0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Simoni определено липсва днес.

Меги , а ти днес не направи ли пак тестче,май е време.

Направих си аз, но пак е ---, но и гадната ... все още я няма. В този смисъл искам да ви пита, възможно ли е това закъснение да е резултат от това, че правих цветна снимка веднага след края на М. в този цикъл. Защото след това имах тридневно зацапване (почти течение отначало). Казвайте, моля ви, защото вече почнах да си търся причини хем да не ми идва, хем тестовете са ---. Пък гледам да не се настройвам за хубаво, а за по-лошото, така май ми е по-добре.

Меги ,зацапването след цветната снимка е нормално.А и след снимката имаш голям шанс да  се зарадваш с  :bfp:Стискам палци .
*
Меги ,зацапването след цветната снимка е нормално.А и след снимката имаш голям шанс да  се зарадваш с  :bfp:Стискам палци .

Знам, че е нормално зацапването, но си мисля дали е възможно удължаване на цикъла в следствие на снимката. Малко съм объркана и задавам глупави въпроси. Извинете ме, моля ви.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Бисерче, благодаря за надеждата а и на всички момичета също:)
утре в 8 съм при док ама ще си нося и червения флумастер:))))))))

ПОсле като се върна ще ви пиша но при мен няма новини просто защото няма:)))))иначе ... нямам и лоши:)Чувствам се наистина спокойна и добре:)Еи го къде е октомври и наново с процедурите:)))))

Моля ви, никакво униване и депресии, че да не ви взема да ми помагате на вилата:)няма да се сетите  изобщо за лелки и болки от работа:)))))))))))

Прегръщам ви и добре дошла на Шнеки:)
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
schneki1:, добре дошла при нас и дано не е задълго!
 biserche, ти хубаво питаш какво става с очакващите и аз се чудя, защото погледнах списъка.Лелеее, тооолкова е дълъг, искам до края на месеца мноооооого +++++ тестчета.И simoni никаква я няма, притеснява ме...
Аз да си кажа: не знам ако утре не дойде как ще си направя тест.Толкова ме е страх, че ще има само една чертичка.Така както си пиша сама  :crossfingers: и си викам дано да са две. Вчера  :witch:, днес  :garden:,   ей такова ми е настроението. Не знам какво ще е до петък, но в събота си обещавам, дано не се провалят плановете отивам на разходка, и на пазар. Това ме зарежда с мнооого енергия.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Меги, до колко дни след М може да се направи цветна снимка?
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
От първия чист ден от цикъла до десети.
Ехо  а мен къде ме забарихте.И аз като Симони очакваме нещо да се случи.
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
mikivl, никой не те е забравил, казвай какво става с теб,нещо ново?
 yahoo_17 :crossfingers: :bighug:
*

everything_possible

• 957
От първия чист ден от цикъла до десети.
Ехо  а мен къде ме забарихте.И аз като Симони очакваме нещо да се случи.

До 10 чист ли, че аз малко бавно вдявам?
*
От началото на цикъла. Поне на мен така ми обясни док.
*

everything_possible

• 957
Опс! Мики, имах предвид от началото на М или от края на М 10 ден? Ами тя моята М май е повече дни...?
И успех с теста! Стискам силно палци за  :bfp:
*
При мен найстина няма нищо ново.  :?
Страх ме е  :oops: да направя още един тесет ,защото си мисла,че ще е :bfn:
*
Опс! Мики, имах предвид от началото на М или от края на М 10 ден? Ами тя моята М май е повече дни...?
И успех с теста! Стискам силно палци за  :bfp:

Миличка от началото на М.

*

everything_possible

• 957
Я си направи едно тестче! Ако е ++++ перфектно, ако не то си удължаваш напрежението! Така,че смело напред!
*

everything_possible

• 957
Между другото аз май нямам нерви като повечето от вас и си правя тесчетата ей тъй профилактично, все едно си купувам бонбонки. Що пари съм изхарчила за такива....немам думи...Големо търпение вадите вие бе! Аз не мога, хем си знам резултата и пак....
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Ех, първи червени капки! :( Почва и да ме наболява корема. Ама и организъм! Няма да се обърка и за един миг (27-28 дни), даже няма да закъснее, че малко да си помечтая.Отнема ми тръпката да си направя тест. Утре сутрин ще съм цъфнала, ама нищо..Днес не съм отчаяна и от утре ще съм и на диета.Като сваля малко  се чувствам секси, ще съблазнявам мъж ми... :oops:, ама след М де.
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Здравейте момичета, ако може и аз ще се добявя, най накрая съм се написала.

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ

*
Добро утрео моми4етаааа!Усмихнете се и си кажете ДАНО, ДАНО, ДАНО. Желая ви хубав ден и много ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Аз си хапвам триците и отивам на работа, а като се върна да има много настроение и мами :bighug: :bighug: :bighug:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Добро утро, момичета!
Отпадам от онова хубавото списъче на очакващите, цъфнах с пълна сила тази сутрин. Съвсем скоро обаче започвам с нови сили. Сега отивам на работа.Хубав ден. :balk_600: