0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #360 -: Април 18, 2008, 21:51:10 pm »
Писах и в друга тема, но и да напиша и на вас. Излезе резултата от кръвния. По отрицателен от това не може да бъде 1,58 (0-8,5). Така че моето първо инсе беше несполучливо. Борбата продължава, няма място за отчаяние и лоши мисли.

« Отговор #361 -: Април 18, 2008, 22:39:45 pm »
Меги, Джина,  :bighug:
*

lawyer

« Отговор #362 -: Април 19, 2008, 11:41:18 am »
май и аз няма да се похваля и този месец :balk_145: искрицата надежда пак угасва, имам още 3-4 дни до началото на МЦ, когато сигурно окончателно ще изчезне
« Последна редакция: Април 19, 2008, 11:43:19 am от lawyer »
*
« Отговор #363 -: Април 19, 2008, 14:32:29 pm »
 Еееех, колко тъжна стана тази тема  :( :(   Меги, Бисерче, не се отчайвайте  :bighug: lawyer ти имаш още време, какви са тези песимистични мисли, сигурна съм , че ти ще успееш този месец и ще ни вдъхнеш малко надежда. Всички ще  гушнем своето бебче рано или късно, без значение начина по който ще го постигнем. И аз малко се отчаях с тези инсеминации, в петък мина моето трето инсе и ако не успеем ще говоря с док за икси...Но сега ми остава чакането, то е най гадното от всичко...
*
« Отговор #364 -: Април 19, 2008, 15:49:36 pm »
lawyer: какви са тези отчаяни думи, имаш още време, гледам, че и БТ е добра, така че стискаме палци все пак теста да лъже. Докато не дойде лелката, надежда има.

tinam: стискам ти палци най-накрая твоето инсе да излезе успешно, много ще се радвам.

Крайно време е някой да се похвали с +++ резултат вече  :D

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #365 -: Април 21, 2008, 09:54:17 am »
Меги, Джинапрегръщам ви силно и съм с вас.
lawyer не бързай да се отчайваш, докато не е дошъл М. Стискам ти палци.
Бисерчети си силна жена и знам, че ще се справиш и с този пореден неуспех, важното е да си все така позитивна, усмихната и да продъжиш напред.
*
« Отговор #366 -: Април 21, 2008, 10:16:47 am »
Здравейте, не ми се иска да започвам новата седмица с кофти новини, но вече окончателно инсето ми завърши с неуспех. Този месец може би няма да правим, но се надявам по-следващия пак. Това за сега от мен. Стискам палци някой наистина да се похвали, че имаме нужда от малко кураж :-)

« Отговор #367 -: Април 21, 2008, 10:20:39 am »
Момичета, недейте така - вие сте се отчаяли предварително. Нали навсякъде пише, че рядко става от първия, че и от втория път. Търпение ни трябва и кураж. Само така ще успеем! :bighug:
*
« Отговор #368 -: Април 21, 2008, 10:33:24 am »
Момичета, недейте така - вие сте се отчаяли предварително. Нали навсякъде пише, че рядко става от първия, че и от втория път. Търпение ни трябва и кураж. Само така ще успеем! :bighug:

Така е, съгласна съм с Татяна, не сме се отчаяли, просто имаме нужда от малко + тестове :-)

*

lawyer

« Отговор #369 -: Април 21, 2008, 11:31:07 am »
Дали... :( или... :)
Рано е за МЦ, БТ не пада, а някакви капчици розовеят...??? а и никаква болка като при всяко друго начало на МЦ :ask:
Доки каза, че макар и рано, това си е начало на МЦ и ако не се превърне в истинско кървене до 1-2 дни, тогава да се обадя за преглед...
Ама на мен 1-2 дни сега ми се струват вечност :(
*
« Отговор #370 -: Април 21, 2008, 11:57:46 am »
Успех на всички момичета.
Моета инсеминация (втора) мина вчера, на цветница :)Днес вече съм на работа и за ужас ми е един ужасно нервен ден. Старая се да се пазя, но за съжаление не винаги е възможно.Сега започва дългото чакане.Стискам палци на себе си и на всички, дано имаме хубави резултати.
« Отговор #371 -: Април 21, 2008, 12:05:21 pm »
И моята инсеминация е с неуспешен край. Засега спирам с опитите,защото вече съм много изнервена.Успех на всички, които чакат!
« Отговор #372 -: Април 21, 2008, 13:14:05 pm »
Пожелавам ви успех момичета :crossfingers:
*

eagle

• 515
« Отговор #373 -: Април 21, 2008, 13:33:44 pm »
Моета инсеминация (втора) мина вчера, на цветница :)Днес вече съм на работа и за ужас ми е един ужасно нервен ден. Старая се да се пазя, но за съжаление не винаги е възможно.Сега започва дългото чакане.Стискам палци на себе си и на всички, дано имаме хубави резултати.
:crossfingers: :crossfingers: :bfp: :cloud9:Дано, дано, дано
*

eagle

• 515
« Отговор #374 -: Април 21, 2008, 13:35:26 pm »
И моята инсеминация е с неуспешен край. Засега спирам с опитите,защото вече съм много изнервена.Успех на всички, които чакат!
Разбирам как се чувстваш, и аз след моята неуспешна инсеминация, просто смятах да се откажа, но повярвай ми, не може и не искаме да се отказваме. Знам, че ще намериш сили да се вдигнеш, да повярваш и да продължиш. Кураж!!!
*

lawyer

« Отговор #375 -: Април 21, 2008, 17:40:04 pm »
... и от мен едно "чао" на априлската тема...  :balk_145: :balk_144:

на всички, които са все още в очакване, от сърце пожелавам усмивки и положителни тестове.
*
« Отговор #376 -: Април 21, 2008, 18:16:39 pm »
Меrcy  :crossfingers: да се похвалиш след 2 седмици с  :bfp: !
*
« Отговор #377 -: Април 21, 2008, 22:07:09 pm »
 dimitrova77, lawyer имате от мен една голяма приятелска  :bighug:, не губете надежда и вяра в успеха на предстоящите процедури. Всички ще успеем скоро да гушнем своите бебчета.
 Mercy, много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:, не се торзмози с работата, сега е най важно да си спокойна.
*
« Отговор #378 -: Април 22, 2008, 09:15:29 am »
Димитрова, lawayer, винаги има надежда, ако сте  се уморили в този момент изчакйате няколко месеца и после с нови сили напред. Прегръщам ви и ви пожелавам да бъдете силни , за да преодолеете всичко.

*
« Отговор #379 -: Април 22, 2008, 09:16:21 am »

Успех за след две седмици и дано деня цветница да ти е бил на късмет :-)