0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
NOWILKA душа и аз като теб мисля.
Наистина мисля, че е време някой да освежи темата с  :bfp: 
Снимка на теста не мога да направя сега защото съм на рабта а си го направих в къщи.И не е Шуър Чек а един който върви с комплект тестове за овулация.
Дано да е знак че няма да ми дойде yahoo_17 Довечера мога да го снимам макар че според мен няма да е актуален (със сигурност ще е още по наситена 2-рата чертичка)
 :thankyousign:
Момиченца-кокиченца. От кой тест сте най-доволни/за бременност де/. ?  :o
*
Здравейте мацки
не се отчайвайте че и на мен ми се доплака ката ви чета  :(
Лейдибейби, от мен тихичко честито, а ти да си сигурна повтори теста след 1-2 дни. Само, че този да е друга марка.
Новилка, аз съм правила само Шуар Чек и то все ---------  :D обаче тогава беше вярно.

Момичета зацапва ми :balk_145:Всеки момент ще цъфнааа :balk_146:
Писна ми от тая лелка, почва да ми става все по кратък периода 25-26 дни, как ви се струва?
Писна ми от тая лелка, почва да ми става все по кратък периода 25-26 дни, как ви се струва?
Мила  :balk_21:, и на мен ми зацапва, а има 2 дена до гадната!!! Нищо не разбирам! На мен вече цикъла ми става 21-22 дена, и ЛФ ми отиде по дяволите  :x :x :x!!!
Don't worry, be hippy

ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДРУГИЯ МЕСЕЦ ДА НИ ПУСНЕШ СНИМКА С НАЙ-ЯРКИТЕ ДВЕ ЧЕРТИЧКИ. СПОКОЙОНО МИЛИЧКА. СУТРИНТА БЯХ ОТЧАЯНА, НО ВЕЧЕ ГЛАВАТА МЕ БОЛИ МНОГО И МИ ПИСНА ДА СЕ ЯДОСВАМ. И АЗ ОЧАКВАМ МАЙ ВСЕКИ МОМЕНТ ЛЕЛИЧКАТА. МНОГО МЕ БОЛИ НИСКО ДОЛУ, НО ПЪК И ТЕЖКОТО ДИШАНЕ Е ВСЕ ОЩЕ НА ЛИЦЕ. А ИМАМ СТРАННОТО ЧУВСТВО ЧЕ НЕЩО СЕ РАЗШИРЯВА.
момичета,колко дни ви е ЛФ/питам vessska и ladybebi/?казвате,че цикъла ви се е скъсил..,но кога е била О. и колко точно дни ви е ЛФ?(14 дни е идеалният случай,смята се че +/- 2 дни също е ок!)
и  на мен ми е къса 10-11 дни от които 1-2-3 дни са със зацапване..,не че това ще ви успокои,но.. :?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Еми на мен от единият до другият цикъл ми е около 25-26 (веднъж 27) дни.Този месец сметнах овулацията с тестове на 13 ден от първия ден на последната менструация.Макар че то като ме държи 5-6 дни лелката, не знам дали остава време да се пукне фоликулчето :? Мисля тоя месец да ходя на док и ако трябва да ми направи една стимулацийка, не ми се чака още толкова.Предния път 4 години и накра завърши с ... трагедия , сега пак ли толкова трябва да чакам :(
Еми на мен от единият до другият цикъл ми е около 25-26 (веднъж 27) дни.Този месец сметнах овулацията с тестове на 13 ден от първия ден на последната менструация.Макар че то като ме държи 5-6 дни лелката, не знам дали остава време да се пукне фоликулчето :? Мисля тоя месец да ходя на док и ако трябва да ми направи една стимулацийка, не ми се чака още толкова.Предния път 4 години и накра завърши с ... трагедия , сега пак ли толкова трябва да чакам :(
миличка щом ти е била на 13 ден О.,а МЦ 25-26 дни,значи ЛФ ти е 12-13 дни,добре е няма страшно!това,че М ти е като продължителност 5-6 дни няма проблем,да си се спука фоликулчето на 13 ден  :D!за сравнение,аз имам цикли с продължителност 27 дни,О. на 17 ден и зацапване преди М 1 ден..т.е. лф 9-10 дни в този случай..!затова не се шашкай,имала си  нормална О. и нормална ЛФ! :bighug:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Това , че ти зацапва още не значи , че ще ти дойде.Я, само си представи , че може да е имплантацийка!
момичета,колко дни ви е ЛФ/питам vessska и ladybebi/?казвате,че цикъла ви се е скъсил..,но кога е била О. и колко точно дни ви е ЛФ?(14 дни е идеалният случай,смята се че +/- 2 дни също е ок!)
и  на мен ми е къса 10-11 дни от които 1-2-3 дни са със зацапване..,не че това ще ви успокои,но.. :?

