0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честит празник момичета.Да сте живи и здрави и дано за другия 8 март да има по едно малко съкровище,което да прави празника още по-хубав  :bighug:
ivaqna направи ли тест? аз още стискам палци  :crossfingers:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Добро утро,
Честит празник на всички и до другият 8-ми март всички да са чули плачът на едно или две бебчета!

Бъдете жени благословенни
с любов и нежност надарени
с усмивка вечна озарени
и с много радост наградени!

Добро утро, момичета. Честит празник! Желая ви повече усмивки, вяра и сила, за да дочакаме всички заветните  :bfp: и скоро да се похвалим със закръглено preggo. Догодина да празнуваме този празник не само като Денят на жената, а и като празника на мама!

Слънчев и весел ден за всички!
Ей, дано съм се справила с тези картинки.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Добро утро! Искам да ви кажа, че снощи само с нагласата си останах!  :wink: Милата ми половинка хъркаше славно като се прибрах към 3.00 и при цялото бутане, и любовно омилкване, най-накрая получих само "Пиленце, заспивай вече", и обръщане на другия край....Но, тази вечер си искам кекса!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО БЕБЕТА!!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Добро утро момичета и Честит Празник!Бъдете като кокичето - намирайте топлина дори в снега! Бъдете като тревата- изправяйте се дори когато ви газят. Бъдете като звездите - близки и далечни, даряващи и получаващи! Бъдете като слънцето- грейте с усмивки на лицата и с любов в сърцата!

За протокола и мен можете да ме махнете от списъка с ловуващите. Каквото направихме това е. Сега НЕЧАКАМ гадната леля на 20-21март.

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
Честит празник момичета, пожелавам ви винаги да сте засмени без значение какво показва теста. :)
Мен тези чертички явно не ме обичат,защото пак се появи само една :?
Поздравления на Радост, поне една да ни зарадва за празника...
Софи и моя мъж прави така...като се върна въодушевена тои спи. :lol:
Графиката не съм я споделила, защото още съм новак в овулациите и в нея има май само кога ми е цикъла.
Ще изчакам да ми дойде и ще почна да меря температурата сутрин, да видим ще успея ли да хвана момента поне за март.
Дайте съвет ако случайно не ми дойде до края на седмицата кръвен тест ли да си пусна....гледам че доста говорите за него.
Една приятелка каза че ако овулацията е късна може да е рано и затова да е отрицателен теста.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Добро Утро момичета!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДАНО ДОГОДИНА ПО ТОВА ВРЕМЕ - ДА ПРАЗНУВАМЕ ВСИЧКИ КАТО ЩАСТЛИВИ МАМИ!
 preggo :sucky: :stroller:БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!
В НЕДЕЛЯ ЩЕ СЪМ С ВАС И ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА ВСИЧКИ НИ!

Добро утро! Искам да ви кажа, че снощи само с нагласата си останах!  :wink: Милата ми половинка хъркаше славно като се прибрах към 3.00 и при цялото бутане, и любовно омилкване, най-накрая получих само "Пиленце, заспивай вече", и обръщане на другия край....Но, тази вечер си искам кекса!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО БЕБЕТА!!

Соф, мила   :D разбирам те! Но днес вече трябва да го "сгънеш"  :lol:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Здравейте момичета, за съжаление  е :bfn: :balk_144:
Имах проблеми със компютъра във работата и не можах да ви пиша по-рано.
 :bighug:
mikivl Не се отчайвай! Може теста да не е бил верен! Все още има надежда  :bighug: :crossfingers:
          Честит 8 март момичета!
    Винаги се стремете към върха, каквото и да ви струва това! Винаги се стремете към победи, каквото и да ви струва това! Бъдете вдъхновителки и вълшебници, и съзидателни, и животворна сила! Бъдете жени!

ivaqna,правилно ти е казала приятелката ти ,а ако наистина направиш кръвен ще е най-добре.Успех мила.
minie_mouse :crossfingers:и те чакаме с добри новини.
mikivl ,има надежда все още :crossfingers:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!

МОМИЧЕТА, ТОЗИ БУКЕТ Е ЗА ВСИЧКИ ВАС, В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ ВИ ИМА, И ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА СИЛНИ!!!

Аз бях на доки, палавият ми фоликул е пукнат, дано в четвъртък вечер да сме нацелили момента, че с тоя заспал мъж... скоро  :bfp: може и да не видя!  :lol:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!!!
Бъдете здрави, оби4ани и нека Господ дари всяка с хубави, слаки де4ица!
Желая ви един прекрасен весел празник!
Момичета , честит празник - дано скоро има още един члена на семейството който да но честити :D

Соф, май- винаги е така с тея заспали мъже  :lol:  :sleeping: Браво за фоликула- дано сте го "сгащили"  :sperm2:
sof стискам палци да сте успели  :crossfingers: :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

sof :balk_62: :balk_47:НА ФОЛИКУЛЧЕТО ти ,а мъжо хич да не се ослушва тази вечер.Почвай го от сега :D
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК момичета!
Пожелавам на всички от следващия 8-ми Март да празнуват празника на мама!
Благодаря ви, че ви има:)

Радост е прибавена в нечакащи.Май като гледам аз ще остана най-дълго в ловуващите, :lol:нека е весело ....
 :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp:
НЕЧАКАЩИ

Eagle     
vmj_83     
Simoni         4.(5).03 
Meggy          8.(9).03
_Elfita_       12.(13).03   
Lisko          13.03   
Kylie          13.03   
Silvi4ka       13.03   
Ladybebi       14.03   
krasiko        15.03
Deskata0177    16.03   
dianka         16.(17).03
Clevergirl_75  18-19.03 
biserche       18-20.03
dgina          19.03     
prettily       19.03
Sof            20.03
radost_I       20-21.03
mimcheto_85 
Vickson 
Vesska 

:eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm: :eggsperm:
ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   
Lubaboiko     

galichka     
lqlyo         
tani77 
ivaqna     

*
Re: В очакване на +++++ резултати! Всеки щъркел, кой
« Отговор #296 -: Март 08, 2008, 14:26:44 pm »
Честит празник, момичета - кокичета :-)

Добро утро!Спокоен ден на всички :flower:
Ред е на Meggy да се похвали   :crossfingers:

Лелееее, много сте изписали, момичета, не мога да ви прочета. Засега ми стискайте палци, друго не мога да кажа. Нямам никакви симптоми, че ще ми дойде, никога до сега не е било така, така че все още не знам. Онзи ден моя много добра приятелка, която е бременна и всеки момент ще ражда, ме заплю аз да съм следващата. Ако това стане ще ви заплюя всички ви да сте следващите.

« Последна редакция: Март 08, 2008, 14:45:03 pm от Meggy »

*
Хайде Meggy с всички сили  :crossfingers: за  :bfp: , после ти ще ни заплюеш всички да сме следващите, пък да видят тогава акушерките  :D
*
Ох, много ми се иска да стане така, после да напълним родилните отделения и след това да си разхождаме  :bori_003: :bori_010: из парковете :-)

*
Честит празник, момичета  :balk_102: Пожелавам на всички ни, догодина да си честитим на друго място, в друг форум, bg-mamma например :balk_602:

Аз след седмица се присъединявам се към ловната дружинка и дано женския месец ни е на късмет :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: