0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Меги ,дано това е твоя месец...Много бих се радвала..  :bighug:
simoni,Meggy, :crossfingers:много искам да ни зарадвате с :bfp:
simoni,все ми се струва че няма как да си в ову,защото ако си, цикъла ти ще стане невероятно дълъг,така мисля аз .Тъй като след ову трябва да минат поне 12-14 дни до идването на м.
Лиско,специлно стиснати палци и за теб мила :crossfingers:
*
Здравейте настоящи и бъдещи мами!
Досега само ви четях, но вече се включвам и аз :) Бебеправим от 5 месеца и много се надявам да сме успели този път.
Всички сте толкива мили и положителни, дано всички сполучим и очакванията ни да бъдат възнаградени с най-сладките съкровища!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
ох да момичета, странни работи стават с мен, или да идва лелката или да покаже теста, ще изчакам още няколко дена и пак ще си купя тест-а наистина невъзможно е да е овул.защото Ц.ще ми стане невероятно дълъг-мога да кандидаствам за РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС!Какво става ще бъдем ли заедно м/у 15- 16 ще ходили някои в църквата днес, ще се носи ли молитвета ни????Нещо ми се губи тази инфо., които знае да ми каже?!Ако не утре мога аз пак да отида?
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ами, последно от Бисерче прочетох, че си остана часа между 15 и 16 днес но и аз не намирам инфото и незнам защо???

Остава да сме с нея по това време:)
Здравейте настоящи и бъдещи мами!
Досега само ви четях, но вече се включвам и аз :) Бебеправим от 5 месеца и много се надявам да сме успели този път.
Всички сте толкива мили и положителни, дано всички сполучим и очакванията ни да бъдат възнаградени с най-сладките съкровища!
:welcome:, Nomine. Аз съм сигурна, че този месец ще е нашият.Успех на всички.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Здравейте и от мен!
Симони, и аз съм на мнение, че не може да е О, за това най-добре си вземи още един тест за бременност и утре сутринта преди работа - давай, пък да видим дали няма да даде +++! Нещо ми се вижда много съмнителна твоята работа!
Мацки, на всички останали, които ОЧАКВАМЕ -  :crossfingers: щъркелите да си изберат нашите домове и да ни носят по една сладка точица, която да расте цели девет месеца!
И тъй като днес е ден за прошка, нека Господ да ни прости всички грехове и не помогне в начинанието да бъдем мами!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
simoni стискам палци да е бебееее. и аз така с отицателен тест но вече е 43 ден, единственото което усещам е пристягане в яйчниците. Кажи при теб какви са симптомите.
nomine :welcome:пожелавам ти скоро :bfp:че да не се задържаш при нас.
ivaqna,абе жена направи кръвен,защото 43 дни е много сериозно закъснение :crossfingers:
Симона ,така ми се иска да ни зарадваш,при толкова стиснати палци няма как да не се уплаши лелката.
Нека днес м/у 15 и 16ч. сме мислено в църквата с Бисерче.Аз останах с впечатлението ,че тя ще се връща от някъде и ще мине през църквата.Сигурно няма достъп до нета ,но явно си остава уговорката.
*

simoni

• 352
Ivaqna, как така 43???Толкова ти закъснява ли че нееможах да те разбера?????Незнам за теста, дали да го правя, нямам никакви сиптоми че ще ми идва, но и нищо няма че има някои в мен, единственото което ми остава е да ВЯРВАМ, А АЗ ВЯРВАМ ВИНАГИ СИЛНО- ЗНАМ ЧЕ ГОСПОД ВИНАГИ Е СПРАВЕДЛИВ,само трябва време! :PАз мислено бях с вас и знам че вие сте били на същата чистота с моята и всички заедно сме поискали прошка и също така знам че всички сме получили прошка!!!!Нека сега някои най- накрая каже че има на тест  :bfp:чертички и да ни повлече всички към таз съдба!!!Чудя се да си купувам ли тест за утре, ако се съберат пет мацки, които до 15 мин. да напишат ДА- отивам ако ли няма да отида да си купя!
*
Симони, взимай го този тест и да ни зарадва6. :crossfingers:
И аз се помолих с вас, дано Господ ни прости и ни зарадва вси4ки.
*

simoni

• 352
още три мацки и го взимам!!!!! :wink:
Ето ме и мен Симони :DВземай го  :crossfingers:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
nomine  :welcome_1:  и дано не се задържиш дълго при нас !

Симони , тичай за тест  :crossfingers:
*
simoni, как можеш да чакаш толкова време, бе жена? Марш за тест и да ни зарадваш!  :balk_602:
*

simoni

• 352
ДА МНОГО СТЕ МИ ГОТИНКИ И ЗАДРУЖНИ БРЕ МАЦКИ!??!!?!Станахте изведнъж пет,а сякаш всички бяхте неактивни!Добре сега отивам с малката навън и го взимам и утре с първата пиш ще го препишкам,ДАНО, ДАНО ДАНО !!!!Благодаря за куража и за силата с която ме зареждате, днес ще ходим при кумовете да си искаме прошката и се надявам и те след като ни простят утре да има нещо интересно от рода на две чертички.....стискам палци и на вас всичките, на новодошлите успех, на ловуващите също а на чакащите кураж и сили да дочакат!
*
Айде Симониии, излагаш се ..Аз винаги имам поне по 3 теста за бременност  у нас...Бегай със скоростта на светлината какче ,че +++ чакат мнооого... :lol:
*
Симони и аз съм като теб с тази разлика ,че на мен трябваше да ми дойде на 28.02.
Лелката я няма, теста отрицателен просто незнам.
Вземи тест.Аз съм шестата. :D
ох да момичета, странни работи стават с мен, или да идва лелката или да покаже теста, ще изчакам още няколко дена и пак ще си купя тест-а наистина невъзможно е да е овул.защото Ц.ще ми стане невероятно дълъг-мога да кандидаствам за РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС!Какво става ще бъдем ли заедно м/у 15- 16 ще ходили някои в църквата днес, ще се носи ли молитвета ни????Нещо ми се губи тази инфо., които знае да ми каже?!Ако не утре мога аз пак да отида?

Разбира се, току що идвам от Руската църква. Помолих се за нас, дано Бог ни е опростил греховете и скоро всички се сдобием с по едно /поне/ малко бебче!!!
Първо запалих свещ в черквата, поименно помолих БОГ да ни прости греховете и да ни дари с дечица. После слязох в криптата, прочетох отново имената ни и молитвата, после пуснах писъмцето в кутията /молитвата заедно със списъчето/, запалих най-голямата свещ и си мислих за всяка от нас и нашето желание.Запалих и свещ за св.Серафим, дано ни помогне!
Сега се сещам, че преди години си пожелах нещо там и то се сбъдна.
Сега не ни остава друго, освен да вярваме в чудеса, а те наистина се случват.
Пожелавам ви седмица изпълнена с много усмивки и положителни тестове!!!
 :bighug: