0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Вессска, благодаря :)
Как ми се иска да има тестове, които да отчитат веднага... Хич ме няма с търпението, но ще си чакам, какво да се прави.
Стискам палци за пролетни чудеса!
Момичета благодаря за инфото, ама за сега няма да пускам ЧХГ- мисля да изчакам пък ако ми закъснее имам едно обикновенно тестче :wink:А някой може ли да ми каже ЧХГ-то след кой ден на оплождането(предполагаема овулация) отчита повишаване на стойностите?Колко най рано може да се направи, но да отчете реални стойности (ако има такива)
Ей момичета забелязахте ли ни списъчето как от ловуващи минахме почти всички към Чакащи  :bfp:
Стискам палци на всички Очакващи, а на ловуващите да си тонизират мъжете и "комплекта" към тях- натискане яко, ама внимателно да не уплашат яйцето :lol: :D  :lol:
*
Еееех, момичета, отдавна не бях влизала аз в тази темичка, но днес цял ден ви чета и ме заредихте с толкова оптимизъм и енергия, че утре направо ще "отлетя" при док. И дано да ме зарадва с качествени фоликулчета :) 
 Много се радвам, че ви има и, че успявате дори и в тежки моменти да вдъхнете вяра на всеки, който има нужда  :grouphug2:
*
Здравейте момичета!
Мен ме изключете от списъка....  :? започна да ми зацапва. 
и сигурно няма да вляза в следващия понеже когато трябва да ловуваме, моя човек няма да го има....  :(
нека вас ви спохождат само +++++ резултати

Симони,ето нещо за овуто :Овулацията

Обикновено при по-внимателно наблюдение на тялото си и различните промени в него, жените постепенно се научават да разпознават "плодовитите" си дни, т.е. дните на овулация. Овулация обикновено настъпва:

- между 14-тия и 17-тия ден при нормален 28 дневен цикъл;
- между 8-ия и 11-ия ден при къс 22 дневен цикъл
- между 21-ия и 24-ия ден при дълъг 35 дневен цикъл
ladybebi,по принцип ЧХГ се повишава 14-15 ден след ову,(при някой и по рано съм чувала да отчита),но най-сигурно е 14-15 ден.
tinam,дано имаш добри фоликулчета.
Имам една идея , искате ли да се сложим едно списъче на всички мами които искат бебе на първа страница, да се напишат никовете ни и отстрани примерно кой от къде е или нещо подобно.Така че всеки да вижда колко Очакващи сме, но това трябва да го прави първия който пуска темата.Може и някоя друга снимчица да се сложи за по хубаво.Какво ще кажете мога да пусна примерно има такива теми ама са по друг повод: http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=274160.0
Прегръдки на всички  :bighug:
*
ladybebi,момичета, какво ще кажете наред със списъчетата "ловуващи" и "очакващи" да включим и едно "успели" или "щастливки"?
май вече има няколко такива от началото на темата :)
*
ladybebi,момичета, какво ще кажете наред със списъчетата "ловуващи" и "очакващи" да включим и едно "успели" или "щастливки"?
май вече има няколко такива от началото на темата :)

Да, това е много добра идея мисля

*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #468 -: Март 10, 2008, 22:23:48 pm »
Симони: не се отчайвай все още, докато не дойде има надежда!
vmj_: другия месец да се надяваме, че ще ни зарадваш с + тест.

« Последна редакция: Март 10, 2008, 22:29:19 pm от Meggy »

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
ДА,но аз си мисля че вече надеждата е за другата ми готина яйцеклетка и най- готиния бегач на мъжо ми! :D :wink:Благодаря на Дианка, за изчерпателната програма за вери гут план за забременяване, ДАНО ДАНО да успея да го приложа!Пожелавам УСПЕХ на всички ние може с мъжо ми да се пробваме на бебеправя и без да следим тестове и дни- пък туко виж още едно голямо чудо в моя живот!!!УСПЕХ И БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА ЗАЩОТО ТАКА Е МНОГО ПО- ЛЕСНО ЗА МЕН И ЗА ВАС!лЕКА НОЩ И ДО УТРЕ!!!! 8) :ballons: :bighug: :balk_137: :balk_22:
*
Така е, така е, понякога човек има нужда от почивка без графики, температури и други подобни.
ДА,но аз си мисля че вече надеждата е за другата ми готина яйцеклетка и най- готиния бегач на мъжо ми! :D :wink:

Това ми хареса, дано е достатъчно бърз!!!

Е много сме малко ловуващите.Прибавете и мен на НЕЧАКАЩИТЕ пу да не ви дойде

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте, момичета!
Аз май съм от малкото будни, ама нещо днес съня не ми идва, пък и не бях влизала, много ангажименти имах през почивните дни. Дори доста се уморих. Иначе мислено съм с вас през цялото време и много съжалявам, че няма нови +++++ тестове. При мен пък от няколко дни колкото искаш откачени симптоми: подуване на корема,гадене(може и от нерви да е), главоболие, от днес напрежение в гърдите и май леко зацапване :(. Направо си знам как ще ми дойде М още преди 13.03. Понякога се дразня, че толкова добре познавам тялото си. Иска ми се да греша и да е друго, но...
Както и да е, няма да се отчайвам, ние сме заедно отдавна, но сериозно работим по въпроса от декември (не знам как стана, но...не се замислях дотогава).
А този месец имам рожден ден,много искам подарък  :oops:
*
Добро утро, красавици. Днес сте с +++ тест4ета, нали?Така се надявам вси4ки да успете!!
Елфита, това 4е познава6 тялото си е добре. Не се т4айвай мила, сигурна съм 4е скоро 6те успее6. :crossfingers:
Аз днес се 4увствам добре и с настроение и ви го пожелавам и на вас през целия ден.
*
Добро утро и от мен! Аз довечера чак ще вляза ,но много ми се иска да видя поне 2/3 положителни теста..Ще се моля за вас и ще ви стискам палци мили бъдещи майчета.. Целувки от мен и лек ден..
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Добро утро и от мен, аз съм си вкъщи по болнични че малката е малко болна- което не значи че имам повече време да ви пиша напротив нямам време да си вдигна главата- направя ли го?!ОХ, беля- цялата къща е обърната наопаки....затова съм в постоянно наблюдение!Надявам се скоро най- накрая да се появяват мацки с положителни тестове и да стане нещо като вирусно- всичките да се заразим от едно- подуване на коремите preggo :balk_16:,много ми се иска!Може би ще сменя изречението"Добро утро мацки" с думите"Вярвам че скоро ще дойдеш при мен,мъниче!"Може ли с по- голяма вяра ще стане по- бързо?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Добро утро на всички:)

Ставайте поспалани:)Слънчо вече ни чака:)
На всички работещи момичета лека и спокойна работа.

На очакващите резултати да не се оттърват от ++++++++++++ в следващите 9 месеца:)

Симони, пожелавам на малката принцеса да се оправя по-бързо и да не е нещо сериозно а за белите...как ли ще ти липсват като започне да пораства?:)))))))
« Последна редакция: Март 11, 2008, 08:15:48 am от Lisko »
*
Добро утро и от мен, аз съм си вкъщи по болнични че малката е малко болна- което не значи че имам повече време да ви пиша напротив нямам време да си вдигна главата- направя ли го?!ОХ, беля- цялата къща е обърната наопаки....затова съм в постоянно наблюдение!Надявам се скоро най- накрая да се появяват мацки с положителни тестове и да стане нещо като вирусно- всичките да се заразим от едно- подуване на коремите preggo :balk_16:,много ми се иска!Може би ще сменя изречението"Добро утро мацки" с думите"Вярвам че скоро ще дойдеш при мен,мъниче!"Може ли с по- голяма вяра ще стане по- бързо?
Симони,бързо да оздравява твоята кукли4ка. Дано наистина вси4ки се заразят от този вирус - подуване на коремите :lol:Мъни4етата 6те дойдат скоро, вярвам в това.
Лиско, с твоето настроение и оптимизъм озарява6 деня на си4ки ни. Благодаря ти
*
Добро утро, момичета. Реших се най-накрая да си направя тест, тъй като все още не ми е дошло, но той е - . Не разчитах много на него, честно казано, но все пак след много мислене го направих. Не мога обаче да разбера дали си имам симптомите за идване или не. Друг път са толкова очевидни. Снощи ходих на док уж, за да продължим изследванията, обаче му казах, че още не ми е дошло и като ме гледа каза, че съм имала много "хубава, уголемена лигавица" (цитирам), която може да бъде признак на ... (нали знаете), но все пак е и подобна и при предстоящ цикъл. Така че все още не съм се предала, докато не дойде ГАДНАТА лелка.

Симони: явно пак не си направила тестчето, май, а?
Хайде момичета, приятен ден, много хубави емоции днес и дано все пак някой се похвали с едно + тестче.
 :crossfingers: и ви  :bighug: силно от сърце!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Неши, пожелавам ти да останеш в такова настроение не само днес а мноооого дълго занапред:)
на мен наближаването на пролетта ми действа много добре, а и започвам свалянето на онези гадни натрупани килограми и съм много амбицирана.Сега ще си потърся и лентичка та да видите колко ме е срам от себе си:)))))))))))
До следващото ми ИКСИ ще се постарая да има какво да трупам а не да свалям:))))))