0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #260 -: Април 04, 2008, 16:28:41 pm »
Игълче,за първи път чувам дуфастон да се предписва така,пила съм го винаги след ову. И аз като Бисерчето не бих го взимала по този странен начин без друго мнение
То пак е след ову предписан, от 16-я ден на М. и прочетох в нета в други теми, че има момичета, които са го приемали - за лигавицата и за имплантирането, да не се образуват кисти и др. Значи не е толкоз вредно. Може би си има причини да ми е предписан.
*
« Отговор #261 -: Април 04, 2008, 19:11:35 pm »
 Аз не съм те разбрала правилно, Игълче  :oops: Останах с впечатлението първо , че са ти го изписали преди овулацията. Но като е след може, аз съм го пила така преди доста години, когато още не мислехме за дете и имах проблеми малко с цикъла - образувах кисти които забавяха М
« Отговор #262 -: Април 04, 2008, 22:42:13 pm »
здравейте на 3 ден от инсето започнаха да ме болят гърдите кръста и корема и реших да направя тест.И така на 4 ден направих при което се появи много бледа 2 черта.Сега незнам какво да мисля
« Отговор #263 -: Април 04, 2008, 23:43:39 pm »
eagle,аз съм много заинтересувам защото искам поскоро бебе,а като знам че проблема за зачеването е в мен затова искам поскоро бебе,сега ние се подготвяме за 4-та инсеминация дано този път е успешна утре сме на лекар при доктор Андреева.Успех на всички в начинанията. 

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #264 -: Април 05, 2008, 00:21:08 am »
Желая ти успех dakatabg и на всички момичета  :crossfingers: :bfp:
*
« Отговор #265 -: Април 05, 2008, 08:36:47 am »
здравейте на 3 ден от инсето започнаха да ме болят гърдите кръста и корема и реших да направя тест.И така на 4 ден направих при което се появи много бледа 2 черта.Сега незнам какво да мисля
Ако слагаш прегнил е възможно да има втора черта без да е + теста. Много е рано още за тестче. Знам, че нямаш търпение, и с мен е така, но изчакай още малко. А пък дано все пак е наистина + и скоро потвърдиш това :-)

« Отговор #266 -: Април 05, 2008, 12:44:44 pm »
Както са ти казали момичетата, ако си поставяла прегнил преди инсето втората черта на теста е от това. Много е рано за какъвто и да било тест. Организма ти даже и да има оплождане не е започнал да образува ЧХГ за да се отрази на теста. Съжалявам ако съм те свалила на земята но....
Препоръчва се кръвен тест най най-рано към 12-13 ден след инето, не по рано.
Успех и дано да си остане втората чертичка :)
« Отговор #267 -: Април 07, 2008, 15:12:26 pm »
Игълче, явно и аз не съм разбрала нещо или въпроса не е ясен, но кое от двете е правилното?
"Въпросът ми е, че докторът ми предписа дуфастон от 12-я ден преди инсето?"

" То пак е след ову предписан, от 16-я ден на М. и прочетох в нета в други теми, че има момичета, които са го приемали - за лигавицата и за имплантирането, да не се образуват кисти и др. Значи не е толкоз вредно. Може би си има причини да ми е предписан"
Ако е второто - тогава си го пий спокойно,това което си прочела е така /второто/, само можеш да си следиш с тестове за ову и с БТ кога ти е ову-то и чак след като видиш две чертички на теста и се повиши БТ, тогава започни да пиеш дуфастон. Прогестерон се препоръчва при доказано-минала ову, иначе пречи на овулацията.
*

eagle

• 515
« Отговор #268 -: Април 07, 2008, 16:45:49 pm »
Бисерче, явно аз не съм обяснила правилно - извинете ме  :oops:
Имах предвид, че този месец пропускаме инсето и ще го правим в следващия цикъл и затова съм написала преди инсеминация. За този месец ми предписаха да пия дуфастон от 16-я ден на М, което означава, че няма нищо притеснително, както смяташ и ти.
Извинявам се още веднъж, че нещо не съм обяснила правилно  :flower: :balk_149:
Иначе Бисерче ти как си?
« Последна редакция: Април 07, 2008, 16:49:11 pm от eagle »
*

lawyer

« Отговор #269 -: Април 07, 2008, 17:12:09 pm »
Днес ми беше инсеминацията. Като ми я правиха фоликулчето не се беше спукало още...утре съм при доки, да каже какво става и ще ходим ли и вдруги ден. Фоликулът е 23 мм, дали имам шанс утре до вечерта да се е спукал?
*
« Отговор #270 -: Април 07, 2008, 19:36:24 pm »
Днес ми беше инсеминацията. Като ми я правиха фоликулчето не се беше спукало още...утре съм при доки, да каже какво става и ще ходим ли и вдруги ден. Фоликулът е 23 мм, дали имам шанс утре до вечерта да се е спукал?

Супер, сега остава да стискаме палци да се спука и после след две седмици +++++ тестче. Успех

*
« Отговор #271 -: Април 07, 2008, 19:41:52 pm »
Здрасти :DИ моят не се беше спукал в деня на инсето,но вечерта понаправих малко коремни преси и до сутрината се беше спукал.Пресите определено помагат!Успех!
*

lawyer

« Отговор #272 -: Април 07, 2008, 20:49:17 pm »
МЕРСИ!!! Почвам...  :presi:  пък ще видим
« Отговор #273 -: Април 07, 2008, 20:51:42 pm »
lawyer има шанс, естествено, че ще се спука. Права е Джина - давай с коремните преси, ама сериозно 100-200 и  :crossfingers: утре "сладурчето" да се е пукнало!!!
   "Извинявам се още веднъж, че нещо не съм обяснила правилно  flower balk_149 "
  Игълче няма нужда да се извиняваш, всичко е наред, важното е, че се разбрахме  :lol:
  Амиии, аз в момента се забавлявам докато чакам +++  :lol:, доки ми разреши. Карах събота ски на Белмекен,после ни затрупа снежна буря и ни вадиха със снегорин. Много екстремно беше и страшно положително-зареждащо, нямам думи да го опиша ... Иначе ежедневието в работа е еднообразно, но поне нямам време да си мисля имам ли симптоми или не - то аз съм имала всички "бременни" симптоми без да съм била бременна и затова сега се стремя да не си въобразявам никакви такива. Инсето мина успешно, но вече всичко е в Божиите ръце ... Остават още 11 дни до тест,ако преди това не се появи гадната роднина.
  Джина, а ти докъде я докара, отдавна не си се мяркала при нас?

Пожелавам ви седмица с положителни емоции и ++++ !!!

*
« Отговор #274 -: Април 08, 2008, 09:17:19 am »
Браво, Бисерче, наслаждавай се и на работата, и на почивката докато чакаш, това май е най-сигурния метод. Хубави емоции си имала през почивните дни :-). А това за "бременните" симптоми няма да го коментирам, всички сме минали от там. Сега наистина ни остава да чакаме още няколко дни, макар че вече нямам никакво търпение, ама НИКАК :-)

« Отговор #275 -: Април 08, 2008, 09:28:33 am »
Аз също имам да чакам още дълго............ цели 11 дни.Гледам да не мисля за това.Не смея да се обнадеждавам много, знам, че не винаги се получава от първия път, но така ми се иска.... Успех на всички момичета, които чакат!
*
« Отговор #276 -: Април 08, 2008, 10:24:05 am »
димитрова: с Бисерче май сте в един ден. Дано да направите двойна радост за всички. На мен ми остават още 5-6 дни :-(

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #277 -: Април 08, 2008, 11:25:33 am »
Меги, аз съм с теб :))) Ако до неделя не ми дойде в понеделник смятам да направя тест! Едвам издържам вече.... но гледам да не мисля саааамо за това!Че то съвсем да го изгониш от главата си не става! Успех ти желая на теб и на всички други, които очакват положителен резултат!!!
*

eagle

• 515
« Отговор #278 -: Април 08, 2008, 15:22:05 pm »
Има шанс и то голям.При моята инсеминация не бяха пукнати фоликулчетата, но още същата вечер се пукнаха и го усетих със страшни болки в корема. На следващия ден ми беше реинсеминацията при вече спукани фоликули. Успех.
*

eagle

• 515
« Отговор #279 -: Април 08, 2008, 15:23:16 pm »
Има шанс и то голям.При моята инсеминация не бяха пукнати фоликулчетата, но още същата вечер се пукнаха и го усетих със страшни болки в корема. На следващия ден ми беше реинсеминацията при вече спукани фоликули. Успех.