0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lawyer

Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #340 -: Април 17, 2008, 10:49:27 am »
Здравейте пак. На мен малко ми остана да почакам, обаче (без да се взирам в разни бегли усещания) съвсем отчетливо усещам остри боцкания в дясно (там беше овулацията при инсеминацията). Усеща се почти постоянно от няколко дни и от време на време е по-остро. Имате ли идея на какво може да се дължи? :ask:
« Отговор #341 -: Април 17, 2008, 12:12:38 pm »
Dakatabg, успех ви пожелавам!  :goodluck: И аз се лекувам при д-р Андреева и следващия месец започваме и ние с инсеминациите. Хайде положителен резултат на вас този месец, та после да дойде и нашия ред!

*
« Отговор #342 -: Април 17, 2008, 18:09:39 pm »
Здравейте,днес бях на преглед, и двата дена в които имах зацапване- си ги броих като цикъл и не сгреших,защото от ляво си имам 2 фоликулчета.От днес почвам клостилбегит.Инсето ще бъде на 24.04-ще ми е последното трето,след това се ориентирам към ИКСИ.Незнам защо, но все си мисля че и това инсе ще е неуспешно,но просто съм длъжна да пробвам. На тези които чакат  :crossfingers: А на тези на които им предстои процедура-успех !
« Отговор #343 -: Април 17, 2008, 18:45:35 pm »
Тани, стискаме палци да стане от третият път, за да не се стига до ИКСИ.
И ние сме по този път, днес още малко ми падна БТ и имам леко розово зацапване вече. Според мен се мъчи да ми дойде въпреки дуфастона.
Игълче уви, за пръв път май шестото ти чувство греши  :(.
Не съм се отчаяла, ни най-малко, продължаваме борбата - преди два дни ми се обадиха от ЗК, че сме одобрени и са ни отпуснати лекарства за ин-витро. Чудя се въобще дали да пробвам трето инсе или да се преместя направо в темата за ин-витро ?? Имам време да помисля, че следващото ову се пада през шесте дни празници и няма как да правим каквато и да е процедура.
     На вас ви стискам силно палци за успешни процедури и  :bfp:, наистина е време някой да успее с инсеминация, че и останалите да се обнадеждят!!!
 :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #344 -: Април 17, 2008, 18:53:23 pm »
Успех на всички момичета.
Аз ще се включа към вашата групичка другия месец.
Стимулацията ще е с Меногон 75Е.Малко ме е страх но ще го преодолея.
*
« Отговор #345 -: Април 17, 2008, 19:22:59 pm »
Тани и от мен стиснати палци да не стигаш до ИКСИ, но не си мисли предварителяно, че няма да стане, защото наистина така няма да стане, трябва да вярваш и шансовете за успех са по-големи.

Пими: включвай се и да е за последно, след това право в бременната тема :-)

*
« Отговор #346 -: Април 17, 2008, 20:59:06 pm »
Тани и от мен стиснати палци да не стигаш до ИКСИ, но не си мисли предварителяно, че няма да стане, защото наистина така няма да стане, трябва да вярваш и шансовете за успех са по-големи.

Пими: включвай се и да е за последно, след това право в бременната тема :-)

е а дано де нали всички за нея тема се гласим
*
« Отговор #347 -: Април 17, 2008, 21:17:58 pm »
Бисерче: какво ще кажеш за спрялото зацапване, писах ти и в другата тема, много ще се радвам повече, ако не се появи.

« Отговор #348 -: Април 17, 2008, 21:26:34 pm »

[/quote]На мене ми падна рязко с 0,5-ето това е падане на БТ.Стискам ти силно палци!Дано поне двете с Меги да сте бременни,че вече започвам да се отчайвам от тези инсета! :(
[/quote]
Джина, гледам ти графиката редовно и ти стискам палци. Мисля, че все още можем да се надяваме и трите да сме в родилното по Нова Година Пу,Пу,Пу ... време е щом зацапването ти е намаляло да вземе да ти се вдигне БТ  :crossfingers:

Меги, ми незнам непрекъснато имам усещане, като че ли всеки момент ще ми дойде, ама го няма ... боли ме коремчето малко. То дори не беше зацапване ами все едно цервикалният секрет съдържа една розова капчица. Нали писах, че преди като ми паднеше така БТ и до вечерта ми идваше, може сега дуфастона да задържа нещата, знам ли ? Миналият път и с дуфастон си ми дойде като "стой та гледай" на 15 ден след инсето, а днес мина 16-ти и нищо???
Ако се задържат така нещата доки каза да си направя тест на 19-ти и ако е "-" тогава да спирам дуфастона, а ако е + да си го пия
*
« Отговор #349 -: Април 17, 2008, 21:48:55 pm »
Точно това, което кометирахме скор, че минаваме през всички бремени симптоми. Вярно че, че и на двете с Джина ви е поспаднала температурата, но това не е единствения критерии, може и да има зацапване, но все още няма цикъл в пълния смисъл на думата, макар че това 4-дневно зацапване на Джина, не знам какво да мисля. Аз 20 г съм имала цикъл на 27-28 дни и предни месец като закъсня с цели 7 дни направо се побърках, но сега това продължава вече 4 ден, на мен ми е 19 ден след инсето, но продължавам да чакам. Но няма да спра утрогестана докато не ми излезе кръвния, защото на уринарните много не се доверявам. Така че продължавам да ви стискам палци и да се надявам все пак, че по коледно-новогодишните празници ще сме по родилните в нашите градове. Прегръщам ви и силно вярвам във вас!

*
« Отговор #350 -: Април 17, 2008, 23:58:20 pm »
 Момичета благодаря ви за подкрепата !  :bighug:
« Отговор #351 -: Април 18, 2008, 12:56:40 pm »
Днес приключи моят втори опит за забременяван чрез инсеминация. Още се чудя дали ще има трети или ще се преместя в темата за ин-витро. Каквото и да реша ще ви наглеждам и ще ви стискам палци!!!
 :bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #352 -: Април 18, 2008, 13:30:27 pm »
Днес приключи моят втори опит за забременяван чрез инсеминация. Още се чудя дали ще има трети или ще се преместя в темата за ин-витро. Каквото и да реша ще ви наглеждам и ще ви стискам палци!!!
:bighug:Толкова се надявах, че този път ще успееш, много ме е яд... :x
« Отговор #353 -: Април 18, 2008, 14:03:18 pm »
Biserche :bighug: много ми е мъчно така се надявах да има хубави новини.Каквото и да решиш , знаеш че ще те подкрепим , но си помисли все пак за още едно поне.
На останалите момичета съм стиснала здраво палци :crossfingers:
Наблюдавам си ви , но не пиша , тъй като няма какво да кажа, моето инсе ще бъде другата седмица най-вероятно , ако отново не се отложи :x
*
« Отговор #354 -: Април 18, 2008, 14:21:19 pm »
Бисерче, много съжелявам за неуспеха, знам колко е гадно !  :bighug:
« Отговор #355 -: Април 18, 2008, 14:56:21 pm »
Тутинка, Игълче, Тани, благодаря за съчувствието. То аз някак бях подготвена и си поплаках онзи ден като ми падна БТ. Сега наистина съм добре и даже в добро настроение. Нямам време за трето инсе, защото пропускам едно ову без процедура заради празниците/1-6 май - не работи клиниката/, а са ми отпуснати лекарства по програма от ЗК за ин-витро и ще гледам през май-юни да стартирам това. Цялото бързане е заради това, че моят доки заминава за Англия и иска да ме прехвърли на друг негов колега да ми прави манипулацията, а аз не съм много съгласна. Всичко обаче е Божа работа, ...  правим каквото трябва, пък да става каквото ще ...
Стискам ви много палци и наистина ще очаквам с удоволствие вашите положителни тестове!!!
*
« Отговор #356 -: Април 18, 2008, 18:25:25 pm »
Сигурна ли си, Бисерче, че окончателно ти дойде? Радвам се, че си в добро настроение и естествено, че ще те подкрепим каквото и да решиш. Успех, мила!

*
« Отговор #357 -: Април 18, 2008, 18:30:04 pm »
Много съжалявам миличка :(Толкова мъчно ми стана като прочетох :balk_145:Аз вече 5 дни съм в гадно настроение и все рева,пък и това зацапване ту спира,ту пак се появява...ужас :x
Прегръщам те силно и те подкрепям каквото и да предприемеш! :bighug:
*
« Отговор #358 -: Април 18, 2008, 18:34:18 pm »
Джина, защото така бе мила, не се отчайвай. Не знам дали е добре това, което става с теб, гледам, че не си спряла дуфастона, говорили с док или все още не си. Има още малко шанс все пак да е станало чудото.

*
« Отговор #359 -: Април 18, 2008, 18:41:59 pm »
Джина, защото така бе мила, не се отчайвай. Не знам дали е добре това, което става с теб, гледам, че не си спряла дуфастона, говорили с док или все още не си. Има още малко шанс все пак да е станало чудото.
Не вярвам мила :(Не съм говорила с доки,но и за какво ли?!Ще ми каже да спра дуфастона,при положение че ми падна БТ и тестовете са все  :bfn:какво мога да очаквам :(
Пуснах нова тема,ако някой знае поне от какво може да се получава това зацапване....
Хайде стискам ти палци да е  :bfp:теста ти,че ако и при теб не е станалоооо направо ще се гръмна :x