На мен О ми е била на 13-14 ден, а днес ми е 22-ри. Значи Лф ми става 8-9 дена. Това вече си е гадно!
Don't worry, be hippy
fatalwoman представям си го, но н сме я да си го "предствям" много за да не остана разочарована.
Благодаря на всички че ви има  :bighug:

На мен О ми е била на 13-14 ден, а днес ми е 22-ри. Значи Лф ми става 8-9 дена. Това вече си е гадно!
ама днес ли ти е дошло весе,или още чакаш?
Ами не знам, Кате! Имам зацапване днес, така че, ако не до вечерта, утре най-късно ще ми дойде. А иначе трябва да е на 15-16.03...
Don't worry, be hippy
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Знаете ли най-трудно преживявам мъката в очите на мъжо - тя ме убива!
NOWILKA и аз това питам защо ме наказва така, къде сбърках  :balk_145:
Знаете ли понякога си мисля че може би не господ ме наказва, ами че някой ме уручаса... попринцип не вярвам в магии и други подобни, но вече почвам да се съмнявам в една... макар да знам че никога не бих пожелала някому лошо, има много хора които са лоши по душа и живеят от това другите да страдат...
Здравейте момичета!
Дори не си го помисляй! Най-добрата защита срещу този род негативизъм е усмивката и доброто и слънчево настроение. Мисли само хубави неща- колкото и да ти е трудно, и каквото и усилие да ти струва!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Ами не знам, Кате! Имам зацапване днес, така че, ако не до вечерта, утре най-късно ще ми дойде. А иначе трябва да е на 15-16.03...
ако днес и утре се задържи със зацапване ,без да ти идва ЛФ ще е като моята,което не е много добре,но не е и чак толкова зле!а О. с УЗ ли е установена,защото в домашни условия знаеш че не е много точно и може да не си я изчислила хубаво,и да е била един ден по-рано да кажем..тогава и ЛФ ще е с един ден по-дълга..
а може и зацапването да спре и да се изненадаш от  :bfp: и ти,и ledybebi ..стискам ви силно палци,да спре зацапването :D
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Това , че ти зацапва още не значи , че ще ти дойде.Я, само си представи , че може да е имплантацийка!
[/quote]
А знаете ли дали тази имплантацийка освен зацапването - може ли да има и лека болка при нея? или не?
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
И аз мисля,че и при двете става въпрос за имплантация! ladybebi ,може да се довериш на теста, стискам силно палци всичко да е ОК и следващите 9 месеца да ни обикаляш с големия тумбак. И на двечките- късмет, а аз чакам и другите от отбора на ОЧАКВАЩИТЕ да се включат с  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: Не съм ги броила,но се надявам да стигнат ! Пък аз ще се включа следващия месец заедно с отбора на ЛОВУВАЩИТЕ!!!  :D
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
ladybebi,направи утре сутринта още е дин тест,дано има радост ,и да спре зацапването.
Момичета ,гледам нещо много сте се отчаяли днес,не ви искм така депресирани,погледнете нещата и от добрата им страна .Искам само усмивки ,така ще победим лелката  :D