0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добър вечер, момичета-кокичета! :D :D :D Честит празник! :balk_7:Бъдете нежни и очарователни , къпете се в много любов, изживявайте красиво всеки момент от живота ви, защото е единствен! Нека много скоро най-голямата мечта на всяка от вас, стане реалност -  ylinfant
Меги :crossfingers:
Дианка,поздравления за успешно взетия изпит,и все така да ти върви :drunk:
everything_possible,ми много добре се е получило  :balk_47:
Симони,мисля ,че Бог ще бъде благосклонен към всички нас ,когато види малката ръчичка на Ема и невинните детски очички .Благодаря ти отново.
А Lisko,без такива ,никакви лелки :balk_77:Стискам ти палци мила.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
everything_possible, така наистина е много по-оптимистично! Наистина, стига ни толкова депресионно настроение - ПРОЛЕТ ПУКНА!  :cheerleader:
Меги, стиснала съм ти много силно  :crossfingers:! Нищо не пускам докато не се похвалиш с  :bfp:!
Симони, невероятен човек си!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Симони, какво стана с лелката- дойде ли или...ще има изненада :sbabygirl:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Стига писали мацки  :balk_122: Време е за парти  :band:
 :bighug:    :bighug:    :bighug:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ами аз си мисля...така както сме много и единни...да вземем да я хванем тази гадна лелка ли е, каква е и да я затворим някъде и бой бой, докато не обещае да не се вясва когато никой не я е викал?

Роузи, благодаря ти мила...до последно си вярвам в успеха аз пък каквото ще да става:))))))))

На всички о4акващи и ловуващи успех:)
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
нито ми идва нито имам симптоми,но и теста показна-неее!!!Та незнам ,аз си помислих 4е маи сега ми е не6то като овулаця,но пак е много закъсняла-незнам аз и моя организам сме наобратно- когато о4аквам ни6то а когато- не вси4ко!Може ли да сам в овул.сега,то сега трябва да ми е до6ло преди 4 дена!?Някои да ме разгадае МОЛЯ!!!!HELPPPPP! :( 8O
*

simoni

• 352
*
Симони, и аз съм във същата ситуация.Нито идва , теста  :bfn:  :dontknow:  :cloud:
 :help1:
everything_possible, и аз те подкрепям, наистина е по-оптимистично:)
simoni, лични благодарности на теб и дъщеричката ти:)
Meggy, стискам ти палци, на всички ОЧАКВАЩИ стискам също палци:)
На тези дето ловуват пожелавм приятен и успешен лов:)
Ми аз мисля че може да сте  preggo но хормона който засича теста да не е още повишен достатъчно.Миналия път като бях бременна теста ми отчете чак като почнах да повръщам (доста след като ми зъкасня и то с много бледа втора черта).Така че стискам палци  :crossfingers:
ladybaby вдъхна кураж май на доста от нас който чакат. Благодаря :)
Това ми дава надежда че въпреки че съм видяла едната чертичка докато не ми дойде има надеждааааа.....
*

simoni

• 352
хей здравеите или още спинкате всички- ние вкъщи ставаме по тъмно и започваме- свирим на китара разглобяваме, сглобяваме строители, часовници- с една дума живота в нашта къща отдавна кепи!!!!!Хей МИКИ и ти ли си като мен ни Цикъл, нито тест като тест!Аз съм се видяла в чудо, на няколко пъти сутрин така ми се сгажда а видимо няма от какво- не е миризма или болка, просто ми се повръща и то зверски Зарадвах се защото си помислих че може да е станало моито чудо за втори път, но после направих тест а той- ОТрИцАТЕлЕН!Почнах да чакам но днес ми е 5 ден закъснение???????А, на всичкото отгоре в петък, все едно съм в овулация, онзи белтъчен слуз, не като пред М, а слуз като на овул, в чудо съм се видяла А, и с мъж ми си правимбебе от два дена пак!Някои нещо да ми каже за този мои случай???? 8O
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Добро утро моми4ета:)

Пожелавам ви спокоен почивен ден:)

Симони...вече стискам палци и за ++++ и за ову:))))))))))))))))Ама накрая ще си се окажеш  preggo струва ми се:)
Пу, дано:)
*
Добро утро. Как мина празника моми4ета? Дано днес Господ да прости грховете на вси4ки ни и да има много ++++ тестове. Успех и слън4ев и усмихнат ден.
*

simoni

• 352
Лиско, Лиско ти май си от раннобудните- айде дано твойте думи в божиите уста, така ли беше поговорката?Как да е само си викам ДАНОы ДАНО.......и още много след мен, подир мен до мен с големи шкембета.
*
Добро утро момичета! Аз днес смятам да отида на църква и да запаля свещичка, дано скоро всички тук да имаме положителни тестчета!
Симони аз мисля, че скоро ще видиш втората чертичка на теста за бременност. Защо не пуснеш един кръвен - с това закъснение ще ти покаже.
Меги  :crossfingers: :bfp:
*

simoni

• 352
Меги неразбрах и ти си правила тест за бременост, и ти е отрицателен, но ти закъснява, така? А имаш ли симптоми някакви, че ще ти идва или нещо друго необичаино?!
*
хей здравеите или още спинкате всички- ние вкъщи ставаме по тъмно и започваме- свирим на китара разглобяваме, сглобяваме строители, часовници- с една дума живота в нашта къща отдавна кепи!!!!!Хей МИКИ и ти ли си като мен ни Цикъл, нито тест като тест!Аз съм се видяла в чудо, на няколко пъти сутрин така ми се сгажда а видимо няма от какво- не е миризма или болка, просто ми се повръща и то зверски Зарадвах се защото си помислих че може да е станало моито чудо за втори път, но после направих тест а той- ОТрИцАТЕлЕН!Почнах да чакам но днес ми е 5 ден закъснение???????А, на всичкото отгоре в петък, все едно съм в овулация, онзи белтъчен слуз, не като пред М, а слуз като на овул, в чудо съм се видяла А, и с мъж ми си правимбебе от два дена пак!Някои нещо да ми каже за този мои случай???? 8O

Симони: какви са тези странните неща, които стават при теб. Не звучи много нормално. Но все пак нали знаеш, докато не дойде има надежда.

rouzi-anna, clevergirl_75, sof:
освен да ви благодаря за подкрепата, друго не ми остава. Аз все още си чакам. Нямам симптоми за нищо, много странно, освен много силно главоболие снощи, нищо друго. Така че продължавайте да  :crossfingers: , ако не ви е много трудно.

:bighug: :bighug: :bighug: за всички.

*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #339 -: Март 09, 2008, 10:28:46 am »
Меги неразбрах и ти си правила тест за бременост, и ти е отрицателен, но ти закъснява, така? А имаш ли симптоми някакви, че ще ти идва или нещо друго необичаино?!

Чакам да ми дойде по график, все още нямам закъснение. Аз по принцип тестове не правя,  чакам си, обаче по принцип съм си много редовна и гадната лелка обикновено не ми ставя и един ден да се надявам поне за малко. Наистина обаче този месец нямам никакви ПМС, обикновено всичко ме боли седмица напред, а сега просто нищо. А за мен ова е много странно.