0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

колко теста да правя??????Нищо няма за съжаление,продължавам с мъжо ми да стрелям на сляпо,една приятелка ме съветва да отида на гинеколог да ме види,незнам аз се чудя?! 8OА може ли някои да ми каже може ли днес ми е 8 ден от закъснение и да не ме хващат тестовете- в4ера онзи които си правих бе6е- НЕ!Може ли о6те да не ми се отразява ни6то на теста???Мъж ми като ми пипне цицките и ме побиват игли4ки, като напрегна ти са ми и ме боли кръст и като 4е ли ми се доиаждат разни работи,ама пък си викам- а теста защо е отрицателен????Може ли о6те да не ме хваща теста,какво мислите приятелки?????

абе момиче, защо не отидеш на лекар?
ще се побъркаш мила...може и да нямаш закъснение, не знаеш кога ти е била овулацията, защото не мериш БТ. Ако си имала късна овулация, може би нямаш закъснение.
Иди на лекар най-добре, пусни си кръвен....направи нещо.
Добър вечер и от мене!! да ви кажа, аз почти 100% отпадам - течението ми на гъбички избива  :x :x :x
Стискам ви палци вашето да е от онуй, хубавото :wink:
Хайде, и аз потривам ръчички в очакване някой да се похвали!!!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Не бързай мила, не си поставяй сама диагнози. Нали знаеш, доста жени получават течение в началото на.....няма да го споменавам да не те урочасам:)
Стискам ти палци да си ....знаеш какво и ако трябва да си влачиш течението 9 месеца.
Знам, кофти пожелание това с течението ама по-добре с течение отколкото да няма нищо:)
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
по скоро бих оти6ла на 4и4ко доки да ме види, но не съм с късна О,бях на лекар на 21 и тя ми каза 4е ми е по план на 23-24-25 наи- късно,та за това се 4удех дали може да не се заси4а от теста????
*

simoni

• 352
еи сега про4етох не6то и се сетих да ви кажа и аз съм с не6то като гъби4ки????!!! :oops:едно тако странно те4ение, първо бе6е като за О,а сега стана като парцали и стоят по мен и леко ме сърбят! :oops:аз съм си направо за лекар???Утре се обаждам, вие нещо да ми кажете?
*
Не бързай мила, не си поставяй сама диагнози.
Знам, че не трябва да се мисли така, ама...ох, как да го кажа - ми значи - освен течението(което е напарцали), имам и сърбежи (отвън), които позатихват само след мазане добрия, стар Канестен, а него всички го знаем за какво е  :?
извинявайте, момичета, че съм толкоз обстоятелствена,ама да ви кажа, вече ми писна!! нямам търпение да ми дойде час по-скоро, защото имам час при док на 21-ви и ми се иска до тогава да ми е свършило, за да ми вземе МБ.
*
Симонче,ми доста време е това от 25 до сега са 15 дни....Абе защо не направиш кръвен?! Чувала съм че тест отрицателен а на кръвен 100 и кусур,даже тук в зачатие в една анкета Пуканка беше споделила нещо такова,не съм сигурна но си мисля че имаш шанс още..
по скоро бих оти6ла на 4и4ко доки да ме види, но не съм с късна О,бях на лекар на 21 и тя ми каза 4е ми е по план на 23-24-25 наи- късно,та за това се 4удех дали може да не се заси4а от теста????

Напълно е възможно да не засича при теб, няма да си първата:)
Ако приемем, че О е била на 24, значи имаш само 2-3 дни закъснение приблизително (ако ЛФ ти е 14 дни).
Може и да не те хваща и се надявам да е така:)
Пусни си кръвен и ще разбереш:)
В най-оптималния вариант: 25-ти Овулация, ЛФ 14 дни, днес трябва да ти дойде (дано не дойде), което значи, че нямаш закъснение!
еи сега про4етох не6то и се сетих да ви кажа и аз съм с не6то като гъби4ки????!!! :oops:едно тако странно те4ение, първо бе6е като за О,а сега стана като парцали и стоят по мен и леко ме сърбят! :oops:аз съм си направо за лекар???Утре се обаждам, вие нещо да ми кажете?
Не си поставяй сама диагнози и ти като Дианка!
Както казах, иди на лекар и дано течението ти е от това, което си мисля:)
Не бързай мила, не си поставяй сама диагнози.
Знам, че не трябва да се мисли така, ама...ох, как да го кажа - ми значи - освен течението(което е напарцали), имам и сърбежи (отвън), които позатихват само след мазане добрия, стар Канестен, а него всички го знаем за какво е  :?
извинявайте, момичета, че съм толкоз обстоятелствена,ама да ви кажа, вече ми писна!! нямам търпение да ми дойде час по-скоро, защото имам час при док на 21-ви и ми се иска до тогава да ми е свършило, за да ми вземе МБ.

Офффф...ми не знам какво да ти кажа, за такива работи се ходи на лекар. Аз бих се опитала да си сменя часа и веднага да ида на лекар.
*

simoni

• 352
мацета,мили4ки виждате ли родила съм едно а съм като заиците нова и боса,радвам се 4е ми помагате и ви благодаря, това не го знаех 4е може и о6те да не ми закъснява туко-виж утре ми дошло,а дано да не доиде!Но определено си 4увствам организма по странно,мойе и да е защото ка4их 2 килца????!!!! :PОт 46 сега сам 48, дали и това може да е при4ина????
мацета,мили4ки виждате ли родила съм едно а съм като заиците нова и боса,радвам се 4е ми помагате и ви благодаря, това не го знаех 4е може и о6те да не ми закъснява туко-виж утре ми дошло,а дано да не доиде!Но определено си 4увствам организма по странно,мойе и да е защото ка4их 2 килца????!!!! :PОт 46 сега сам 48, дали и това може да е при4ина????

Много си дебела бе мила:) Аз съм вече 62 кг (е, на височина 175:)) ама откак не пуша качих 2-3 кг:)
Хайде дано твоите да са от нещо друго, не от папкане като при мен:) А спортувам да му се не види:)
Хайде дано е от нещо мъничко дето расте в теб:) Стискам палци:)
*
 :lol: :lol: :lol: :lol:Симони ,аз от 55кг станах72 и въобще не разбрах...Даже много добре се чувствах.. :lol: :lol: :lol: Не се притеснявай за глупости ,ще те напляскам..Чакаш още два дена и ако не ти е дошло отиваш на кръвен..Ха дано не стъпва при тебе тая смотана роднина...Аз незнам кой и защо я е кръстил лелка ,но на мен направо на свекърва си ми бие... :lol:
Симонче пу да не ти дойде!!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добър вечер дами! Четох, четох, па реших да се включа!  :lol:
Симони - май наистина доки най-добре ще прецени, но като чета какво си писала по дати вероятно един кръвен ще покаже, дано болките в кръста и апетита ти са на хубаво!  :balk_602:
Дианка, абе момичета, какво ни става с тия течения?!?! винаги до сега съм го свързвала с гадните гъби, а сега се моля да не спира, само и само да е ... онова хубавото!  :crossfingers:
Неши :) ако знаеш днес само колко пъти си смених настроението... Бях весела, после тъжна, после оптимистична, после нещастна... на всяко ходене до тоалетната гледам да не ми е спряло течението... ужас, вече почвам да си мисля че колегите ми ще ме разкрият... абе луда работа!
Надявам се само че тази 13-та дата която доста девойки НЕ чакаме да ни е на късмет!
Желая ви спокойна нощ, :countingsheep: сладки сънища и много ++++++++ тестове утре сутрин!
Няма ли вече някой да се похвали?!?!

*
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy
mimcheto_85   stork-boy 
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy 
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy 
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
Andreaivano    14-15.03  stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Vesska         15-16.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
nomine         17.03.  stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03 stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo      :eggsperm:     
tani77  :eggsperm: 
ivaqna   :eggsperm:

Местя списъчето малко напред, че доста поизостана. Айде нямали някой + резултат да се появи най-накрая, че доста зациклихме нещо.

*
Здравейте,момичета колко много сте изписали. :D
На мен също още не ми е дошло.Станаха 12 дена закъснение и мен ме дъпра кръста имам течение като ЦС и много ме болят гъдите. Днес ходих до моита док., но се оказа ,че тя е напуснала. 8O
*
Здравейте,момичета колко много сте изписали. :D
На мен също още не ми е дошло.Станаха 12 дена закъснение и мен ме дъпра кръста имам течение като ЦС и много ме болят гъдите. Днес ходих до моита док., но се оказа ,че тя е напуснала. 8O

Какво е напуснала, работа ли? Няма ли при кого друг да отидеш? Какво всички сме с такова течение, не мога да разбера, да няма някакъв ЦСлузен вирус, не знам :-)

*
Меги,всеки път като видя че си писала и бързам да вляза и все се надявам да кажеш това което чакаме всички...Много искам да си успяла... :bighug:

За протокола и аз имам течение...Никога не съм имала до сега ,дори когато съм в ову нямам...
*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #557 -: Март 11, 2008, 22:16:47 pm »
Тя си ме наблюдава от много години. Даже преди две седмици бях при нея защото имах кафяво зацапване , кето според нея е било овулаторно.
Иначе ходя при д-р.Стаменов , но при него трябва да отида след като направя ЦС, но за тази цел трябва пъво да ми дойде. :?

« Последна редакция: Март 11, 2008, 22:24:57 pm от mikivl »
*
Ех, момичета колко много сте изписали за два дни! Чакам с нетърпение утре да честя поне на две момичета / с удоволствие и на повече/.
Мен можете да ме изместите към списъка с чакащи   :bfp: на 23-24.03
*
Меги,всеки път като видя че си писала и бързам да вляза и все се надявам да кажеш това което чакаме всички...Много искам да си успяла... :bighug:

За протокола и аз имам течение...Никога не съм имала до сега ,дори когато съм в ову нямам...

Пиша, пиша, но все не това, което трябва. Като съм вкъщи ходя постоянно до тоалетната да проверя дали онази гадната не ме е навестила, цяла нощ ходих пак напред назад, все си мисля аха, сега ми дойде, но не и не. Не идва, дано и да не идва. По отношение на течението - винаги си го имам по време на Ову, но сега пак продължава. По едно време си мислех, че се дължи на лекарства, защото този месец пих достатъчно, а пък аз от години само аналгин и нурофен съм вземала, така че не знам на какво да го отдам точно. ДАНО само да е за хубаво.
И при вас, милички, да е така. :bighug: