Здравейте мили момичета,
Аз май трябваше отдавна да се отчета за моето инсе/което беше на 1ви март/, ама в момента ми е толкова нервно и притеснено, че бях забравила за форума.
Значи, още подготвяйки се за инсето,/това ми е първото/, бях убедена, че нищо няма да стане и бях много спокойна. Отидох на процедурата, прибрах се и си легнах. Спах цял ден. Около 9ти 10ти ден след процедурата, 2 поредни нощи се събуждах от страхотни болки ниско долу, които отминаваха след около 15 мин. На 12ти ден шефката ми ме вбеси и си запалих цигара/бях ги спряла преди месец/, викам си край почвам пак да пуша-ми тва си е голям кеф
. Реших да си пусна ЧХГ, за да мога да си пушкам на спокойствие, без мъжо да ми пее на главата. И резултата: 33,23
, направо щях да припадна от изненада! И си викам ааааа не, тва не е истина ...аз съм с тежка поликистоза, милото с лоша морфология- този резултат не е верен. Отивам аз след 2 дена ЧХГ 117..........., е тва вече ми дойде в повече. Аз си пушех между 2та теста. И сега вече се почна с мойта хипохондрия. След още 2 дни ЧХГ-то беше вече 557, след още 2 1175, и тъкмо се бях успокоила ЧХГ 1828
, Отидох на преглед при доки... и ми вика ...двурога матка и бебето е в рога, трябва да се махне..Прибирам се вкъщи-рева и не мога името да си кажа. До вечерта се успокоявам, и си казвам ...ми тва е-каквото такова. След още два дена отивам пак на доки - и той ми вика .... бебето си е на мястото, с нормална за 5с6д големина.
ДА АМА ОБАЧЕ, пустото ЧХГ продължава да не нараства двойно. 3 дни след последното направих още едно 2853, след още 3 - 4619.
Ще откача направо. Не мога да мисля за нищо друго.
Офф, съжелявам че така Ви засипах с мойте проблеми, ама само тук мога да си споделя, защото знам, че Вие най -добре ще ме разберете.
Прегръщам Ви,
Хайде, ще стискам палци на всички предстоящи инсе-та. Мисля, че е крайно време да се прехвърлим в един друг форим