0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Люба, Роси, вие не се ли наловувахте най-после  :lol: От кога ми стоите в долната част на списъчето - бяхме, уж, заедно на лов, а какво става? То ловуването е много приятна работа, ама айде вече да минавате в очакващите  :bfp: :lol:
ivaqna не е ли в очакващите?
Игълчето, а с теб какво става?
vmj_83 ти кога очакваш  :bfp: - няма ти я датата, а си напред в списъчето?
Остана да попитам Соф дали е сгънала нейният "спящ" - любящ? То в почивните дни може и през деня  :lol: :lol: :lol:
Хайде, да живеят всички "дебели шкембета" по всички земни кълбета !!!
 :lol: :lol: :lol:
*
Моми4ета, лека ве4ер и спокойна нощ. Утре да посре6тнем деня с много +++++++++тестове. :bighug: :bighug: :bighug: :balk_602:

Чул те господ!

*
Хайде, да живеят всички "дебели шкембета" по всички земни кълбета !!!
 :lol: :lol: :lol:

Точно така, "дебели шкембета" много ми хареса  :D

ivaqna е от очакващите, но със 43 дневен цикъл и дано да е за хубаво.

Vesska: и ти да кажеш кога е дългоочакваната дата.

*
Хайде момичета, дано утре сутринта се радваме на поне 3  :bfp: . Иначе и аз днес отидох до параклисчето тук и се помолих за всички нас.
Бисерче благодаря ти за молитвата!
Дано скоро Господ сбъдне мечтите ни да станем мами!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Бисерче, благодаря мила за топлотата която внасяш сред нас!!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
Нямам думи, трогната съм, безкрайно сте мили към мен и от цялото си сърце се моля да всички ние /по двойки/ да запълним и осмислим живота си с така-желаното и най-прекрасно бебе на света!
Biserche благодаря за молитвата бях с теб, през цеия ден.
Simoni 43 от както ми дойде за последно, по принцип последните 3 месеца съм с цикъл на 33 дена, обаче съм имала и по 45. Теста вчера бече отрицателен, цикъл още няма. Чудя се дали да си взема още един тест или направо на кръвен. Тея тестове хич не ме обичат и само една чертичка ми показват  :lol:
Преди малко бях при приятелката дето ме заплпою, та я карах пак да ме заплюе.
А търпението не е олимпийско, ами с тоя нередовен цикъл толкова пъти съм се надявала че вече....
*
Ivaqna: Щом си имала и по-дълги цикли тогава търпението ти е оправдано. Защото наистина съгласи се, че 43 дни звучи ужасно много. Знаеш ли кога ти е била овулацията да се ориентираш и по нея за евентуална дължина на цикъла ти. Стискам ти палци тези дни да ни зарадваш много.

П.П.И мен онзи ден ме заплюха, дано да е за хубаво :-)

biserche, аз съм наред да благодаря за човечността, дано Господ дари всички ни с дечица!
simoni нали от теб тръгна всичко с руската църква (поправете ме ако се лъжа), та мисля, че трябва всички да ти благодарим, че се появи в темичката и да ти кажем "я, вземи се премести в другата:)", и като ти споменах името се сетих: ТИ ВЗЕ ЛИ СИ ТЕСТ? :lol:
На новите ДОБРЕ ДОШЛИ и да не се задържате тук:)
На всички ОЧАКВАЩИ стискам палци:)
А на ловджиите, амииииии...богат улов:)
Хайде лека от мен:)
*
simoni ТИ ВЗЕ ЛИ СИ ТЕСТ? :lol:

Не си е взела тест, ще й се караме дружно за това :-)

Забравих да кажа: Лека нощ, момичета, тези от вас, които имат да ловуват да се захващат здраво, а иначе новата седмица да я посрещнем с много положителни емоции.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Момичета, лека и спокойна вечер и от мен:)

Симони, утре да повлечеш крак:)и тази седмица да сме много, много бременните:))))))))))))))))
*
Момичета,кръвният тест има ли значение кога се прави.За пръви път ще ми е. :D
*
Момичета,кръвният тест има ли значение кога се прави.За пръви път ще ми е. :D

Ако питаш по кое време на деня-няма значение.
Няма значение и дали си яла или пила.
*

[/quote]
Ако питаш по кое време на деня-няма значение.
Няма значение и дали си яла или пила.
[/quote]
Благодаря ти. :bighug:
*
Момичета, какво направихте бе, за 4 дни 20 стр. вие ме разбихте, даже биете и седмичната.
Ха ха ха.
Освен да се разпиша  и аз тук. То нали съм на всяка манджа мерудия.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро момичета!
Желая ви лека седмица изпълнена с много  :bfp: и озарена от усмивки!

Всички които трябва да си правят тестове - да не се бавят, че ние тук чакаме и  :crossfingers:  трудно се работи така  :balk_48:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро ви утро, момичета! От вчера следобяд сте изписали цели 3 страници - едвам ви изчетох!
Бисерче, благодаря ти много за молитвата! Убедена съм, че Господ ни е простил греховете и се надявам да ни възнагради скоро за търпението! :bighug:
Симони, ще има гооооолямо дърпане на уши! В теб ни е надеждата за  :bfp:  Я, марши до аптеката!
Розичка, ами стига вече с тоя лов, хайде да те местим в ОЧАКВАЩИ!!!
На всички нови момичета, горещо  :welcome_1:  и да не се задържите много тук!!!
Пожелавам на всички по един щъркел тази седмица и само  :bfp:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Добро утро мацки! Хубава нова седмица и всички чакащи с по един ++++ тест. Време е вече да завали един порой от бебета тук. На ловуващите спорен лов! Специални благодарности на Бисерче и Симони за това че ме карат да се усмихвам и да вярвам , че чудото ще стане!
Ние нещо май не сме я свършили тоя месец. Е рано е да се каже , но БТ хич я няма. Сега ви оставям и чакам поне една хубава новина днес.

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
Добро утро момичета:)
Хайде, няма ли някой да се похвали вече, хей..вече нямам търпение:)
Успешна седмица на всички и много положителни резултатчета:)
*
Добро утро, момичета, много хубава седмица ви пожелавам. Дано да има с какво да се хвалим една по една.

Ние нещо май не сме я свършили тоя месец. Е рано е да се каже , но БТ хич я няма. Сега ви оставям и чакам поне една хубава новина днес.

Като ги гледам графиката е много рано да се каже, а и не трябва да се разчита само на температура. Има още време, а ние ще ти  :crossfingers: