0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #180 -: Март 28, 2008, 15:15:57 pm »
ООООО, чудесна компания си заформихме за инсе /Игълче, Тутинка и аз/, няма ли да се включи още някой? ИИИИ - очакване на +++ около Великден, а ДАНО!
   Тутинка, то и едничко яйчице може да е достатъчно, само някой от плувците да доплува успешно и  :eggsperm: - ето това трябва да ни е подаръка за Великден!!!
« Отговор #181 -: Март 28, 2008, 15:31:29 pm »
Ама ще има хубавки новинки сигурна съм,ДАНО има двойни празници покрай Великден/а за вас с повечкото фоликулчета и троен  :mrgreen:
Ама какъв съм заплес :bonk: пропуснала съм че и Игълче е в нашия тандем, мила и за теб съм стиснала здраво да знаеш.
Ох даноооо аз съм малко преди изперкване 8O ама сигурно е нормално.
*
« Отговор #182 -: Март 28, 2008, 19:17:20 pm »
ООООО, чудесна компания си заформихме за инсе /Игълче, Тутинка и аз/, няма ли да се включи още някой? ИИИИ - очакване на +++ около Великден, а ДАНО!
   Тутинка, то и едничко яйчице може да е достатъчно, само някой от плувците да доплува успешно и  :eggsperm: - ето това трябва да ни е подаръка за Великден!!!
Мене къде ме забравихте! :DИ аз съм на инсе другата седмица.Включвайте ме във Великденската група на чакащите :D
Бисерче и Титинка ще ви стискам много силно палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Март 28, 2008, 19:22:17 pm от dgina »
*
« Отговор #183 -: Март 28, 2008, 19:26:21 pm »
Така, така Бисерче :crossfingers:
Аз да се отчета, че говорих с доктора и този цикъл и ние ще правим второ инсе. Чакам да ми дойде другата седмица и ще повторим пак като първия път с клостилбегит. Тогава и аз отгледах 4 фоликула, които се спукаха, дано и този път да е така, но с положителен резултат. Моля се от сърце, идва такъв хубав християнски празник, дано да е вече нашия месец. :crossfingers: yahoo_17
Успех миличка!Този месец ще е твоя! :D
*
« Отговор #184 -: Март 28, 2008, 19:30:06 pm »
Не сте сами и аз съм другата седмица, ама кой точно ден- незнам. Във вторник ще отида при Док. Успех на всички момичета !
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #185 -: Март 28, 2008, 21:31:44 pm »
 :bfp1:: bfp1: :bfp1: :sperm2: :00001754: :00001754: 

УСПЕХ МОМИЧЕТА
*
« Отговор #186 -: Март 29, 2008, 12:25:57 pm »
Здравейте мили момичета,
Аз май трябваше отдавна да се отчета за моето инсе/което беше на 1ви март/, ама в момента ми е толкова нервно и притеснено, че бях забравила за форума.
Значи, още подготвяйки се за инсето,/това ми е първото/, бях убедена, че нищо няма да стане  и бях много спокойна. Отидох на процедурата, прибрах се и си легнах. Спах цял ден. Около 9ти 10ти ден след процедурата, 2 поредни нощи се събуждах от страхотни болки ниско долу, които отминаваха след около 15 мин. На 12ти ден шефката ми ме вбеси и си запалих цигара/бях ги спряла преди месец/, викам си край почвам пак да пуша-ми тва си е голям кеф :oops: . Реших  да си пусна ЧХГ, за да мога да си пушкам на спокойствие, без мъжо да ми пее на главата. И резултата: 33,23 8O, направо щях да припадна от изненада! И си викам ааааа не, тва не е истина ...аз съм с тежка поликистоза, милото с лоша морфология- този резултат не е верен. Отивам аз след 2 дена ЧХГ 117..........., е тва вече ми дойде в повече. Аз си пушех между 2та теста. И сега вече се почна с мойта хипохондрия. След още 2 дни ЧХГ-то беше вече 557, след още 2 1175, и тъкмо се бях успокоила ЧХГ 1828 :(, Отидох на преглед при доки... и ми вика ...двурога матка и бебето е в рога, трябва да се махне..Прибирам се вкъщи-рева и не мога името да си кажа. До вечерта се успокоявам, и  си казвам ...ми тва е-каквото такова. След още два дена отивам пак на доки - и той ми вика .... бебето си е на мястото, с нормална за 5с6д големина.
ДА АМА ОБАЧЕ, пустото ЧХГ продължава да не нараства двойно. 3 дни след последното направих още едно 2853, след още 3 - 4619.
Ще откача направо. Не мога да мисля за нищо друго.
Офф, съжелявам че така Ви засипах с мойте проблеми, ама само тук мога да си споделя, защото знам, че Вие най -добре ще ме разберете.
Прегръщам Ви,

Хайде, ще стискам палци на всички предстоящи инсе-та. Мисля, че е крайно време да се прехвърлим в един друг форим :wink: :lol:

*
« Отговор #187 -: Март 29, 2008, 12:28:06 pm »
ФОРУМ,  а не форим....  :oops:
*
« Отговор #188 -: Март 29, 2008, 12:32:29 pm »
Сега виждам
*
« Отговор #189 -: Март 29, 2008, 12:33:23 pm »
Сега виждам, че и преди съм разказала част от нещата. Мама му стара вече и деменция имам... :oops: е нищо де....,
*
« Отговор #190 -: Март 29, 2008, 12:44:47 pm »
Честито Fifilota!
Спри да се претисняваш-всичко ще бъде наред.
*
« Отговор #191 -: Март 29, 2008, 17:10:47 pm »
Фифилота, по въпроса за ЧХГ-то, прочети дневника на Пуканка.  :wink: Късмет и спокойствие ти желая! Аз си мисля, че всичко ти е наред, но лекарското мнение е най-важното.

*
« Отговор #192 -: Март 29, 2008, 18:13:41 pm »
Здравейте,
И аз искам да се запиша при вас, надявам се, че приемате нови попълнения  :D.
Днес направих първото инсе, мина добре, доктора е доволен и сега остава да чакаме. Знам, че успеха при първи опит е сравнително малка, но има все пак има някаква надежда.

« Отговор #193 -: Март 29, 2008, 20:17:12 pm »
Честито на Fifelota. Лека бременност  :band:
« Последна редакция: Март 29, 2008, 20:21:13 pm от green apple »
« Отговор #194 -: Март 29, 2008, 22:53:59 pm »
Честито Фифилотке, леки и безпроблемни 9 месеца и после - здраво и красиви бебе!! И да не пушиш  :lol:
  Меги, добре дошла, надявам се всичко да е наред с инсето ти - имаме си бременелки от първи път, така че мисли положително! След 2 седмици ще ти  :crossfingers:
Аз да се отчета - днес фоликулчетата не бяха хич пораснали /пак са 15,1/ и ми биха меногон за стимулиране, утре пак ще ходя, дано да са пораснали миличките ми, че поне за понеделник, вторник да ме вместят за инсе...
Джина, Тутинка, Игълче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #195 -: Март 29, 2008, 22:58:47 pm »

Джина, Тутинка, Игълче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Знаех си, че пропускам някого - Танче и на теб ти  :crossfingers:

И на всички пожелавам за Великден да си имаме ++ и после "великденчета" във вид на  :babyflips: :babyflips:!!!
*
« Отговор #196 -: Март 29, 2008, 23:45:29 pm »
Благодаря ти Бисерче! И на теб ти желая успех !Дано скоро се похвалиме с :bfp:  Момичета успех на всички !
*
« Отговор #197 -: Март 30, 2008, 01:15:38 am »
Мерси, Бисерче, за посрещането, надявам се, че до няколко дни и ти ще се похвалиш с минало инсе и после заедно с тебе и с + резултати :-)
А да ви попитам, правих инсе без стимулация, може ли да се окаже сериозен проблем, но докторите бяха на мнение, че нямам нужда, фоликула расте супер и засега нямам никави проблеми.

*
« Отговор #198 -: Март 30, 2008, 12:57:35 pm »
Меги, спокойно, има и успели на естествен цикъл. Щом така е преценил лекарят, значи всчко е наред.

Късмет на всички момичета!  yahoo_17

*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #199 -: Март 30, 2008, 14:07:57 pm »
Здравейте , мили  момичета,Е аз  от  време на  време  се  включвам,но  в  повечето  случеи прочитам  вашите коментари  , болки ,надежди и т.н.Така  и  аз  решавам  да  се  присъединя  във вашата  групичка. И така на  25.03  беше  моето трето  Икси  да   се  надяваме  че  този  свят   ден /БОГОЯВЛЕНИЕ /, ми е помогнал в това  трудно  начинание, силно   желая Господ  дае  бил  с  мен  и  с  всички  вас ,НО  но  нещо  ми  подсказва   че  нищо  не е станало , малко  или  мн.  се познавам след  аборти  и  т.н. бих  разпознала   синтомите    на  добрата   новина  :bfp: :cloud9: :babyflips:, а  може  би  не  спирам  да   мисля  за това,Чакането  е  отвратително!!!!/до теста/
Мили  момичета  стискам  ви  палци  дано   вие   успеете,  желая ви  го   от цялото си сърце  :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :cheerleader: :cloud9: preggo :babbycarrage: :babyflips: :babyflips: :blowingdust: