхожда някъде  8O и аз незнам, какво искам. Пък сега и ми се гади  8O. Нямам идея защо. Неми и се пише, нито ми се говори. Но си ви чета.  :wink:

*
Идеята за албумчето е мн добра и аз се включих  :wink:

страхотно! ако може сега и заедно да се похвалим с + ще е супер! :wink:
Дааа  :D,но като гледам ти си в очакване да не ти идва,тъй че стискам палци да има  :bfp: ,пък на мен тъкмо ще ми свършва гадната М,та ще съм за следващият месец :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте милички!Аз сега стигнах да пиша,че докато изчета какво сте писали...Нещо определено се излагаме този месец.Аз днес/утре съм в О,работим си по въпроса пък да видим накрая какво ще стане.Хайде де момичета няма ли да има радост най-накрая и за нас.Пожелавам ви много любов.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Хей мацки! Днес от много работа не можах по-рано да се включа!
Кайли - мила и аз като теб, ама няма страшно и нашия ред ще дойде, ти нали не се предаваш и не се отчайваш?!  :balk_600:
STL - може би твоя мъж просто трудно, по свой си начин, изживява факта че не се е получило, дай му време, и не се отказвай, те мъжете ако не сме ние - са загубени в днешно време да знаеш. Уж били силния пол - ама друг път, сега ние сме им повече опора на тях, от колкото те на нас  :balk_62:

НЯКОЙ ДА СПОДЕЛИ НЕЩО ХУБАВО???? НЯКАКВИ ЧЕРТИЧКИ ЧЕРВЕНИ НЯМА ЛИ???
ЕДНА ГОЛЯЯЯЯМА  :grouphug2: :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Мацки, пък мен днес ме е обхванала една... апатия! Ама седя си в офиса, скатала съм се зад монитора, и ... скучно ми е! А като знам, че поне до към 18,30 ще се наложи да вися тук... още по-скофтено ми става... а довечера сме и на рожден ден... Кръста нещо се опитва да ме наболява .... изобщо ... днеска не ми е ден! А сутринта бях в превъзходно настроение! Цял ден полудявам! Мирише ми на различни неща, а освен на цигари и кафе, няма на какво друго... а на мен ми лъха я на фасул, я на шарена сол, преди малко пък ми миришеше на дъжд  8O ! Пълна лудница съм! Охх, извинявайте, че ви занимавам и с моето апатично - меланхолично настроение, ама... :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Забравих да ви кажа че утре като се прибирам от работа ще отида до Руската църква видях че сте ми подготвили списъчето и някъде между редовете питате кои и кога ще отиде до там- аз обичам да ходя там, така че за мен ще е удоволствие да ви заведа отново там, мили мои приятелки.А на тези които не са ходили, ви съветвам на пролет да хванете половинките си и да си направите екскурзия и да я посетите, точно срещу нея има едно хубаво новичко кафе в което можете да седнете хем да я гледате, хем да си пиинете нещо хубаво! :D
Много хубава идея,мила!Като дойда в София непременно ще отида до там.А утре ще съм мислено с теб/когато отидеш/-благодаря! :bighug: