0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Това не го чух. Съжалявам.
:(,аз питах,щото ако е до софия близо да ида да го видя,че да махам мартениците.. :lol:!
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Гледахте ли новините вчера? Първия щъркел вече е дошъл. Няма ли посети скоро и нашата темичка??? :?
а къде е?в кой район имам впредвид?
Ами не знам за новините, но аз видях първите си два щъркела - заедно, още на 14.02! Бяхме тогава в Маджарово, това е Хасковска обл., там има резерват ... мисля, че беше единственото място на Балканите, където се среща белоглав лешояд, та там, на брега на р. Арда, видяхме два щъркела.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Гледахте ли новините вчера? Първия щъркел вече е дошъл. Няма ли посети скоро и нашата темичка??? :?
а къде е?в кой район имам впредвид?
Ами не знам за новините, но аз видях първите си два щъркела - заедно, още на 14.02! Бяхме тогава в Маджарово, това е Хасковска обл., там има резерват ... мисля, че беше единственото място на Балканите, където се среща белоглав лешояд, та там, на брега на р. Арда, видяхме два щъркела.
sof,ти още февруари ли си видяла?? 8O ,ами сега мартеничките ще ги сваляш като видиш цъфнало дръвче сигурно,щото щъркел вече си видяла.. :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Добро утро, момичета. Реших се най-накрая да си направя тест, тъй като все още не ми е дошло, но той е - . Не разчитах много на него, честно казано, но все пак след много мислене го направих. Не мога обаче да разбера дали си имам симптомите за идване или не. Друг път са толкова очевидни. Снощи ходих на док уж, за да продължим изследванията, обаче му казах, че още не ми е дошло и като ме гледа каза, че съм имала много "хубава, уголемена лигавица" (цитирам), която може да бъде признак на ... (нали знаете), но все пак е и подобна и при предстоящ цикъл. Така че все още не съм се предала, докато не дойде ГАДНАТА лелка.
Цитат

Meggy нали знаеш,че тебе тестовете не те ловят,имам чувството,че съвсем скоро ще ни зарадваш с добри вести. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: до края на седмицата да видиш със собствените си очи най-радостното нещо за една жена  :bfp:
*
Хей, никакви черни мисли- мислите трябва да само положителни с две чертички :D
Никой не каза дали искате да си направим първа страничка "весела" и шаренка с имената ни :(

ladybebi, мисля че всички си мълчим по въпроса, защото тайничко се надяваме да не се задържим много в тази тема, а скоро да "изхвърчим" :) в друга...
Но пак предлагам да си направим списъче на успелите - късметлийките от темата - дай боже всички да отидем в бременния списък!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
искам някоя бремена да ме плюе, плюе, плюе, плюе- докато стане- опааа май пропускам някого, ха- ха- ха да май таткото!Ей мацки докога ще ни трябват тез мйже? Така ми се иска да се решаваме сами и опа станало!!А, как ви звучи! Благодаря за думите към Емичка, дано да и мине по- бързо, но уви от яслата си хванахме хроничен бронхит и сега редовно си боледуваме. Аз гледам да я калявам при всяка възможност. АЗ съм от майките които каляват, даже понякога я обличам умишлено по- леко за да свиква, за УЖАС НА СВЕКИ която постояно ми е опунент, че не я гледам както трябва, но за да има мир аз само викам ДАДАДАДАДАДА! И после като си се приберем в къщи си правя както си го знам- аз съм го родила това дете!Сега на пролет съм решила да я водя на Боровец за 5 ден, после и на море за 5 дена.Така е !Дано и вие всички сте с тез проблеми и аз на ново с ново шкембе да ви тормози в другата тема
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Simoni, много си слънчева!
Любопитка, наистина ще свалям мартениците като видя цъфнало дърво... не, че сега не си ги нося в чантата... :oops: е, оставила съм си на ръката 1-2!
Хайде, бе мацкиииии, няма ли някоя да провлачи краче с +++ Вече мина вторник, а още нито един  :bfp1: Искам дъжд от положителни тестчета и мами със заоблени коремчета! Орисвам ни всички!
  :blowingdust2:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Хайде, сложих си щъркелче на аватара - ДАНО да ни е на късмет!

ivaqna, :crossfingers:за утре и да пишеш после как е минал прегледа.
Симона,нека да оздравява малката кукличка по скоро.
ladybebi, аз съм съгласна за темичката да с обнови и поосвежи.
теди,щъркела ,който си видяла лети към Зачатие :Dи ни носи вързопчета ylinfant
sof,ТОВА ДА не е същият щъркел в твоят аватар :D
Да ви кажа забелязох че в списъка имаме най-много очакващи момичета на 13,и мисля ,че това е на късмет.Дай Боже
Лиско,честита ти лентичка  :lol:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 :( усещам как лелката иска да дойде  :(
Пробожда ме в корема , нервнича и имам ужасен апетит  :?
Усещам я гадината.....
Толко да я мразя!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Роузи...коя лентичка?за сватбата нали? :wink::))))

4е тя другата не беше много за показване ама откога съм си я заплюла:)))))))) :oops:

Стискайте до последно ей:)никакви лелки:)
*
krasiko и при мен така  :( и аз я мразя многоооооо  :x
Lisko обещавам да стискам до последно даже може да звучи смешно но не правя резки движения, даже и от спорта се отказах само да устискам  :lol: ама то ако от това зависеше  :lol:
Lisko,не бе мила,другата лентичка :D
Kylie,krasiko,никакви лелки да не пускате аааа
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Lisko,не бе мила,другата лентичка :D
Kylie,krasiko,никакви лелки да не пускате аааа

:)Много добре те разбрах аз Роузи...ама викам да се направя на луда та никой да не обърне внимание на тази с килограмите:)))))))))))))))))
Мъжлето ми като си дойде няма да ме познае.Ще му кажа, че от мъка по него съм заслабнала:))))))
Хайде момичета...хвалете се, хвалете се, моля ви се:)
стискам палци на всички:)
*
Meggy нали знаеш,че тебе тестовете не те ловят,имам чувството,че съвсем скоро ще ни зарадваш с добри вести. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: до края на седмицата да видиш със собствените си очи най-радостното нещо за една жена  :bfp:

Дано наистина да не ме ловят тестовете, обаче все още не ми е дошло и както и други пишат и аз имам такава слуз като при овулация. За всеки случай днес си взех още един тест, ако до утре сутринта не ми е дошло може и да го направя, но ще си помисля евентуално. Гледах си стари графики, последния 30 дн цикъл е бил преди 2 години някъде, иначе си е много редовен 27-28 дневен, а ма пусто да опустее сега не идва и не идва и не знам просто какво да правя. Честно.

Симони: ти няма ли най-накрая да направиш едно тестче. И малката сладурана (убедена съм, че е такава) да й кажеш да оздравява по-бързо :-)

Стискам ви палци на всичките, които очаквата добрата новина, тя най-накрая да се сбъдне.

П.П. И аз имам нужда от голяяяяяямоооооо отслабване, ама воялта за това хич я няма.

*
Еее, най-накрая имам нет. Цял ден вкъ6ти и да не мога да си об6твам с вас.
Цитат
искам някоя бремена да ме плюе, плюе, плюе, плюе- докато стане
Симони, разсмя ме жестоко. Хайде май4ета, заплюйте вси4ки 4ака6ти. :lol:
Виксън, и аз така си меня настроенията, особено когато о4аквам двете 4ерти4ки, но пък се спокоявам, за6тото нямам останали сълзи4ки. Успех, стискам палци.
« Последна редакция: Март 11, 2008, 19:32:52 pm от ne6i »
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Как ще се дочака 13-ти хич не ми се мисли."Лудите" са ме хванали, толкова ми е напрегнато,на цялото чакане и колита май ме натиска, ужас.Ама няма закъснение, няма да правя тестове.Ще чакам.
Симони бързо оздравяване на дъщеричката.
Меги вече имаш закъснение  :crossfingers: да се похвалиш утре с  :bfp:
Ако този месец не е моя, да не се заканвам много, но започвам диета,3-5 кг по-малко добре ще ми се отразят.
*
Добър вечер и от мене!! да ви кажа, аз почти 100% отпадам - течението ми на гъбички избива  :x :x :x
Стискам ви палци вашето да е от онуй, хубавото :wink:
Хайде, и аз потривам ръчички в очакване някой да се похвали!!!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
колко теста да правя??????Нищо няма за съжаление,продължавам с мъжо ми да стрелям на сляпо,една приятелка ме съветва да отида на гинеколог да ме види,незнам аз се чудя?! 8OА може ли някои да ми каже може ли днес ми е 8 ден от закъснение и да не ме хващат тестовете- в4ера онзи които си правих бе6е- НЕ!Може ли о6те да не ми се отразява ни6то на теста???Мъж ми като ми пипне цицките и ме побиват игли4ки, като напрегна ти са ми и ме боли кръст и като 4е ли ми се доиаждат разни работи,ама пък си викам- а теста защо е отрицателен????Може ли о6те да не ме хваща теста,какво мислите приятелки?????
Лелееееее, аз сега се прибирам от командировка и вече 2 часа ви чета. Момичета засрамете се, нещо много либерални работодатели имате:)
Офффф, много ми стана тъжно като видях, че няма положително тестче :(
Няма да споменавам имена, че нещо много са ми постингите за четене и цитиране, ама стискам палци за всяка.
Аз да се похваля, как се изтърсих като чувал с картофи:) Имахме едно събитие нещо като teambuilding (сплотяване на екипа) и трябваше да се катерим между дърветата  по стоманени въжета опънати между тях ама преди това се пробвахме на земята. Трябваше като Тарзан да се пренесем от една скала на земята висейки на едно въже. И познайте, с едната ръка (подхлъзна се) изтървах въжето и се громолясах като един сумист:) Сега си имам едно голямо синьо петно на задника, болят ме мускули за които не съм подозирала, че имам, но пък съм доволна.
Този месец нещо обичайните болежки ги няма: нямам чувствителни гърди...абе нищо...май съм нямала О...така, че не се и надявам нещо да е станало ама ще си постоя в списъка на ОЧАКВАЩИТЕ:)
Хайде успех от мен...ще ви чета:)