0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Неши, и аз мисля че е по-добре да изчакаш с антибиотика да ти дойде наистина,
аз също трябва да пия, защото имам висока утайка и не мога да направя хидротубация, но ще чакам първо да видя, какво всъщност вещае това течение  :)
:crossfingers:ДАНО,ДАНО,ДАНО
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Лейди, моят кръвен струваше 15 лв и излезе след 4 часа:)

И хайде някой да се похвали:))))))))
Абе момичета вие умора нямате ли :balk_173:Не съм влизала от вчера следобед и сега не мога да ви изчета :D
fatalwoman,очакваме те скоро да се включиш в нашето списъче  :)
ne6i,не започвай никакво лечение докато не дойде м.
ladybebi,кръвния тест струва около 15лв.
Lisko,наистина е ниско ЧХГ но все още има недежда,знае ли се,представи си че е лабораторна грешка,случват се и такива неща :crossfingers:
Galichka,поздравления за изпита,и безаварийно каране.
Симони виждм че тест не си правила,така ,че стискам още по сило палци .
Kylie,Vickson и всички очкващи ,много късмет и на всяка по един  :bfp:
Бисерче,благодаря ти за молитвата която си отправила към Бог за всички нас :bighug:
Аз вече ще се преместя в очакващи :D

ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy   
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy 
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy 
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Vesska         15-16.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy
Rouzi-Anna     23-24.03 stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

lqlyo      :eggsperm:     
tani77  :eggsperm: 
ivaqna   :eggsperm:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Роузи, благодаря ти мила:))))))))))))))))
Ако се окаже чак такава голяма грешката, да знаеш ти ще си феята с това ми връщане в списъка:))))))))))))
Добре, нека постоя още малко с вас:)))))))))))))))))))
*
Привет и от мене!!
Galichka, браво за изпита, пожелавам ти безаварийно каране!!
Да ви се оплача, аз също съм с течение, ама мисля че не е признак на...,е, сещате се нали  :oops:
имам го вече от горе-долу 5 дни- бяло-жълтеникаво, доста гъстичко.. :x
и мисля, че от него ми се възпалила кожата отдолу  :x
и най-лошото е, че и преди съм го имала и винаги се е оказвало, че са гадните, гнусни, противни гъби! дано не е така!! имам час за док на 21.03, ще видиме какво ще покаже МБ!!!
Лиско, миличка, дано това ЧХГ е грешка!! Ти си такъв оптимист, зареждаш всички около теб с положителна енергия, нека и ние да ти дадем такава!! дано,дано е грешка!!
На всички очакващи пожелавам късмет и чакам Маги и Симони да кажат какво са показали тестовете!!
ако изпускам някой, да ме прощава, ама съм много гладна и бързам да си изпапам манджата преди да е изстинала!!!
*
Роузи, мила, благодаря ти. наистина няма да по4вам с лекарствата. и без това ме е страх. пък ако няма ни6то 6те ги по4на и 6те 4акам следва6тия месец 4удото да стане:-)
*
Хей момиченца,ма сте писали ,писали та сте са забравили..Аз незнам разболявам ли се какво става ,абсолютен парцал...Едно гадене никакъв тонус,в главата приличам на чук...Ма адски зле се чувствам ...Моя мъж ми вика че съм бременна и на мен като ми стана едно смешно...щото ако за два дена така се развиват нещата аз другата седмица ще взема да го родя...  :lol: Сега малко по- сериозно..

Лиско,съжалявам много за теб ,това са много емоции и трябваше всичко да завърши добре...Следващия път трябва да е успешен..Пожелавам ти го от сърце

Игълче,за теб важи същото миличка..

На всички които утре и в останалите близки дни ще се тестват забранявам отрицателни резултати...Ще има санкции...

А на ловуващите...НАТИСКАЙТЕ ТИЯ МЪЖЕ,ЧЕ АКО НЕ СМЕ НИЕ ЩЕ УМРАТ ГЛАДНИ ,ГОЛИ ,БОСИ И БЕЗ ПОКОЛЕНИЕ ...
*
Хей момичета добре, че Ви има направо сте страхотни - мехлем за душата  :bighug:
С Вас чакането е по поносимо ;)
Пожелавам и стискам на всички палци за много  :bfp:
*
Хей момиченца,ма сте писали ,писали та сте са забравили..Аз незнам разболявам ли се какво става ,абсолютен парцал...Едно гадене никакъв тонус,в главата приличам на чук...Ма адски зле се чувствам ...Моя мъж ми вика че съм бременна и на мен като ми стана едно смешно...щото ако за два дена така се развиват нещата аз другата седмица ще взема да го родя...  :lol: Сега малко по- сериозно..

Лиско,съжалявам много за теб ,това са много емоции и трябваше всичко да завърши добре...Следващия път трябва да е успешен..Пожелавам ти го от сърце

Игълче,за теб важи същото миличка..

На всички които утре и в останалите близки дни ще се тестват забранявам отрицателни резултати...Ще има санкции...

А на ловуващите...НАТИСКАЙТЕ ТИЯ МЪЖЕ,ЧЕ АКО НЕ СМЕ НИЕ ЩЕ УМРАТ ГЛАДНИ ,ГОЛИ ,БОСИ И БЕЗ ПОКОЛЕНИЕ ...

:balk_602:
*
...

lubaboiko направо ме развесели  :balk_47:  ми че то си е така я ;)
Лиско,аз толкова се надявам твоето чудо да  се е получило ,малките лисичета да са порастнали  :lol:,че ми се искаше да постоиш в списъчето.Всеки ден чета дневничето ти и много ти се кефя,ти си страхотен човек.
dianka,дано мине това течение и не са гъбички :x

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
какво да ви кажа- здравейте момичета,още ще си пишем- което значи ча да теста е отрицателен :? :(,това е сега май реших че тестове няма скоро да ги препишквам-край на тестовете правя им бойкот!!!!Лошо само че и лелката я няма и сега ми трябва вашта помощ :cloud: :help: :help: :help: :help: :help: :help1: :help1: :help1: :help1:КАК ДА рАЗбЕрА КОГА ЩЕ мИ Е ОВУлАцИЯТА?и ЗНАчИ лИ чЕ СЕГА ДО лЕлКАТА НЕ СЕ ЗНАЕ КОлКО ДЕНА ОСТАВАТ И КОГА ДА ПрАВИмбЕбЕ?????
*
...А на ловуващите...НАТИСКАЙТЕ ТИЯ МЪЖЕ,ЧЕ АКО НЕ СМЕ НИЕ ЩЕ УМРАТ ГЛАДНИ ,ГОЛИ ,БОСИ И БЕЗ ПОКОЛЕНИЕ ...
:good_post:    :youwoman:
*

simoni

• 352
мОмИчЕТАр здравеите теста е отрицателен, този месец съм във вашта страхотна компания пак, дори и тайничко да се надявах да се преместя :oops:, но уви си оставам с вас!!!! :wink:Имам нужда от помощ, кои знае- как да си изчисля сега овул. след като ми закъснява толкова значи ли че овул.трябва да е винаги след лелката или мога да имам овул и преди това??? :ask: :cloud: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help1: :help1: :help1: :help1: :help1:
*
Колко много сте изписали!
Включете и мен в списъка на Очакването :)
nomine - 17.03
*

simoni

• 352
нета ми прави номера, първия ми каза че не го е отпечатал но сега като погледнах доста съм написала-едно и също по два пъти- така може да изглежда че съм в беда- ХИХИХИХИХИХИХИ ТОВА Е СМЯХХХХ!
*
мОмИчЕТАр здравеите теста е отрицателен, този месец съм във вашта страхотна компания пак, дори и тайничко да се надявах да се преместя :oops:, но уви си оставам с вас!!!! :wink:Имам нужда от помощ, кои знае- как да си изчисля сега овул. след като ми закъснява толкова значи ли че овул.трябва да е винаги след лелката или мога да имам овул и преди това???
Simoni, виж тук http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=725&Itemid=39
*
Симони, мила, стискам палци вси4ко да е наред при теб. Може би някое от моми4етата 6те ти каже по въпроса за О, аз съм о6те зай4е по този въпрос. :bighug:
*
симони защо не си пуснеш крувен тест

ОЧАКВАЩИ     :bfp:

vmj_83   stork-boy   
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy