0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро
желая ви успешен ден и мн +++++++++++ тестчета

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро на всички  :lol:
Отоново има материал за четене доста! :)
Симони - мила съжалявам за теста, но все пак до колкото разбрах и лелката я няма още - може пък и да има надежда :crossfingers: А детенце ще се оправи бързо, ще видиш.
Дианка - и аз като теб всеки път с появата на течение очаквам гадните гъби.., но знае ли човек, може пък веднъж да не са те, а дано!
Лиско - ти си страхотна, не се отказвай още от списъка ни, с теб сме за 13.03. - нека поне да дочакаме датата, пък да видим после какво, и аз 30 мин. си мисля че съм после 1 час че не съм... голяма драма, настроенията ги сменям като салфетки, ама трябва да чакаме  8)
Lubaboiko - "парцал" е доста точно определение на състоянието в което се намираме, напълно съм съгласна с теб :)
vmj_ - много съжалявам че е започнало да ти зацапва - Нищо, другия месец си ти : ))))

Е, момичета сега трябва да поработя малко, но се надявам днес да има поне няколко  :bfp:
Лек и спорен ден на всички!
Добро утро и от мен!
Хубав ден и много,много положителни тестчета!

Симони, бързо оздравяване на бонбончето!

*
Неши, пожелавам ти да останеш в такова настроение не само днес а мноооого дълго занапред:)
на мен наближаването на пролетта ми действа много добре, а и започвам свалянето на онези гадни натрупани килограми и съм много амбицирана.Сега ще си потърся и лентичка та да видите колко ме е срам от себе си:)))))))))))
До следващото ми ИКСИ ще се постарая да има какво да трупам а не да свалям:))))))
Благодаря ти мила ЛИско. Дано вси4ки моми4ета да са в настроение дълго занапред.
И аз по4вам борбата с кг, за6тото ве4е нямам дрехи, намаляха тези които мога да облека :(. Така 4е борбата запо4ва..4.3.2.1.0.GO :D
Добро утро на всички мацки. Аз пак съм на работа и пак съм тук във форума. Бясна съм. :x :x :x :x
Тъй като имам парадонтит, ми се налага на всеки 6 месеца да пиря Родожил-това е вид антибиотик. НО, той не се препоръчва на бременни до 3 ти месец и на кърмещи. Поради тази причина вчера бях на зъболекар и му обяснявам ,че трябва да изчакам до 18,03 тъй като се съмнямав, че може да съм бременна. Съответно зъболекаря ме попита какви симптоми имам? Обясних му, че от една седмица имам болки ниско дол,/все едно някой ми е напъхал там тухла/, болят ме яйчниците, чувствам ги като изтръпнали, имам течение/което до сега ми се е проявявало само при овулация/,имам странни пулсации на матката, яде ми се всяка сутрин, не мога да изпия и една чаша кафе за целия ден/ а преди обръщах по 3 /, имам някакво странно задъхване. И най-странното е ,че от една седмица си ходя по голяма нужда всяка сутрин, а преди щеше да е чудесно ако успея дори 1 път на 7 дни. Слуша ме човека и накрая заключение- "СПОКО,НЯМАШ ВИД НА БРЕМЕННА". 8O 8O АЗ СЕ  8O 8O :x :x Е момичета, как изглеждат бременни в най-ранна фаза?
Та въпросът ми е какво да правя с антибиотика? :(
Добро утро, момичета. Запишете ме и мен към нечакащите. трябва да ми дойде на 14-15.03. Много искам този месец да сме успели. Правих тестове за ову и видях положителен. А и милото на 25.03 има рожден ден, такъв подарък ще му спретна.
Моята колежка е разбрала, че е бременна на една командировка в чужбина, а аз на 14.03 заминавам за Португалия. Дано всички тези знаци са. ++++. Симони, не искам да ти вдъхвам празни надежди, но мисля, че си бременна. Има много момичета при който теста показва със закъснение. Хайде, направи си още едно тестче, за да ни зарадаш. Като прочета, че някое момиче е видяло двете чертички, знам че е  една сбъдната мечета. И това ми вдъхва надежда.
Лек и слънчев ден на всички. :ballons:
]
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
.......Та въпросът ми е какво да правя с антибиотика? :(
Миличка, по мое мнение би било добре да изчакаш с антибиотика! Аз лично не съм привърженик на АБ... Говори и с твоята доки по въпроса - все пак имаш съмнения, че може да си бременна, а едва ли зъболекар ще е по-запознат с ранните симптоми на бременност, отколкото гинеколог!!! 8O

Да кажа освен и аз едно "Добро утро!" Седя си в офиса, чета ви и ми се вдига настроението!Andreaivano, ей сега ще идърпам списъчето напред и ще те вмъкна при ОЧАКВАЩИ!
Спорен ден на всички и - ДАНО, да има днес няколко бремелинки!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Добро утро на всички мацки. Аз пак съм на работа и пак съм тук във форума. Бясна съм. :x :x :x :x
Тъй като имам парадонтит, ми се налага на всеки 6 месеца да пиря Родожил-това е вид антибиотик. НО, той не се препоръчва на бременни до 3 ти месец и на кърмещи. Поради тази причина вчера бях на зъболекар и му обяснявам ,че трябва да изчакам до 18,03 тъй като се съмнямав, че може да съм бременна. Съответно зъболекаря ме попита какви симптоми имам? Обясних му, че от една седмица имам болки ниско дол,/все едно някой ми е напъхал там тухла/, болят ме яйчниците, чувствам ги като изтръпнали, имам течение/което до сега ми се е проявявало само при овулация/,имам странни пулсации на матката, яде ми се всяка сутрин, не мога да изпия и една чаша кафе за целия ден/ а преди обръщах по 3 /, имам някакво странно задъхване. И най-странното е ,че от една седмица си ходя по голяма нужда всяка сутрин, а преди щеше да е чудесно ако успея дори 1 път на 7 дни. Слуша ме човека и накрая заключение- "СПОКО,НЯМАШ ВИД НА БРЕМЕННА". 8O 8O АЗ СЕ  8O 8O :x :x Е момичета, как изглеждат бременни в най-ранна фаза?

Изчакай си до 17-18, направи си тест, ако не ти е дошло и тогава започвай антибиотика. Не мисля, че забавяне с 6-7 дни е фатално. Поне ще си спокойна. А ако си забременяла, отиди при стоматолога си и му подари един положителен тест :lol:
]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Новилка, на зъболекаря си му кажи да си гледа зъбите, или го питай (ако е мъж ) той как е изглеждал в ранния етап на бременноста си за да знаеш какво да очакваш:)

И не се ядосвай...няма смисъл, това са бели кахъри:)

Аз на твое место бих изчакала с антибиотика докато не разбера дали съм бременна.
фатално ли ще е за парадонтита ако го започнеш няколко дни по-късно?
ако пък много се притесняваш, говори с гинеколога си или с друг зъболекар:)

Успех Мила:)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy   
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy 
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy 
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
Andreaivano    14-15.03  stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Vesska         15-16.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
nomine         17.03.  stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03 stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo      :eggsperm:     
tani77  :eggsperm: 
ivaqna   :eggsperm:

« Последна редакция: Март 11, 2008, 10:56:01 am от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 :balk_71: Може би човека има опит и познава по зъбите  :mrgreen:  :brush:  :mrgreen:  :brush:  :mrgreen:

Лек и успешен ден на всички мацки  :balk_103:
Новилка, на зъболекаря си му кажи да си гледа зъбите, или го питай (ако е мъж ) той как е изглеждал в ранния етап на бременноста си за да знаеш какво да очакваш:)

И не се ядосвай...няма смисъл, това са бели кахъри:)

Аз на твое место бих изчакала с антибиотика докато не разбера дали съм бременна.
фатално ли ще е за парадонтита ако го започнеш няколко дни по-късно?
ако пък много се притесняваш, говори с гинеколога си или с друг зъболекар:)

Успех Мила:)

АМИ МАЙ МНОГО НЕ МОГА ДА ЧАКАМ,ЗАЩОТО ЗАПОЧНА ЛЕКО КЪРВЕНЕ И БОЛКИ ВЪВ ВЕНЦИТЕ.А АЗ РАБОТЯ ВСЕ ПАК В БАНКА И МАЛКО МИ Е НЕУДОБНО ОТ КЛИЕНТИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ ОЧАКВАТ СЛУЖИТЕЛ С ПРИВЕТЛИВА УСМИВКА, А НЕ КОЙТО СИ КРИЕ УСТАТА С РЪКА.
ПОНЕ КАЖЕТЕ ТАКИВА СИМПТОМИ ВЪЗМОЖНИ ЛИ СА ЗА БРЕМЕННОСТ?А И ТОВА ГАДНО ГЛАВОБОЛИЕ,КОЕТО МЕ Е НАЛЕГНАЛО... КАК МОГА ДА РАЗБЕРА И КОГА НАЙ-РАНО ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА ИЛИ НЕ. :(
добро утро мили момичета :D !как сте днес?
Тъй като имам парадонтит, ми се налага на всеки 6 месеца да пиря Родожил-това е вид антибиотик. НО, той не се препоръчва на бременни до 3 ти месец и на кърмещи. Поради тази причина вчера бях на зъболекар и му обяснявам ,че трябва да изчакам до 18,03 тъй като се съмнямав, че може да съм бременна. Съответно зъболекаря ме попита какви симптоми имам? Обясних му, че от една седмица...Слуша ме човека и накрая заключение- "СПОКО,НЯМАШ ВИД НА БРЕМЕННА". 8O 8O АЗ СЕ  8O 8O :x :x Е момичета, как изглеждат бременни в най-ранна фаза?
:lol:,миличка твоят зъболекар много ме разсмя!!!аз също не съм привърженик на антибиотиците(да не говорим,че родожил съм пила веднъж и след него получих такава стомашна криза,че вече имам гастрит  :( )...за кървенето на венците мога да ти препоръчам бабини лекове,които при доста хора имат ефект(на мен също са ми помагали): пчелен клей се разтваря в малко спирт и жабуркаш с отварата,или с тампонче мажеш..ако има джобове можеш да слагаш тампончетата вътре като дренажчета(но това е по специфично и е хубаво да се прави от зъболекар),за жабуркането обаче и мазането не е проблем и сама да го правиш..!ако искаш разпитай познати(майки,баби,лели..),за да си спокойна,но пчелният клей е много лековит,а пък спирта дезинфекцира!УСПЕХ мила  :D и ще ми е много гот да си бременна и да занесеш после "+" тест на зъболекаря :lol:(както е предложила andreaivano) :lol: :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Зъболекарят е мъж. Само да видя + резултат , лично ще му го занеса, ще се снимам и ще му подаря снимката си с теста,за да казва на другите пациентки, че трябва да изглеждат по този начин/ от снимката/,за да са бременни. Ще има и доказателство-моя тест. :wink: :wink: :wink:
Глупав човек. Сигурно е кандидатствал за гинеколог, но ако е направил такова изказване като на мен, е бил пренасочен към стоматология. :lol: :lol: :lol:
Значи да изчакам колко дни за най-ранен тест?Любопитка,благодаря ти за съвета с бабени рецепти. Имам цял шкаф с лайка,пчелен клей,всички възможни пасти за зъби, но дано да издържа още поне 3-4 дни.
А наистина антибиотика е отврат, но това е единственото,което ми действа. След приема му аз дори пия хапчета за прочистване на черния дроб.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Обясних му, че от една седмица имам болки ниско дол,/все едно някой ми е напъхал там тухла/, болят ме яйчниците, чувствам ги като изтръпнали, имам течение/което до сега ми се е проявявало само при овулация/,имам странни пулсации на матката, яде ми се всяка сутрин, не мога да изпия и една чаша кафе за целия ден/ а преди обръщах по 3 /, имам някакво странно задъхване. И най-странното е ,че от една седмица си ходя по голяма нужда всяка сутрин, а преди щеше да е чудесно ако успея дори 1 път на 7 дни. Слуша ме човека и накрая заключение- "СПОКО,НЯМАШ ВИД НА БРЕМЕННА". 8O 8O АЗ СЕ  8O 8O :x :x Е момичета, как изглеждат бременни в най-ранна фаза?
Миличка, аз не съм с голям опит в симптомите, но в момента и аз съм със почти същите симптоми като теб, като добавим и факта че гърдите ми ще се пръснат... и главата, и корема,и тежестта, и течението... абе въобще всичко, и момичетата тук ми казаха че си е напълно възможно  :)
Ако имаш възможност да изчакаш с АБ ще е по-добре, може някой от бабините лекове да ти помогне с венците поне докато разбереш какво е положението, пък после ще го мислиш
 :crossfingers: да е това за което всички тук се молим!
*
Зъболекарят е мъж. Само да видя + резултат , лично ще му го занеса, ще се снимам и ще му подаря снимката си с теста,за да казва на другите пациентки, че трябва да изглеждат по този начин/ от снимката/,за да са бременни. Ще има и доказателство-моя тест. :wink: :wink: :wink:
Глупав човек. Сигурно е кандидатствал за гинеколог, но ако е направил такова изказване като на мен, е бил пренасочен към стоматология. :lol: :lol: :lol:
Значи да изчакам колко дни за най-ранен тест?Любопитка,благодаря ти за съвета с бабени рецепти. Имам цял шкаф с лайка,пчелен клей,всички възможни пасти за зъби, но дано да издържа още поне 3-4 дни.
А наистина антибиотика е отврат, но това е единственото,което ми действа. След приема му аз дори пия хапчета за прочистване на черния дроб.

Здравей . И аз те съветвам да изчакаш с антибиотика. Пила съм веднъж Родожил - много е силен. На мен ми помагаше отвара от смрадлика. Стяга венците и не кървят. А също и Сандрин. Той е на билкова основа и пак е за жабурене. Желая ти късмет и дано видиш двете чертички.
Мацки, време е да се похвали някоя от нас. Хайде чакам добри номини днес!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
Ей, нещо не се виждам при очакващите :)
17.03. е деня, в който очаквам  :bfp:
..А наистина антибиотика е отврат, но това е единственото,което ми действа. След приема му аз дори пия хапчета за прочистване на черния дроб...
миличка,хапчетата протектори за чертния дроб се пият по-време на лечението!!! :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
Добро утро момичета,
Този хубав слънчев ден нека бъде пълен с  :bfp:
На мен ми се обаждат вече ПМС и май ще изпадна от класацията  :balk_145:
Според вас ако направя теста един ден по рано ще покаже ли нещо?