0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #220 -: Март 31, 2008, 14:13:53 pm »
Hrisielблагодаря за подкрепата :bighug:, става ми по-леко на душичката.
Тъй като си усещам овулацията , така стана и този път,настъпи един ден преди да ми бият прегнила.Опитах се да ги убедя да я направим,а те пък в обратното, изтъкнаха че може болката да е била от пукането на фоликула,но може и от течността/която се излива в по-късен етап/ и така не могли да са сигурни че е настъпила предния ден,едва ли не стреляне на сляпо.Може би са прави, може би пък така е трябвало да стане.
Мерси още веднъж :balk_7:
« Отговор #221 -: Март 31, 2008, 17:55:32 pm »
Да се отчета и аз: след поредното неуспешно инсе мислих да минавам в темата за ин витрото, но док. ме разубеди и поиска имунологични и генетични изсл. Направихме ги и се оказа че имам завишени НК клетки ( при горна граница от 12 % моите бяха 23 %) В петък на 11 ден от цикъла направихме вливане не Имуновенин в Пирогов. След това бях веднага на преглед при д-р Владимиров и се оказа че имам 2 фоликула, като единия е доминантен.  Днес пак бях на преглед. Утре ми е прегнила 10 000 единици и на 02.04 е инсето ( да спомена че е 7 мо по ред :( )Май съм единствения ветеран тук с толкова много :) Толкова от мен.
Иначе чета всекидневно как сте и се радвам искрено на всеки успех на момичетата :)
*
« Отговор #222 -: Март 31, 2008, 18:20:19 pm »
Благодаря Ви мили момичета, за чудесните пожелания.
Незнам какво щях да правя без Вас. Не Ви познавам, а мога да  споделям с Вас по- лесно  отколкото с най - добрата ми приятелка/най-добра от 20 год/.
Надявам се   всичко да е наред, но пък в крайна сметка каквото такова.
След 2 -3 дни отивам при Доки, и после ще се отчета.
Стискам палци до посиняване на всички предстоящи инсе -та :lol:
Целувки и мнооого прегръдки от мен.
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #223 -: Април 01, 2008, 13:07:38 pm »
Фифилота  :bighug:
Джина и Тити ,Успех   ви  желая и  стискам:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Титинка  не  се  претеснявай,Хаиде ще  се  държим  за  ръка  :party:    до   крайният   ризултат  :bfn: :bfp: , за да не  изпадаме в паника  допълнително,нали  :balk_110: :balk_184: :balk_177: :balk_56: :balk_600: 
здр. на  всички,Днес  съм  малко  неспокойна  , почти  не  спах  тази  нощ, след  2-3 дни ще е теста, но както  споменах   преди  дни    неочаквам ++,само  че  вие  ме окуражавате  достатъчно и ............Какъв стрес!!! Извинете  ме ,и нали  за  това  е този форум изливам  си    напрежението, мили  сродници по  душа!!!!
 :bighug:и мн мн мн  :balk_21: за  Вас
« Последна редакция: Април 01, 2008, 13:12:55 pm от hrisiel »

« Отговор #224 -: Април 01, 2008, 13:45:25 pm »
Привет от мен в деня на шегата и на лъжата  :lol:
Днес направихме 2-ро инсе.
С две думи - беше на неспукан фоликул, утре съм при доки, за да видим как е. В коремчето ми има 20 млн. плувци, а на мен днес ми се "пишат" около 200  бр.  :presi:, за да спукам фоликулчето и да има какво да се гони  :lol:
 После и аз минавам в отбора на "чакащите ++++", което означава да се заредя с търпение и дано дните минат така  :garden:.
Целувки и  :lol: :lol: :lol: от мен!

*
« Отговор #225 -: Април 01, 2008, 13:48:32 pm »
 Ето и новините от мен, лоши ..... както и очаквах  :balk_146: :balk_146: Приключи безуспешно моето второ инсе, вчерашното ми чхг е 0,55 и днес спирам утрогестана....няма смисъл вече да го взимам.Толкова ми е зле психически, не мога да разбера защо не се получи, а как ще кажа на моето момче не зная. Той толкова се надяваше да успеем този път. Сега не зная дали да продължавам веднага с трети опит или да си дам един месец почивка, но ще реша тия дни.
 Пожелавам успех на всички момичета, нека следващите месеци ни донесат много усмивки и положителни резултати!!!!

« Отговор #226 -: Април 01, 2008, 13:54:42 pm »
Tinam  съжалявам миличка..боли много, но ние сме силни и ще има и за нас по едно  :bori_002: , а може и по две.
До колкото знам добре е да не се прекъсва серията от инсетата / мисля че до 3 е добре да са едно след друго /. Така шанса е по- голям. Поне аз така знам. Успех.
« Отговор #227 -: Април 01, 2008, 18:33:51 pm »
Здравей те на всички и отново успех на всички,за съжаление при нас пак не стана това е 3-та неуспешна инсеминация :(

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
*
« Отговор #228 -: Април 01, 2008, 21:39:38 pm »
Тинам, Дака, много съжалявам за вашите неуспешни инсета, тежко е, но не бива да се отказвате, трябва да имате вяра, че все пак ще се получи.

Бисерче: нали си знаеш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и  :bighug: :bighug: :bighug:

Наистина ли е желателно да се правят поредни инсета, много ме интересува това, чела съм го и преди, но ако имате повече инфо, моля ви споделете.

*
« Отговор #229 -: Април 01, 2008, 21:54:58 pm »
Biserche, успех! Имаш много  :crossfingers:, като накрая разбира се :bfp:
Tinam, Dakatabg, съжалявам. Знам как се чувствате. Аз още ближа рани след второто неуспешно инсе. Но съм сигурна, че ще се справим!  :rainbow:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #230 -: Април 02, 2008, 09:32:13 am »
Бисерче :crossfingers:Имам предчувствие за теб, че този път ще стане.
Тинам, Даката, Глори съжалявам, знам, че боли и е тежко, но времето лекува, ще мине и този неуспех и по-силни от всякога ще се изправите пред следващия опит.
Даката блазя й на жена ти, с такъв заинтересован мъж като теб. Радвам се много за нея и ви желая да сте много щастливи заедно. Не представай да я подкрепяш така и й давай много много кураж.
« Последна редакция: Април 02, 2008, 09:35:35 am от eagle »
*

lawyer

« Отговор #231 -: Април 02, 2008, 10:39:06 am »
И аз да се разпиша  :balk_50:

Този месец ще е първото ми инсе... от 4-ти април започваме с доки да следим овут-то
УСПЕХ НА ВСИЧКИ, на които им предстои
А на тези които ще трябва да изчакат следващия месец кураж и съхранете вярата - ще стане, всички го заслужаваме  :hug2:
*
« Отговор #232 -: Април 02, 2008, 10:43:57 am »
 Благодаря на всички за подкрепата :bighug: Вчера си мислех, че нямам сили да продължа и този месец, но моя мъж след като се прибра от работа и разбра за неуспеха само каза "продължаваме и този месец нали?" А аз едва си сдържах сълзите...И просто нямаше какво друго да кажа освен ОК, а и според него третото инсе ще ни е на късмет, така че ще му повярвам :) Започваме борбата отново!
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #233 -: Април 02, 2008, 11:58:56 am »
Браво tinam. Радвам се за теб, видя ли, че не е имало за какво да се притесняваш. Само така :goodluck:
« Отговор #234 -: Април 02, 2008, 15:09:58 pm »
Благодаря за стиснатите палци - имаха резултат  :lol:. Днес доки видя, че фоликулчето се е пукнало благодарение на коремните пресички и можем да се надяваме на +++  :lol: :lol: :lol:

"Бисерче Имам предчувствие за теб, че този път ще стане."
 Игълче, от твоята уста в Божиите уши! АМИН!!!

И за всички ни - дано скоро да видим заветните  :bfp:
Тинам, Даката, Глори - няма да се отказвате в никакъв случай, а само НАПРЕД и с  :lol:!
    lawyer, :welcome_1: и успех!!!
   hrisiel - надявам се да се похвалиш с  :bfp:, ти не се вглеждай много в усещанията - те понякога ни заблуждават.
*
« Отговор #235 -: Април 02, 2008, 15:42:57 pm »
Момичета това съм аз tanj74,пиша от ника на сестра ми, тъй като съм в София.Да се отчета - вчера в 13ч. мина моето инсе.Мислех че ще е след 2 дена, но вчера като отидох на преглед се оказа че фоликула или фоликулите[ нямам си идея колко са били] са се спукали . Затова нямам кой знае какви надежди.Инсето ми направи д-р Димитрова и ми каза ''айде на майтап да стане,че е 1 април''. Тя беше по оптимистично настроена от мен. Само на мен не ми е ясно, как така аз този месец започнах да пия клостил с 2 дена по късно от миналия месец пък овуто ми е по рано с 2 дена ? Джина Бисерче с вас сме в един ден,дано и заедно да се похвалиме с  :bfp: На всички момичета успех в процедурите !На чакащите само положителни емоции и хубави резултати накрая ! Аз като се върна вкъщи в събота или неделя ще си пиша от моя ник.  :bighug: за всички !
« Отговор #236 -: Април 02, 2008, 16:22:59 pm »
Tinam :bighug:Радвам се че гледаш напред, всички си мислим понякога че сме на предела на силите си но нямаме избор,това е част от борбата за нашите слънчица.
Biserche :crossfingers: :crossfingers:не съм ги пускала , този месец аз приемам всички видове лелки и лелища моля дайте им мойте координати ще съм гостоприемна  :mrgreen:
tanj74това и за теб важи :wink: и за всички момичета които са в очакване.
Искрено се моля този месец само за мен да е бил изгубен а за всички вас да има :bfp1:
« Отговор #237 -: Април 02, 2008, 18:25:41 pm »
здравейте и от мен моята инсеминация беше на 1 април и сега започва голямото чакане.Сега си поставям утрогестан сутрин и вечер 14 дни и тогава ще правя теста.Кажете ми не мога ли да проверя по рано.
« Отговор #238 -: Април 02, 2008, 21:06:21 pm »
Успех tanj74 и на теб vivi77!!! Този ПЪРВИ АПРИЛ  :lol: шегичка  :lol:- ние вас и с Джина се борим за "бебе на 2009"  :lol:
vivi77, няма смисъл да правиш тест по-рано,според моя доки, но нямам обяснение "защо". Освен това ми е казал да не спирам прогестерона до 19.04. и тогава да правя тест. Ако е + - продължавам да го пия, ако е - го спирам.
На мен миналият път си ми дойде съвсем навреме, въпреки прогестерона, но на някои момичета им закъснява от тези препарати.

Хайде  :crossfingers: и на ЦВЕТНИЦА да се похвалим с  :bfp:
Успех на чакащите +++ и на вас, на които ви предстои инсе тези дни!!!
Април е "наш"  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #239 -: Април 02, 2008, 21:41:21 pm »
Бисерче: на цветница ли се пада да се хвалим. Ех, как ми се иска да е така, майка ми има имен ден и мисля, че няма да има по-хубав подарък за нея от това да и кажа такава новина. Май сме доста по едно време да се хвалим, а :-)??? Хич не ми се иска да ми закъснява от утрогестана, а и да не забравя да ви питам. От кой ден след инсето ви каза док да слагате утрогестан, защото на мен двамата доктори ми казаха различно?