0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
стискам палци Меги  :crossfingers:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Честит празник на всички, че май сутринта забравих! Аз съм солидарна с другите и ще пожелая само ДОГОДИНА ДА ПРАЗНУВАМЕ ПРАЗНИКА НА МАМА!

Да ви споделя нещо! Макар,че не съм в нито един от списъците, но това НЕЧАКАЩИ адски много ме дразни! Отдаааавна му се каня ама все не смеех досега! Аз ще си дам предложението, а вие ако искате го приемете! Няма да се сърдя ако откажете. Та не ви ли звучи някак си двусмислено това НЕЧАКАЩИ, няма ли да е по-добре да бъде ОЧАКВАЩИ   :bfp: Стига с тоя негативизъм, стига с тия НЕ-та, нека да е нещо оптимистично! Е, това е.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 :flower: Честит празник , милички ! Пожелавам , на всяка една от вас , следващият път да празнувате като мами !Обичкам ви  :balk_104:
everything_possible   и аз мисля като теб,по-добре е очакващи  :balk_103:

« Последна редакция: Март 08, 2008, 16:36:05 pm от krasiko »
Цитат
Да ви споделя нещо! Макар,че не съм в нито един от списъците, но това НЕЧАКАЩИ адски много ме дразни! Отдаааавна му се каня ама все не смеех досега! Аз ще си дам предложението, а вие ако искате го приемете! Няма да се сърдя ако откажете. Та не ви ли звучи някак си двусмислено това НЕЧАКАЩИ, няма ли да е по-добре да бъде ОЧАКВАЩИ    Стига с тоя негативизъм, стига с тия НЕ-та, нека да е нещо оптимистично! Е, това е. 

Да ви кажа много съм съгласна с това предложение. То първо човек се обърква какво се чака и какво не :?. Аз лично не съм в списъците, защото се подготвям за втори опит, пък и мъжът в къщи го няма/все отсъства, пътува по работа/.Но пък ви чета ежедневно и съм с вас. :balk_50:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА.Искам да се обърна към всяка една от вас със следното послание: Ако пожелаеш нещо много силно, можеш да го посигнеш! Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба- но всичко може да бъде постигнато! Поеми риска да мечтаеш! Поеми риска да работиш лудо за мечтите си!

Ще може ли да ме добавите към списъка с ловуващите, че не знам как става :oops:   
Благодаря.
*

everything_possible

• 957
ОЧАКВАЩИ   :bfp:

Eagle     
vmj_83     
Simoni         4.(5).03 
Meggy          8.(9).03
_Elfita_       12.(13).03   
Lisko          13.03   
Kylie          13.03   
Silvi4ka       13.03   
Ladybebi       14.03   
krasiko        15.03
Deskata0177    16.03   
dianka         16.(17).03
Clevergirl_75  18-19.03 
biserche       18-20.03
dgina          19.03     
prettily       19.03
Sof            20.03
radost_I       20-21.03
mimcheto_85 
Vickson 
Vesska 

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   
Lubaboiko     

galichka     
lqlyo         
tani77 
ivaqna       

Само пробно! Да видя как ще изглежда!
/въх саму дънни мъ набии някуй/
*
mimcheto_85 и ne6i: от сърце ви благодаря  :bighug:

everything_possible: много хубаво предложение, предполагам, че всички ще са съгласни

*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #309 -: Март 08, 2008, 16:57:41 pm »
Момичета, защо не си добавите датите, на които очаквате :bfp: (тези, които нямат)

ОЧАКВАЩИ   :bfp:

Eagle     
vmj_83     
Simoni         4.(5).03 
Meggy          8.(9).03
_Elfita_       12.(13).03   
Lisko          13.03   
Kylie          13.03   
Silvi4ka       13.03   
Ladybebi       14.03   
krasiko        15.03
Deskata0177    16.03   
dianka         16.(17).03
Clevergirl_75  18-19.03 
biserche       18-20.03
dgina          19.03     
prettily       19.03
Sof            20.03
radost_I       20-21.03
mimcheto_85 
Vickson 
Vesska 

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   
Lubaboiko     
DOMI123 
galichka     
lqlyo         
tani77 
ivaqna       

Доми: добавих те

Честит празник момичета!
Обичайте и бъдете обичани!
Гордейте се, че сте жени!

:flower:   :flower:   :flower:   :balk_21:
*
Хайде о4аква6тите вси4ки да се похвалите с ++++++, ама много +++++++++++++++++++++++. Аз съ6то минавам в тази група, да се надяваме 4е фоликул4етата са се пукнали и работата е станала. Оби4ам ви вси4ки.
Отивам да готвя на милото...все е гладен горкия :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Хей момичета, надявам се сте имали много хубав ден:)

аз понеже днес реших, че ще ме навестява гадната бабичка тези дни и днес си отидох на вилата и си пооправих градинките:)ама колко пролетни цветя ще нацъфтят:)и ще ви изпрашам виртуални букети. Е, сега вече с нови сили няма да и се давам на 4ервената метла:)добре ми се отрази пролетното време и малкото работа:)

Меги стискам палци за+++++++

everything_possible прекрасна идея:)
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
благодаря на всички ви че ви има, че сте пожелали и пратили толкова виртуална обич към дъщеря ми, пожелавам ви на всички скоро да ви се връща.Днес бях на близо до руската църква и двете с малката минахме оттам и запалихме по свещичка и пратихме нашета молитва, която вече пускам трети път- надявам се когато ръчичката е детска да има още по- голяма сила и чудо, ДАНО.... виждам че и други са започнали да си припяват таз готина песничка.Момичета това което правим е наистина страхотно, не съм виждала толкова задружни хора, може някои ден да си направим и една обща среща!!!Блогодарна съм че ви има- ОООО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ, ЗАЩОТО ДА ВИ КАЖА ТУК СМЕ СЕ СЪБРАЛИ САМА ИСТИНСКИТЕ ГОТИНИТЕ ЖЕНИ!!!!САМО МОЖЕ ДА КАЖЕМ БЛАЗЕ НИ НА МЪЖЕТЕ... :oops: :D :P
*
Браво на everything_possible ,така наистина изглежда и звучи по- добре..Аз така и не видях двете черти на тестовете за ову,но за сметка на това пък си усетих левия яйчник мнооого добре днес,така че до един два дни и аз се местя в очакващите .На 22 или 23.03 трябва да се зарадвам много или да се подготвя за следващата битка,така че успех и на мен и на вас и весело празнуване на всички ,които тачат празника...  :ballons: :balk_96:
*
Честит празник момичета!  :balk_7:
Бъдете много обичани и все така силни и дано догодина празнуваме деня на МАМА.
 :blowingdust2:     :bighug:
*

everything_possible

• 957
Симони, прегръщам и теб и малкото ти съкровище, което с детски чистата си ръчичка е изпратило нашата молитва до бог! Не се и съмнявам, че ще бъде чута!
*
Честит празник и от мене!! Да сте живи и здрави, и много силни, че нали скоро ще ставаме мами, трябва да имаме як гръб  :lol: :lol:
Благодаря на малкото съкровище на Симони, да ти е жива и здрава и да я цункаш от мене!!
Благодаря и на everything_possible за тази приятна промяна!!!
Благодаря на всички ви, че ви има!!
Ще се опитам да ви почерпя отново, защото днеска взех още един изпит ( трети за тая седмица)
http://specialoffers.starwoodhotels.com/uploadedfiles/sop/sheraton_doha/_content/champagne%20and%20strawberries.jpg

уффф, не ми се получи и тоя път почерпката, ама обещавам да се науча да ги слагам тия снимки!!!
« Последна редакция: Март 08, 2008, 19:27:26 pm от dianka »