0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро утро :D
Аз да ви се похваля че зацапването спря и предполагам че съм  preggo

МИЛИЧКА, ТОВА Е НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО КОЕТО СЪМ ЧУВАЛА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДНИ!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Очакваме да подтвърдиш с  :bfp:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Соф - развесели ме!  :lol: :lol: :lol:
вече го разплатих на няколко МДИУУ Жени  :youwoman:
Соф, това беше много готино. Пратих го на колежката, която е в скапано настроение - болни деца и тя не е добре, шефа се гадняри, но това и повдигна духа. И на мен така ми повлия. Жени сме, и красиви и умни. Който не ни харесва да си гледа работата.
Ladybеbi, чакаме потвърждение, за да честитим.
]
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЦКИ И ОТ МЕН. А НА ТЕЗИ , КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ЛЕЛКАТА СЕ Е ЗАПЪТИЛА КЪМ ТЯХ- СПОКОЙНО. МОЖЕ И ДА НИ ПОДМИНЕ. НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА. ТАКА ЧЕ ХАЙДЕ ДА ВДИГНЕМ ГЛАВИ, ДА СЕ НАПЕРИМ ДНЕС И.... КАКВОТО СТАНЕ. С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ С М.. ЖИВОТЪТ НИ НЕ СВЪРШВА. ИСКАМ УСМИВКИ ОТ ВСИЧКИ. :grouphug: :hello: :ballons: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :hug2: :welcome: :grouphug2: :balk_7: :balk_64: :balk_64: :comm: :wave:
ОМРЪЗНА МИ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ И САМО ЕДИН ВЪПРОС ДА СИ ЗАДАВАМ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР- ЩЕ МИ ДОЙДЕ ЛИ ИЛИ НЯМА ДА МИ ДОЙДЕ? :ask:
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ. :D
*
:grouphug: :hello: :ballons: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :hug2: :welcome: :grouphug2: :balk_7: :balk_64: :balk_64: :comm: :wave:
ОМРЪЗНА МИ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ И САМО ЕДИН ВЪПРОС ДА СИ ЗАДАВАМ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР- ЩЕ МИ ДОЙДЕ ЛИ ИЛИ НЯМА ДА МИ ДОЙДЕ? :ask:
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ. :D

Браво, Новилка!!!  :good_post:

*
ladybebi,  :goodluck:, леки 9 месеца и  :babyflips: след това!
 :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
*
ladybebi, едно тихи4ко 4естито, стискам палци вси4ко да е наред и да те видим с  preggo.
Лиско благодаря, днес нямам много работа, а и ги няма ве4но зяпналите в компа ми колеги и сега си ви 4ета с кеф.
Симони, бързо да оздравява малката принцеса и ти да си пусне6 кръвен тест.
Хайде 4акам много +++++++++++, не се предавайте.
Аз се притеснявам, ве4е три дни поддържам телесна темп 37, а БТ 36.2-36.5. все си мисля 4е е от проклетите гъби4ки. но пък имам настренние и се 4увствам добре, дори и от диетат не ми е зле.
целувки за вси4ки от не6и и много прегръдки
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
:)Моми4ета, аз напускам списъка с о4акващите, но само до октомври:)))))))))

Въпреки отрицателния ми резултат и днес при док, ми стана много хубаво защото видях едно невероятно човешко отношение-май той беше по-разочарован:).И най - хубавото, което се случи...момичето с което бяхме заедно на трансфера е бременна:))))))))От първия път и с едно върнато ембрионче защото само толкова са имали:)И когато я видях разплакана от радост (дори и съпруга и) разбрах още повече, че нямам право аз да плача сега защото зная, че след време ще е също от  радост:)

По рядко ще ви пиша тук, но ще чета какво се случва с вас и се моля за всички ви и за много положителни тестове:)
Искам да благодаря на всички за подкрепата и да ви кажа да не се отказвате от мечтите си заради никаква болка или неуспех, макар да не ви ги пожелавам разбира се:)

Успех момичета:))))))))
Петина
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
не6и на каква диета си, аз вместо да качвам през зимата и сега да свалям за лятото, май го обърнах.През зимата не съм качила нито един килограм а сега май съм успяла за три седмици 3!!!!!това е КАК ДА КАЖА- УЖАСНОУЖАСНОУЖАСНО!
Незнам за кръвния тест но знаете ли сутрин пишканото ми е много страно с цвят на много жълто та чак оражевко?Някои да знае от какво може да е??Взимам от известно време лаксена и сена вечер че стомаха ми се беше много запекъл, може ли това да е причината да ми е по странно пишането и да не ми идва от това?Моля ви ми отговорете а аз сега излизам и след обед ще го провера дали сте ми писали, моля......а и да си вземали още един тест да се пробвам!? :secret: :bfp:? :crossfingers: :jump12: :sperm2:
искам някои сперматозоидчо да стигне до моето яичено гнездо.....
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy
mimcheto_85    stork-boy
Simoni         4.(5).03  stork-boy  
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03 stork-boy
Kylie          13.03   stork-boy  
Silvi4ka       13.03   stork-boy
Vickson        13.03   stork-boy
Ladybebi       14.03   stork-boy
Andreaivano    14-15.03  stork-boy
krasiko        15.03    stork-boy  
Deskata0177    16.03    stork-boy  
dianka         16.(17).03 stork-boy
nomine         17.03.  stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03  stork-boy
biserche       18-20.03  stork-boy
Pipi_M         18.03   stork-boy
dgina          19.03   stork-boy
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03   stork-boy
radost_I       20-21.03  stork-boy
Lubaboiko      22-23.03  stork-boy
Galichka       23-24.03  stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03  stork-boy
tani77         23-24.03  stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo     :eggsperm:        
ivaqna    :eggsperm:  
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
горе главата лиско, не тъжи наистина е гадно но както каза надежда има!!!
Успех на всички в новата темичка,дано се изпълни с много++++++++++резултати.Пожелавам го на всички от сърце.И аз като вас очаквам положителни резултати но и тази сутрин такива нямаше може би е рано,но нали надеждата умира последна.Оби4кам ви всички.Стискам палци!!! :D :D :D :D :D :D
Благодаря момичета :wink:
В знак на обич ви давам следната идея (пак) :oops: да си направим нашо виртуално пространство със снимки.Аз съм го създала сега можем да се поопознаем като се видим на снимки.Аз ще повлека крак... Ето и мястото на виртуалните ни срещи: http://www.snimka.bg/
потребителско име: zachatie2008
парола: 2008
Ако на някой не му е ясно как се добавят снимки да казва ще разяснявам :wink:
И е препоръчитлно винаги на "Описание" на снимката да си пишем никовете за да знаем кой кой е.
Нямам търпение да ви видя момичета  :bighug:
Да вкарам малко настроение:
ОК миличка и аз мисля че това е една прекрасна идея и дано един ден да побликуваме и снимките на така обсъжданите от нас бебешорковци! :D :D :D :D
Задължително ще има  албумче с снимки на бебоците от корема на мама и след това :)))
*
Лиско - горе главата! Желая ти до края на годината с радост да размахаш двете чертички от теста - тук, а ние ще ти честитим с най- голямо удоволствие!
Лейди, Симони - хайде дано не идва при вас лелката поне 9 месеца и гордо да пъчите тумбаци!
Соф благодаря ти за зареждащите сентенции - така наистина е по-лесен старта на деня.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Благодаря момичета :wink:
В знак на обич ви давам следната идея (пак) :oops: да си направим нашо виртуално пространство със снимки.Аз съм го създала сега можем да се поопознаем като се видим на снимки.Аз ще повлека крак... Ето и мястото на виртуалните ни срещи: http://www.snimka.bg/
потребителско име: zachatie2008
парола: 2008
Ако на някой не му е ясно как се добавят снимки да казва ще разяснявам :wink:
И е препоръчитлно винаги на "Описание" на снимката да си пишем никовете за да знаем кой кой е.
Нямам търпение да ви видя момичета  :bighug:

Готово, мацка! Качих една, ще кача и малко по-нова след малко! Страхотна идея

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
здравейте момичета!как сте днес? :)
...Незнам за кръвния тест но знаете ли сутрин пишканото ми е много страно с цвят на много жълто та чак оражевко?Някои да знае от какво може да е??Взимам от известно време лаксена и сена вечер че стомаха ми се беше много запекъл, може ли това да е причината да ми е по странно пишането и да не ми идва от това?..
може да ти е по-концентрирана урината просто  :),пиеш ли достатъчно вода през деня?вечер пиеш ли преди да си легнеш ?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
Готово милички качих малко снимки и няколко но моето слънчице :D :D :D :D