0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро мацки! Хубава нова седмица и всички чакащи с по един ++++ тест. Време е вече да завали един порой от бебета тук. На ловуващите спорен лов! Специални благодарности на Бисерче и Симони за това че ме карат да се усмихвам и да вярвам , че чудото ще стане!
Ние нещо май не сме я свършили тоя месец. Е рано е да се каже , но БТ хич я няма. Сега ви оставям и чакам поне една хубава новина днес.

Имаш време да ти се повиши БТ, споко. До 5 дни след предполагаемата О. Днес ти е едва трети ден. Хайде стискам палци:)
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Аз отпадам този месец, първото инсе при нас се оказа неуспешно. Беше ми криво, но сега вече се чувствам по-добре, то друг избор имам ли. Шоуто трябва да продължи. Сега малко почивка този месец, че съвсем ми се разстрои цикълът от закъснението, заради утрогестана. И следващият месец пак на бойното поле и този път не приемам никакви --- резултати, че взех нещо да се ядосвам вече.  :)
Ще ви следя и хайде някой да се похвали.
Успех и късмет на нечакащите.
*
eagle: много съжалявам за това, което е станало, но се радвам, че си настроена вече положително и не се отказваш, а това е най-важното.  :crossfingers: следващия път да се похвалиш с ++++++ резултат.

:bighug: :bighug: :bighug:

*
Добро утро и от мен...Аз тази седмица няма да имам много възможности за писане ,защото ще имам доооста работа ,но ще гледам да съм в час с вашите резултати...Аз вече мога да се преместя в очакващите въпреки че нищо не направихме този месец..На 8- ми март ми беше овуто и моя мъж заспа като тлпа и край..Вчера беше същото...Единствения шанс е от седми март бойците да са оживели и да са се включили в действие...Но честно казано не ми се вярва...На вас милички ви пожелавам тази седмица да видите така мечатните 2 черти че е време да има раздвижване...Аз очаквам към 22-23.03,ако има начин някой да ме премести...

Целувам ви и ви стискам палци на всички...
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Добра седмица за всички , много положителни емоции и повече ++++++ резултати  :balk_103:
Обичкам ви  :bighug:
*
ОЧАКВАЩИ   :bfp:

vmj_83     
Simoni         4.(5).03 
Meggy          8.(9).03
_Elfita_       12.(13).03   
Lisko          13.03   
Kylie          13.03   
Silvi4ka       13.03 
Vickson        13.03 
Ladybebi       14.03   
krasiko        15.03
Deskata0177    16.03   
dianka         16.(17).03
Clevergirl_75  18-19.03 
biserche       18-20.03
dgina          19.03     
prettily       19.03
Sof            20.03
radost_I       20-21.03
Lubaboiko      22-23.03
Galichka       23-24.03
Vesska 

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   
lqlyo         
tani77 
ivaqna       

Lubaboiko: преместих те,   :crossfingers: все пак да е станало;
eagle: махнах те от очакващите, надявам се, че не се сърдиш :-)

добро утро момичета  :D!направо онемях сутринта като видях колко сте изписали../попрочетох отгоре-отгоре,ама не смогнах да прегледам всичко :lol:/,два дни не съм влизала във форума и вие толкова сте изписали,че е чудно как не са ни заключили темичката  :lol:
честит 8-ми март със закъснение на всички!желая ви много здраве,усмивки,любов и сбъднати бебешки мечти :wink: другата година всички да сме вече или с тумбачета  preggo или с бебоци  :blowingdust2:
хубава седмица от мен :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Eagle, съжалявам!
То и аз да се похваля...дойде ми, ама нещо не ми харесва. Много тъмно,чак черно... :( Какво  е това чудо, а сега ми предстои снимка...чувала съм,че подобна М е признак за киста  :( а доки видя преди 20 дни такова хубаво фуликулче...
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
 :oops:добро утро :oops:не съм си взела още тест но ще го направя днес и утре на прясно 8Oще правя опити в банята- тоалетната! Да, не се лъжеш от мен тръгна  молитвата с Руската църква- разказах ви историята с моята първа бременост.Една"специалистка"докторка ми каза че деца няма да мога да имам.Всеки ден ходих в продължение на 3-4 месеца ходих с една и съща молитва в сърцето и на 4 месец моето чудо, моята молитва беше чуто!Сега наистина имам Божи Дар вкъщи- дъщеря ми!
*
Добро утро момичета!Лелееееееее,че много сте изписали,едвам ви прочетох!
Игълче,много съжалявам мила,но ти не губи надежда-загубена е само една битка,не войната!Успех следващият път! :crossfingers: :bighug:
Хей Меги,ти не трябваше ли вече да се хвалиш?Мисля,че твоят ден беше вчера :wink:
Хайде време е вече някой да повлече краче,девойки!
Симони,ти къде се изгуби бе душата?Какво става с тестчето?
Специално искам да благодаря на Бисерче,за това че се е помолила за нас на този хубав празник!Благодаря ти мила и дано Бог е чул молитвите ти и скоро да ни се случи онова ,което толкова много желаем!
Късмет пожелавам на всички и хубав ден!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Eagle, съжалявам, мила. Това, което не ни убива, ни прави по-силни! :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Добро утро момичета, пожелавам ви успешна седмица и само ++++++резултати.
Eagle следващия месец ще е твой. Тъкмо ще си направите подарък за коледа  :)
*
Хей Меги,ти не трябваше ли вече да се хвалиш?Мисля,че твоят ден беше вчера :wink:
Беше вчерта, но все още чакам да ми дойде. Така че още съм в очакване :-)

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
Аз се надявам да ми закъснее този месец, въпреки че си имам всички симптоми на м. :?

*
Момичета, какво направихте бе, за 4 дни 20 стр. вие ме разбихте, даже биете и седмичната.
Ха ха ха.
Освен да се разпиша  и аз тук. То нали съм на всяка манджа мерудия.
Ми браво!! крайно време беше!!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Eagle, съжалявам, дано следващия месец да е твоят!  :crossfingers: :bighug:

Meggy :crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers:

Аз искам да ви питам нещо, попринцип трябва да Не ми дойде на 13.03. - но последните два дни се чувствам много странно: често пишкам; от 3-4 дни ми се появи някакво течение бледо жълто, без сърбеж или миризма ей така от нищо; червата ми се бунтуват..;  усештам тежест в корема, вчера дори ме боля но не като от МЦ, а все едно съм го притискала дълго, днес също усещам лека болка, гърдите ми са ужасно напрегнати... Според вас това може ли да е... дори не смея да го кажа :oops: или ви звучи по-скоро като на МЦ??? Вкъщи ми казват че можело да е вирусче или грип..?? Моля ви кажета вие какво мислите?
по-принцип е възможно Vicson  :D! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да е това,което те е страх да изречеш  :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
по-принцип е възможно Vicson  :D! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да е това,което те е страх да изречеш  :wink:
Възможно е. Ще стискаме палци.
 Ех , момичета само ако знаете как ми се иска отново да се включа при вас , в отборите на ловуващите , на чакащите...Искам това да стане час по - скоро. И ви чета редовно , да не мислите , че съм ви забравила!
 Успех желая на всички и нека да се сбъднат мечтите ни!
*
Ех , момичета само ако знаете как ми се иска отново да се включа при вас , в отборите на ловуващите , на чакащите...Искам това да стане час по - скоро. И ви чета редовно , да не мислите , че съм ви забравила!
 Успех желая на всички и нека да се сбъднат мечтите ни!
Айде, дано да е по-скоро и отново да ни зарадваш бързо-бързо, но този път всичко да е ок и ние да се радваме заедно с теб.

:bighug: :bighug: :bighug:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ох!!! Чул те господ мила, не смея нито да го мисля нито да го кажа, ще кажа само ДАНО!!! както казваше вчера симони :wink:

fatalwoman очакваме те бързо в списъка  :lol: