0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Мацки, подкрепям Розичка - искам от вас само широко разпънати усмивки и да видите, че денят ви ще стане по-ведър! Навън е грейнали едно и е само за разходки! Излезте, почувствайте как всичко се събужда и настроението ви ще се подобри!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!

ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy
mimcheto_85   stork-boy 
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy 
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy 
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
Andreaivano    14-15.03  stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Vesska         15-16.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
nomine         17.03.  stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
Pipi_M         18.03 stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03 stork-boy
tani77         23-24.03  stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo      :eggsperm:       
ivaqna   :eggsperm:

Издърпвам списъка и този за църквата ако някой реши да ходи в църквата ,че много изостанаха.А и да добавя една моя приятелка .
Ето и списъка за църквата .Докато го открия  :lol:
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА

*
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
:)
*
Здравейте всички и четете много внимателно!!!! Така ,преди всичко се извинявам предварително,защото ще пусна дълъг пост... :oops:

От няколко дена съм на друго работно място(в същата фирма ,но в различен обект)и се запознах с една жена която е работила в същия обект преди да го продадат на нас...Работим си ние ,не се познаваме много добре,много много не си говорим(все пак ревизирам я, не е много кефлийка)И така днес тя ме попита защо не предложа на моите шефове аз да си разработя магазина и аз като не ми е позната реших че няма да стане нищо лошо ако и кажа истината...И и казвам аз че това е тежка и отговорна работа ,пък на мен ми предстои сватба а и планирам бременност и т.н Тя се засмя като и казах че планирам бременност и аз се ядосах за 1 секунда...Но в следващия момент тя ме попита от колко време си я планирам?! Аз и обясних че сме със стерилитет и мъжки фактор и тя още повече започна да се смее.... :?Казах и че въобще не е смешно ,защото всъщност това е най-трудно постижимото нещо което съм правила до сега и тя започна...
Говори ми половин ден...Каза че от първия си брак е родила момиче ,което сега е на 18г.Омъжила се е повторно и след 6г.опити са решили да се "потърсят" При мъжа и нещата са стояли така 95% неподвижни сперматозоиди и 5% бавноподвижни...А при нея сраствания на тръбите...След кратко лечение тя забременяла,но го загубила и за две години 14 пъти така...Представяте ли си 14 спонтанни аборта и кухи бременности?! 8O 8O 8O Аз онемях!!! Когато я попитах как е успяла да преживее всичко това ,тя ми отговори че когато е виждала майка с бебе или бременна жена е припадала и каза че е съвсем буквално.. Един ден обаче се е отказала от всички лапароскопии (7бр)лекарства и лекари и сега има син в 2-ри клас... Та нямах намерение да ви разказвам това ,но реших че е някаква надежда ,защото тук май нито една от нас не е преживявала такова нещо,а и все си мисля че ние няма въобще да изпитаме такова нещо...Имам чувството че при всяка от нас скоро ще се получат нещата... И все си викам ДАНО ,ДАНО,ДАНО... Та същата жена ми каза виж ме сега ,да ти приличам на луда или болна?! Всичко ми е наред...Така че аз днес се успокоих и не само че не обвинявам Господ че ме е забравил ,ами му и благодаря че не съм преживяла мъките на тази жена..Също така се моля и никой да не го преживява..

Така че момичета ,да дерзаем че скоро идва и нашата амнистия...Пожелавам го на всяка една от вас по отделно и бих дала цялата си енергия за да станем всички ние майки най-накрая... Лека вечер и много мокра нощ на всички ви... :bighug:
*
Евала на такива хора!!!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте и от мен!Аз отдавна не съм писала,но пък редовно ви чета.Ние днес,утре и другиден ще гоним  :eggsperm: Искрено се надявам този път да стане.Вече оставих всякакви графики,температури и други неща.В момента единствено си пия ФК и след това дуфастона.Наистина се уморих от тези отношения с мъжо по график.Дано всички имаме радост този месец.Момичета късмет! :balk_103:
Люба, радвам се че сподели това с нас и ти благодаря. Днес момичета /с малки изключения/ сте много тъжни, а не бива. Радвайте се на пролетта , на слънцето, на всичко, природата се събужда за нов живот и ние заедно с нея!!!
 :bighug:
Аз също искам да ви кажа, че не бива да мислим, че Бог ни наказва, а трябва да сме много благодарни за всичко, с което ни е дарил. Дарил ни е с живот, здраве и любов,отгледани сме и сме обичани от родителите и семействата ни. А другото - ами има си план и когато Той реши тогава ще ни се случи да станем майки, само трябва много силно да го желаем и да вярваме.
Всяка от нас го заслужава, ноооо Вярата - няма смисъл да бъдем в списъчето за молитвата, ако не вярваме истински, дълбоко и от цялото си сърце и душа.
Молитвата не е като да си купиш хляб ... Ше отида пак до Руската черква, но се молете заедно с мен, нужна ми е и вашата вяра.
Ако някой иска да се добави в списъчето - има време, аз съм отпуска и ще намеря време да отида до там в един от двата дни. Утре към 14.00 ще погледна тук и ще ви драсна плана - кога да обединим молитвата.

Целувам ви, прегръщам ви и чакам само усмивки и положителни тестове!!!
*
Покрепям Бисер4е, имайте вяра моми4ета :good_post:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Винаги има надежда , винаги !!!
lubaboiko , благодаря ти , че сподели с нас историята на тази жена . Наистина такива истории с щастлив край деистват много обнадеждаващо !
А това което казва Бисерче , че молитвата трябва да е придружена със силна вяра - да и аз съм на това мнение ! Нека обединим молитвите си заедно , защото колкото повече хора се молят заедно толкова по-силна е молитвата .
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
Здравейте, ДАМИ,
Това е първото ми включване в този форум. Чета Ви от 2 месеца и благодарение на Вас научих доста неща, които не съм знаела. Да Ви се представя: Семейна с едно дете, правеща опити от дълго време да увеличи броя на членовете в семейството. Надявам се да ме примете сред Вас и в най-скоро време да се преместим в другата тема.
 Желая на всяка една от вас и на себе си да гушнем по-едно( а защо не и две) малки човечета.

*
Здравейте, ДАМИ...
Schneki1,добре дошла!!  :welcome3:
дано не се задъежиш дълго в тази тема, а бързичко да се преместиш в тази на бъдещите мами!! preggo
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Здравейте момичета. Не съумявам да ви изчета. З-то мога само вечер по-малко, а вие пишете ли пишете. Аз мислех да се включа към списъка с ловуващите, но сега пък по лицето ми избиха едни петна и се почна едно лекуване /хапчета, мазила/ та ще попропусна малко. Но стискам палци на всички вас. Все по-позитивни ставате и това ми повдига духа и на мен. Само се скапвам някой път на работата. Тя е доста отговорна, а аз някой път допускам грешки и май много ги изживявам. Но с малко усилия и там нещата ще се нормализират. Хайде - тези дни да ни зарадвате с много :bfp: :bfp: :bfp:. А аз ще се включа др. месец.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
schneki1:  :welcome_1: сред нас и дано да е за много кратко.

Да ви кажа честно това за временните лоши мисли е нормални, едно обаче не ми харесва: много е дълъг този списък за църквата. Благодаря ти Бисерче, че ни обединяваш по този начин и съм сигурна, че ако всички мислим и гледаме в една посока ще видим съвсем скоро най-хубавото.

schneki1 , Добре дошла.
Момичета аз още съм само със зацапване (утре ще е денят на истината :lol:)
Стискайте палци да НЕ ми дойде  yahoo_17
Няма ли някой да се похвали с две чертички, имаше доста хора преди мен в списъка :?
Пожелавам ви който си направи тест да види  :bfp:
 :bighug:
ladybebi,утре прави теста,стискаме ти палци да знаеш.И дай Боже да е :bfp:но трябва да те види док ,защото това зацапване трябва да се обсъди с доки.Абе нека има 2 чертички пък всичко ще е наред сигурна съм.
schneki1 :welcome:и скоро да видиш две чертички.
Днес липсва Симони,дано всичко с нея е наред.
schneki1: , приемаме те :welcome_1:, но не се застоявай тук, ами право при бременелките!
ladybebi, утре съм с теб и ще проверя по някое време ка са нещата ...  :crossfingers: и ДАНО, ...
mishan, хайде лекувай се "набегом" и после в списъчето на ловуващите !!!
Меги , а ти днес не направи ли пак тестче,май е време.
Какво стана с всички очакващи?
Лиско, аз още се надявам за теб, Кайли?, vmj_83 ?,   mimcheto_85 ? , Елфита?, Силвичка?, Vickson?, ами Simoni  ?
 Къде потънахте всички, оохххх ДАНО да е за хубаво, когато няма новини, значи новините са добри  :lol:
 :bighug: :bighug: и чакам да напълните темата утре с  :bfp: :bfp: :bfp:

*
schneki1 пожелавам ти бързо да се мести6 при бременните
на вси4ки о4аква6ти пожелавам да се събудят с наи-прекрасната новина :bfp: