0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета! :D
Отварям тази тема с надежда за по-вече  :bfp: от успешни процедури!
Пожелавам го на всички от сърце!
Днес мина и моята инсеминация.Фоликула се беше спукал и плувците бяха достатъчно 8 мил.и сега ще чакаме ,да видим дали ще се харесат :D
Успех на всички!
*
Джина, ами дано се харесат и да не се срамуват да се вземат!   :goodluck:

*
Джина успех.
Успех и на всички момичета, на които им предстоят  инсеменации през март и април.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Здравейте момичета, може би се опитвам да се хвана за сламка като удавник, но може ли някой, който има успешно инсе или има повече информация и опит да ми разясни нещо и може би да ми вдъхне малко надежда. Имам леко ръждиво зацапване, М. няма, БТ е 37.25, продължавам да приемам вагинално утрогестан. Вече трети ден ми закъснява, имам ПМС, направих днес втори тест, който също е "-". Направих го, защото лекарят ме посъветва така и да не бързам да спирам утрогестана. Но възможно ли е от него да ми закъснява. Не вярвам да има бременност, защото два "-" теста са си НЕ. Това си е направо истинско мъчение.

Успех на всички с процедурите.А на теб dgina стискам палци да се запишеш много скоро и в друга темичка :) Игъл дано и при теб се движат нещата в добра насока
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
eagle,здравей мила.От утрогестана се забавя цикъла при мен около 5,6 дни след всяко инсе,но не е задължително защото същото се получава и при бреманост което може да е при теб.За температурата и при бременост и от утрегестана се повишава,а и понякога спада на следващия ден след като ти дойде М.Стискам палци да е от хубаво закъснението.
*

eagle

• 515
Благодаря ти asi73. Днес ми свършва утрогестана и се чудя дали да си купя нов, дали има смисъл. Както ти ми казваш май от него ми закъснява :( Жалко. Е поне да не живея в заблуждение. Ще се обадя пак на доктора.
dgina твой ред е да повлечеш крак, щото повечето от февруари отпаднахме.
Бисерче а ти до къде стигна с твоето инсе?
*
eagle, защо не пуснеш и един кръвен преди да спреш лекарствата?

*
eagle,няма смисъл от кръвен по добре още някои и друг ден с утрогестан и пак уринен тест защо да се натоварваш и да правиш кръвен аз нито веднъж не направих при инсетата чаках да минат 17 дни и си купувах уринен тест.
*
 Здравей, eagle, при моето засега единствено инсе още на 11-ия ден започна ръждивото зацапване, и за два дена си стана червено :( и то въпреки утрогестана. Не успях да стигна до кръвен тест, защото на 14-ия ден си ми дойде с пълна сила, а дори бях взела сутринта поредната доза утрогестан. Може би ако направиш кръвен тест ще се успокоиш и ще знаеш какво да правиш по-нататък. Стискам ти палци дано всичко да е ок и да видиш двете чертички :crossfingers: :bighug:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #10 -: Март 05, 2008, 13:26:43 pm »
Здравейте момичета, пожелавам ви късмет и само положителни тестчета накрая :)
Джина  :goodluck:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #11 -: Март 05, 2008, 13:31:58 pm »
Здравейте момичета:-)Хайде и аз ще се запиша в новата темичка нека да е за добро;-) Нека ни споходят само добри новини :bori_007: :bori_004: :bori_003: :bfp:
УСПЕХ НА ВСИЧКИ
*

eagle

• 515
« Отговор #12 -: Март 05, 2008, 14:13:17 pm »
Говорих с лекаря, явно инсето е било неуспешно, каза ми да спра утрогестана, за да си ми дойде нормално. Съжалявам  :(
Успех на всички следващи
« Отговор #13 -: Март 05, 2008, 16:08:42 pm »
Дано да ни е късметлийска новата темичка :)
Ние бяхме решили да минаваме в съседната тема за инвитрото, но док. ни разубеди. За сега иска да направим имунологични и генетични изследвания при мен. Евентуално да видим дали ще излезе нещо от там. Според него няма смисъл да минаваме на тежката артилерия при отличните показатели на моето момче:)
Времето ще покаже....
*
« Отговор #14 -: Март 05, 2008, 16:20:27 pm »
Успех на всички момичета и да напълните темичката само с положителни тестове!
*
« Отговор #15 -: Март 05, 2008, 16:55:36 pm »
Много съжалявам, eagle, но горе главата и с много вяра и оптимизъм напред към следващия опит! Ще успеем всички! Тити  :crossfingers: успех с изследванията, дано не минаваш в темата за инвитрото и да се похвалиш тук с  preggo
*
« Отговор #16 -: Март 05, 2008, 19:24:30 pm »
Говорих с лекаря, явно инсето е било неуспешно, каза ми да спра утрогестана, за да си ми дойде нормално. Съжалявам  :(
Успех на всички следващи
Много съжалявам миличка :(,но ти не се отчайвай продължавай напред до края!Ние всички сме зад теб и винаги ще те подкрепяме! :bighug:
*
« Отговор #17 -: Март 05, 2008, 19:28:08 pm »
Здравейте момичета, пожелавам ви късмет и само положителни тестчета накрая :)
Джина  :goodluck:
:bighug: :balk_21:
*
« Отговор #18 -: Март 05, 2008, 19:30:56 pm »
Благодаря ви много момичета за стиснатите палци и подкрепата :D.Дано има успех не само моето инсе,а и на всички които са в процедура. :D
Прегръщам ви и ви желая късмет! :bighug: :crossfingers: :bfp:
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #19 -: Март 05, 2008, 19:56:33 pm »
Здравейте, момичета!

Аз приключих с инсе-тата (то само едно де, но беше достатъчно за да докаже, че инсе при мен няма да допринесе успех :(). Направо си минавам в съседната темичка май без никакви угризения и колебания...Дано пък там ми е късмета :D
Аз си ви чета редовно и ще продължавам да го правя, стискам ви много палци и ви пожелавам тая тема да е компенсация за същата от предните два месеца и донесе много, много радост и положителни тестчета.

:crossfingers: и  :grouphug2: