0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #280 -: Април 08, 2008, 15:28:57 pm »
 Ейййй, колко многого очакващи ++++ са се наредили :goodluck: :goodluck: Успех на всички и само позитивни мисли все така да имате. То май влияние си оказа и хубавото време навън :balk_48:
 А аз започнах стимулацията вчера и като пресмятам тука дните инсето ще се падне седмицата преди великден. Дано да ми е на късмет този път..
*
« Отговор #281 -: Април 08, 2008, 18:42:39 pm »
Здравейте момичета !Аз вече съм си вкъщи.Днес цял ден се разхождах , направо ме заболяха краката.Боря се с една хрема,но незнам дали ще успея  :D . Момичета за да не ви изреждам поименно, ви пожелавам много положителни тестове, а на тези които се подготвят за процедура - успех !
« Отговор #282 -: Април 08, 2008, 19:13:05 pm »
Меги, Олимпия силно ви стискам палци, ДАНО,ДАНО, ДАНО ...
Да повлечете крачета и ние с Димитрова77 да се похвалим след вас!!!
Мегинце, потрай още мъничко  :lol:, то не останаха дни до тестчето  :lol: ...
Тинам твоето инсе явно се пада през "страстната седмица", тогава всички трябва да сме много добри и да се надяваме Бог да ни опрости греховете.
Този път ще се надяваме да ни изпрати положителни тестове  :lol:, всички ние сме много добрички  :lol:
Тани, спирай я тая хрема, че то бременеенето трябва да е без такива "екстри"  :lol:

« Отговор #283 -: Април 08, 2008, 19:20:01 pm »
Здравйте на всички! Присъединявам се и аз към вас.Днес беше третата ми инсеминация.Толкова се бях замислила,когато отивах и си ударих леко колата.Надявам се този път да е успешна,защото не знам,ако има следващ,каква беля ще направя :lol:Пожелавам успех на всички :goodluck:
*
« Отговор #284 -: Април 08, 2008, 20:01:07 pm »
Меги, аз съм с теб :))) Ако до неделя не ми дойде в понеделник смятам да направя тест! Едвам издържам вече.... но гледам да не мисля саааамо за това!Че то съвсем да го изгониш от главата си не става! Успех ти желая на теб и на всички други, които очакват положителен резултат!!!

Дано, Олимпия, дано. И аз съм същата, мисля само затова, сутрин, обед, вечер, че и нощем - само за едно мисля. Не мога да се наспя нормално. Но така е. Хората са казали трай, бабо, за хубост, че и ние така.

Бисерче: знам, че е рано, обаче наистина вече не издържам. Имам вкъщи еди Шуър чек от миналия месец ми остана и все си викам ще го направя и после се отказвам. Просто защото знам, че е рано. ЩЕ каже човек, че съм на 20 г., толкова голямо ми е нетърпението.

*
« Отговор #285 -: Април 08, 2008, 20:41:46 pm »
Бисерче кога ще правиш теста ? Аз мисля да направя след 8 дни, доки ми каза да направя на 14 ден и ако е отрицателен да спирам утрогестана. А след 8 дни ще ми е 16 ден. Ще съм малко непослушна  :D
*
« Отговор #286 -: Април 08, 2008, 22:33:17 pm »
Мили момичета, отдавна не съм писала тук.

Искам само да ви кажа колко много ви стискам палци и ви желая всяка от вас скоро да е с коремче.  :crossfingers:

*

karrii

• *
  • 47
  • Вярвам в Мечтите
« Отговор #287 -: Април 09, 2008, 08:57:56 am »
здравейте момичета да  се отчета и аз вчера пуснах кръвен тест който показа 50.6 доктора каза че е малко скоро след последния прегнил пети ден и каза да пусна още един утре,ох ще се побъркам вече не мага да разберакакво става тази сутрин пуснах и един уринен имаше бледа втора черта а иначе гърдите ме болят кръста корема ходя до тоалетна по често обаче аз съм си така и преди цикъл ,незнам всички казват това е от прегнила изчакай е докога да чакам вече нямам търпение иначе днес ми е20 ден от инсето, ще се побъркам ама каквото дойде ,успех на всички които като мен чакат
*

lawyer

« Отговор #288 -: Април 09, 2008, 10:07:13 am »
Фоликулчето се спука точно на време! Коремните преси дадоха резултат. Сега почва голямото чакане... доки каза 2х1 дуфастон за 10 дни, един ден почивка, на следващия сутринта тест, а до тогава никакъв секс  :balk_153: ама в името на целта ще издържим!
Вече и аз съм на опашката за положителни тестове, на всички чакащи пожелавам да дочакаме най-после, а на тези на които им предстои  :balk_103: успех!!!
*
« Отговор #289 -: Април 09, 2008, 10:09:50 am »
Фоликулчето се спука точно на време! Коремните преси дадоха резултат. Сега почва голямото чакане... доки каза 2х1 дуфастон за 10 дни, един ден почивка, на следващия сутринта тест, а до тогава никакъв секс  :balk_153: ама в името на целта ще издържим!
Вече и аз съм на опашката за положителни тестове, на всички чакащи пожелавам да дочакаме най-после, а на тези на които им предстои  :balk_103: успех!!!

Защо никакъв секс??? Как така!!!
Опашката ни на чакащи стана доста голяма, дано след това опашката за термини стана още по-голяма. Стискам ти палци :-)

*

lawyer

« Отговор #290 -: Април 09, 2008, 10:19:39 am »
Лигавицата ми е много тънка (това е проблемът при мен) и може би трябва да се пазя от контракции на матката (нали при полов контакт естествено се отделя окситоцин, поне така четох някъде) и това евентуално да попречи на имплантирането  :balk_112: who knows
*
« Отговор #291 -: Април 09, 2008, 13:16:04 pm »
Кари ами защо ти е бит прегнил преди 5 дни, пък днес ти е 20 ден от инсето -не ми е ясно ? Иначе доколкото си спомням зависи колко единици са ти били,мисля че за 10 000 се чакаше да минат десетина дни и тогава се прави тест,иначе няма да покаже реалния резултат. Ако не съм права някай да да ме поправи. Lawyer  :crossfingers: за :bfp:.
« Отговор #292 -: Април 09, 2008, 15:05:50 pm »
Бисерче кога ще правиш теста ? Аз мисля да направя след 8 дни, доки ми каза да направя на 14 ден и ако е отрицателен да спирам утрогестана. А след 8 дни ще ми е 16 ден. Ще съм малко непослушна  :D
Тани, аз май вече съм обяснявала, но ... доки ми е казал да не правя тест по-рано от 17-18-ти ден след инсето, защото няма да е верен. До тогава трябва да си пия дуфастона и въобще да не го спирам, ако теста се окаже положителен. Това при мен се пада 19.04. и няма как - ще чакам.
ОХХХХ, търпение му е майката ...
То май си почват типични ПМС, но ще видим де, ако ще ме навестява лелката, ще е точно навреме - 14-ти или 15.04.

Стискам ви палци момичета /и момчета - даката-та де  :lol:/, пък и на нашите половинки  :lol: :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #293 -: Април 09, 2008, 15:35:48 pm »
Бисерче, никакви такива-нали се разбрахме заедно да се похвалиме.Тез симптоми може да са друго нещо  preggo, което ти желая от цялото си сърце !
« Отговор #294 -: Април 09, 2008, 15:40:41 pm »
Момичета от както ми мина инсето имам болки в корема, не са остри но са почти постоянни и започвам да се плаша.
Когато съм натоварена с работа не ги усещам, но остана ли за малко свободна .....До сега такова нещо не ми се беше случвало. Незнам дали не е от фраксипарина, него го слагам за 1 път този месец.
Не ми се иска да ходя на лекар сега, че ще каже че съм параноичка :(
А и до теста има време, макар че май ми започнаха ПМС симптомите. вече успях да се накарам на една колежка, имам пъпчици.....Ако знам какво става вече...
*
« Отговор #295 -: Април 09, 2008, 15:53:25 pm »
Тити не се притеснявай , незнам дали е от лекарството, аз не съм приемала такова лекарство, но болките си ги имам почти същите както ги описваш.На предишното инсе- пак същото положение.Мойте са търпими. Но ако много силно те боли, що не се обадиш на док ?
« Отговор #296 -: Април 09, 2008, 16:30:13 pm »
Тити, и аз ги имах тези болки при миналото инсе, сега ги нямам, имам си и аз пъпчици. Но ти не се плаши, знам че на бременелките се разрешава само ношпа, така че пробвай с него. Не пий нищо друго, че то знае ли човек ...  може да си  preggo
« Отговор #297 -: Април 09, 2008, 17:34:36 pm »
Аз и не пия нищо, търпя си. Всичко в името на успеха.
Знам, че като споделя с Вас и ми олеква, защото вървим по един и същ път. Колежките колкото и да са мили и да ме разбират не е същото както споделянето с Вас.
« Отговор #298 -: Април 09, 2008, 21:55:51 pm »
Мили момичета, отдавна не съм писала тук.

Искам само да ви кажа колко много ви стискам палци и ви желая всяка от вас скоро да е с коремче.  :crossfingers:

И ние на теб !!!!
Ти в темата за ин-витро ли си?
Хайде по-скоро да се преместиш в "бременната" тема!!!
*
« Отговор #299 -: Април 09, 2008, 22:59:59 pm »
Да, бисерче, правих едно неуспешно икси през март.  :(