0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #300 -: Април 11, 2008, 11:42:28 am »
Хей, Меги, къде си?  :crossfingers: :crossfingers: и чакам да се похвалиш, първа си  :lol:
*

lawyer

« Отговор #301 -: Април 11, 2008, 12:41:44 pm »
Чакането продължава...Упорито се опитвам да не мисля и да не броя дните, но постоянно се сещам в разни ситуации от ежедневито например като ви боли главата какво хапче може да се пие, аз не смея да пия нищичко? :ask:
*
« Отговор #302 -: Април 11, 2008, 21:18:17 pm »
Хей, Меги, къде си?  :crossfingers: :crossfingers: и чакам да се похвалиш, първа си  :lol:

Бисерче, тука съм, трогната съм, че се сещаш за мен. :D Знам, че съм първа в нашето минисписъче, но имам да чакам още два дни - по принцип за неделя, но ...

*
« Отговор #303 -: Април 11, 2008, 21:47:44 pm »

Бисерче, тука съм, трогната съм, че се сещаш за мен. :D Знам, че съм първа в нашето минисписъче, но имам да чакам още два дни - по принцип за неделя, но ...
Никакво "но",така,като ти гледам графиката мисля че си вече preggo!Ха дано! :crossfingers:
*
« Отговор #304 -: Април 11, 2008, 21:49:22 pm »
Чакането продължава...Упорито се опитвам да не мисля и да не броя дните, но постоянно се сещам в разни ситуации от ежедневито например като ви боли главата какво хапче може да се пие, аз не смея да пия нищичко? :ask:
Недей да си мислиш нищо,защото само се натоварваш излишно!Просто се остави по течението,всичко ще е наред!Стискам сииииилно :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #305 -: Април 11, 2008, 21:51:57 pm »
здравейте момичета да  се отчета и аз вчера пуснах кръвен тест който показа 50.6 доктора каза че е малко скоро след последния прегнил пети ден и каза да пусна още един утре,ох ще се побъркам вече не мага да разберакакво става тази сутрин пуснах и един уринен имаше бледа втора черта а иначе гърдите ме болят кръста корема ходя до тоалетна по често обаче аз съм си така и преди цикъл ,незнам всички казват това е от прегнила изчакай е докога да чакам вече нямам търпение иначе днес ми е20 ден от инсето, ще се побъркам ама каквото дойде ,успех на всички които като мен чакат
Какво става с тебе мила?
*
« Отговор #306 -: Април 11, 2008, 22:01:58 pm »

Никакво "но",така,като ти гледам графиката мисля че си вече preggo!Ха дано! :crossfingers:

Не си мисли още разни работи за мен, защото като гледам твоята графика е още по-добре, така че много ти стискам палци, мила.

*

karrii

• *
  • 47
  • Вярвам в Мечтите
« Отговор #307 -: Април 11, 2008, 23:03:25 pm »
за съжаление трябва да кажа че при втория тест ЧХГ беше 22.1 и док каза да спирам лекарствата беше ми много гадно тези дни и затова не писах не че сега ми е по добре а на всичко отгоре и проблеми в работата ми се изтърсиха но главата  така че гадостите са пълни а така се надявах да се удвои това ЧХГ но уви поредния неуспех , сега чакам да ми дойде и ще повторя едните имунологични изследвания защото нещо им се усъмниха и продължавм с опитите  дано имам сили само
спирам да пиша за да не ви предам моето лошо настроение ,успех на чакащите :crossfingers:
« Отговор #308 -: Април 12, 2008, 10:09:24 am »
Кари, няма да се отчайваш, борбата продължава, мисли напред и действай!!
Ние сме до теб и те  :bighug: :balk_21:

Джина, Меги, мноооого ви стискам палци да е станало този път и си мечтая тричките заедно да си бременеем, еееех .... ДАНО,ДАНО,ДАНО, може и още някой да бременее с нас, ние само ще се усмихваме  :D :D :D
« Отговор #309 -: Април 13, 2008, 16:37:41 pm »
Мегиии, какво става, направи ли тестче? Охх, дано е ++++
 :blowingdust2:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #310 -: Април 13, 2008, 17:32:11 pm »

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Мегги, моля се за тебе миличка!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #311 -: Април 13, 2008, 19:32:58 pm »
ЕХХ, ама изчезна това Меги, дано да е за хубаво. Когато няма новини, новините са добри ДАЙ БОЖЕ!!!
Само се моля да има поне блеееда втора чертичка, пък после ще потъмнее и ще стане тлъста и безсрамно ярка
ПУ, ПУ ...
« Отговор #312 -: Април 13, 2008, 20:53:06 pm »
Успех на всички в начинанието,ние с жена ми се подготвяме за 4-та инсеминация която ще е във вторник 15.04.2008г. и се надявам този път да е успешна :),предишните 3-ри бяха неуспешни и това много ни разочарова,този път трябва да е успешна иначе незнам.

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
« Отговор #313 -: Април 13, 2008, 21:19:28 pm »
Дакатабг  :crossfingers: Както и на всички момичета-желая успех !
« Отговор #314 -: Април 13, 2008, 22:02:28 pm »
dakatabg, пожелавам ви много успех и късмет!! Дано този път ембриончето се закачи за коремчето на жена ти и след 3 седмици да се похвалите с един хубав положителен тест!!!!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #315 -: Април 14, 2008, 10:37:10 am »
Успех и от мен момичета и момчета  :goodluck:!!! Силно ви стискам палци и чакам от вас +++ резултати, за да ме обнадеждите и мен за второто инсе, което е май. Не пиша често, защото няма какво да споделя, но ви чета редовно и съм с вас.  :bighug:
*
« Отговор #316 -: Април 14, 2008, 20:44:33 pm »
Моята втора инсеминация също бе неуспешна :balk_144: :balk_145:
Ще се моля за вас момичета,поне вие малко да ме зарадвате :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #317 -: Април 14, 2008, 21:28:01 pm »
Ей, Джина, така се надявах за теб ... :( Сигурна ли си, тест ли прави? То докато няма лелище, има надежда ...
Ако пък е така има и трето инсе или ин-витро, ще успееш, сигурна съм!!!
Имаш от мен една голяяяяма  :bighug:
То и аз имам ПМС, ама ... ще чакам ...
 :balk_21:
*
« Отговор #318 -: Април 14, 2008, 22:45:38 pm »
Джина, Меги, мноооого ви стискам палци да е станало този път и си мечтая тричките заедно да си бременеем, еееех .... ДАНО,ДАНО,ДАНО, може и още някой да бременее с нас, ние само ще се усмихваме  :D :D :D

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Мегги, моля се за тебе миличка!
ЕХХ, ама изчезна това Меги, дано да е за хубаво. Когато няма новини, новините са добри ДАЙ БОЖЕ!!!
Само се моля да има поне блеееда втора чертичка, пък после ще потъмнее и ще стане тлъста и безсрамно ярка
ПУ, ПУ ...

Ех, какви сте ми милички, как мислите за мен.
Както вече писах скапа ми се компа и подлудях тука три дни без него, без да мога да прочета какво сте писали.
Не съм си правила тестче още, мисля за утре, така или иначе ми закъснява от утрогестана и затова не бързам. НО утре е деня Х, дано, дано, дано ...

Джина: не се отказвай, мила, все оещ, нали знаеш, че докато я няма лелката има надежда, а и тестовете не са 100 % сигурни, така че продължавам да ви стискам палци с Бисерче заедно да разхождаме тумбаците.

Даката: стискам ви палци и на двамата най-сетне този път да се похвалите с най-прекрасната новина на света.

*
« Отговор #319 -: Април 15, 2008, 00:03:08 am »
Джина миличка,много съжелявам  :bighug: ! Меги стискам палци за утре !