0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Добро утро Милички:)
аз пък отивам към болницата и може и да се случи някакво чудо:)))))))))))

Слънчев ден и много усмивки ви желая:)

Елфита съжелявам мила.

Неши, лека работа:)
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
добре!Изчетох Ви, много пишете!Добро утро, мацки как сте Видях, че сте били в едно такова страно състояние на духа вчера- да и аз така бях и затова реших да се оттегля и да не пиша!Но днес съм налиния поне за сега,Вяра и много положителни мисли!На мен още не ми е дошло тези два дена не съм си правила тестове и мисля да не правя, нищо че само за това си мисля :P,продължавам да съм си вкъщи, малката е на антибиотик, и си запълвам времето много добре с нея Гледам филми по цял ден излизаме навън.Даже днес ще се разходим до баба ми за обяд,утре трябва да отида на работа сутринта- УЖАС! Почва да ми писва работата, но се оплаквам това е така защото в момента други неща ме вълнуват!

Наистина искам всички да се хвалим скоро съсъ шкембетата и да си направим една среща!Моля ви се вярваите и бъдете оптимисти, идва и нашето време!! :D
*
Добро утро и от мене!! Желая ви хубав и лек ден, нищо че поне в София днес е доста дъждовно!!! :rain: :rain:
*

simoni

• 352
Забравих да ви кажа че утре като се прибирам от работа ще отида до Руската църква видях че сте ми подготвили списъчето и някъде между редовете питате кои и кога ще отиде до там- аз обичам да ходя там, така че за мен ще е удоволствие да ви заведа отново там, мили мои приятелки.А на тези които не са ходили, ви съветвам на пролет да хванете половинките си и да си направите екскурзия и да я посетите, точно срещу нея има едно хубаво новичко кафе в което можете да седнете хем да я гледате, хем да си пиинете нещо хубаво! :D
*

simoni

• 352
Още нещо, аз сега като не съм писала цял ден неможете да ме спрете :balk_121:,забравих да ви напиша че най- вероятно ще съм към 11 часа там, но ако има промяна утре ще ви пиша от службата, мисля си че при положение че знаете че утре ще ходя на църква, май всички ще сте от рано с мен и затова май часа не е много от въпрос!Но ще ви кажа допълнително!Лека работа на всички които мислят днес да се трудят за прогреса на страната ни! 8O
Добро утро и от мен.Макар , че в момента вали, аз съм в добро настроение. Как сте вие, сладуранки? :D Пак съм на работа и пак -на линия във форума.
Сутринта едва се вдигнах от леглото. Някаква жила край яйчника ме дърпа и едва си вдигнах тялото. Нещо и като ходя ме подърпва, а аз обичам да си ходя бързичко. От вчера ми спря и течението. Едно такова стана жълтеникаво- лееееееееееееко бледо розово. Вече не зная какво е това?! Май лелката се е запътила и към мен. :(
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy
mimcheto_85   stork-boy
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
Andreaivano    14-15.03  stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
nomine         17.03.  stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
Pipi_M         18.03 stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03 stork-boy
tani77         23-24.03  stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo      :eggsperm:       
ivaqna   :eggsperm:

Добро Утро! Аз да съобщя, че на 13-ти ден от месеца, 13-тата в списъка на очакващите  :bfp:, напуска безславно 2 дена по-рано, с превръзки под мишница  :(. Не съм фаталистка, ама я, какво съвпадение! А винаги съм си мислила, че числото "13" ми е щастливо...
Добре дошла, Шнеки, и нали си знаеш, никакво задържане тук и влизане в списъци, че излизането е много болезнено!
Симони, Мики, Виксън, Меги, Лиско, Кайли, Мимче, vmj_83 , Силвичка, Ladybebi чакам  :bfp: вече, че много се излагаме.
На всички останали, хубав ден, въпреки дъждовен, и много положителни емоции!!! А аз отивам да си ближа раните...
« Последна редакция: Март 13, 2008, 08:32:17 am от vessska »
Don't worry, be hippy
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Елфита, Вессси:bighug:
Шнеки1  :welcome_1: сред нас и дано бързо, бързо да се изнесеш към бременната темичка!
ДОБРО ВИ УТРО, МАЦКИ!
При вас може и да вали, ама тука е грейнало едно слънчице... така примамва за ранна разходка, а аз съм заточена в офиса

Симони, ами липсваше ни вчера, бе мацко! Не се губи така! Дано малката бързо да се оправи, и дано съвсем скоро да я зарадваш, че ще си има братче/сестриче!
Успешен ден на всички! Аз започвам да си късам нервите тук, а това днес ще е особено лесно... още не съм се освестила от снощи  :wink:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро, мацки!
Виждам,че очаквате добри новини.. за това бързам да ви кажа - че аз по всяка вероятност ще отпадна от списъка на Очакващите до края на днешния ден. От вчера имам кафяво зацапване, и корема ме боли периодично, днес сутринта болките станаха по-силни, кафявото обаче остава. Очаквам да ми дойде всеки момент  :balk_144: 
Много ми се искаше да е станало... но явно не ми е било писано. Вчера бях много нещастна, днес като чели по-стоически се справям с идеята че ще ми дойде и трябва да продължа напред.
На новите момичета  :welcome: дано сте ни на късмет, и всички бързо да смените темата с някой за бебешки имена, гимнастика за бременни или нещо такова  :lol:
Симони - мила, ти няма ли да си направиш кръвен тест или да отидеш на док?
Лиско - чакам да кажеш как е минало в болницата  :crossfingers: :cloud: Кажи нещо хубаво моля тееееееее!!!
А към всички мацки от началото на списъка до днешна дата - БЪРЗО ДА СЕ ПОХВАЛЯТ!!! ИСКАМЕ  :bfp:

Желая на всички ви лек и спокоен ден! Ще ви информирам периодично :)
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Добро утро.
Лиско, успех и от мен. Дано ни зарадваш.
Вискон, Елфита, Веси - горе главата.
Хайде - тръгвам за работа.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
Добро утро :D
Аз да ви се похваля че зацапването спря и предполагам че съм  preggo
Да ви каж цяла нощ почти не съм спала.Сега ме налягат едни мисли и притеснения (като опре ножа до кокала...) Нали вече веднъж бях бременна... и сега ме е страх да не се повтори случката, а да не говорим че все още не съм се оправила съвсем от депресията.Направ незнам да се радвам или да плача.Съжалявам ако съм написала леко неразбираем пост ама нали сме си за това тук :bighug:
*
Добро утро и от мен момичета  :bighug:
Аз съм в очакване на лелката, защото много ме боли корема  :( заредила съм се с превръзки яко пък да видим  :?
Тестове мисля вече да не правя докато не ми закъснее поне с 5 дни. След вчерашният  :bfn1: се чуствах много зле. Аз използвах тестове от тези на Престо 2 in 1 с мяло и захар  :lol: и ми остана един за някога по-натам.
Vickson NOWILKA горе главата и аз съм като вас, но днес поне съм в по-добро настроение :)
Lisko успех и те чакаме с хубави новини  :balk_602:
Elfita съжалявам мила :(
simoni мисля да последвам съвета ти за екскурзийката ;)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Лиско, и от мен имаш  :crossfingers: и да се върнеш от доки със страхотна новина!

Сега, мацки, ще ви пейстна нещо, което винаги ми повдига духа! Бях си забравила къде съм го качила, но го открих  :lol: Иначе аз самата си направих труда да си го сложа като тапет на десктопа и си ме радва постоянно! Ето го! Малко е дългичко!  :oops:

Честит МДМДИУУЖ!
Днес е Международният Ден на Много Добре Изглеждащата и Ужасно Умната Жена, така че моля да изпратите този мейл на някоя дама, която съответства на описанието! Моля, не ми го изпращайте обратно, тъй като аз вече го получих от една Много Добре Изглеждаща, Ужасно Умна Жена! И запомнете следното мото: „Животът НЕ ТРЯБВА да бъде пътуване към гроба с намерението да пристигнеш безопасно в привлекателна и добре запазена обвивка, а лашкане насам-натам с шоколад в едната ръка и бутилка вино в другата, с изтощено и разпадащо се от употреба тяло и песен на уста „Ухааа, ‘баси кефа! "

Желая ви прекрасен ден!

За вас, момичета!

Във всеки стар човек се крие един млад и се чуди какво по дяволите става!

Вътре в мен живее една слаба жена, която крещи, за да излезе навън. Обикновено запушвам устата на кучката с бисквити.

Най-трудните години в живота са тези между десет и седемдесет.

Старостта не е място за страхливци!

Тридесет и пет е възрастта, в която главата ти си застава на мястото, а тялото ти започва да се разпада

Ако не можеш да бъдеш добър пример, бъди ужасно предупреждение!

Никой не може да те унижи без твоето позволение.

*
Меги, до колко дни след М може да се направи цветна снимка?

Малко се обърках от обясненията за деня :-). Най-добре е да направиш ЦС веднага след като ти свърши цикъла, първите до 2-3 дни, ако можеш, за да избегнеш варианта за ранна овулация и евентуално да не стане някаква грешка. Няма значение колко дете имаш М по възможност веднага. Така ще има време да ти свърши течението от снимката и после да имате време и да бебеправите. Не знам дали го обясних много ясно, обаче :-)

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Lisko ,  :grouphug2:

ladybebi , дано да е станало и да си preggo

« Последна редакция: Март 13, 2008, 09:49:55 am от krasiko »
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Да ви каж цяла нощ почти не съм спала.Сега ме налягат едни мисли и притеснения (като опре ножа до кокала...) Нали вече веднъж бях бременна... и сега ме е страх да не се повтори случката, а да не говорим че все още не съм се оправила съвсем от депресията.Направ незнам да се радвам или да плача.Съжалявам ако съм написала леко неразбираем пост ама нали сме си за това тук :bighug:

Мацка, стига се притеснявала!  :crossfingers: и тихичко - честито!

*

Дано да е това, което искаш и повече да не се повтарят лошите моменти. Стискам ти палци всикчо да е ОК.

ladybebi..lisko..simoni-късмет-ще стискам палци и очаквам хубави новини ;) Sof честит празник на теб и всички мацки които чувстват че това е техен празник.Много приятни емоции през деня-може би и ние самите можем да си го направим такъв :)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
Това ми харесва най-много:
sof определено ми повдигна духа  :balk_47: