[/quote]
за дигитален-след сигнала дръж още 3-4 минути,защото доста често се забелязва допълнително покачване,след сигнала ако се държи..
аз се ориентирам по ЦС,станели фертилна започвам с тестовете...,но доста месеци следих от рано с тестове+ФМ и т.н.,та затова сега се познавам доста добре и мога да разчитам на симптомите на тялото ми,за да уловя по-бързо О....но ти ако се наблюдаваш от скоро най-добре следвай стриктно указанията на упътването на тестовете!ако според твоят цикъл е трябвало да започнеш по-рано,не се ядосвай..ще започнеш от следващият да се тестваш/а може и да не се наложи
/!УСПЕХ
п.п. на колко дни ти е цикъла?
[/quote]
Днес мерих температурата 10 минути , както значи е трябвало и досега . Имах ужасно нарушение на съня обаче . Можеби съм заспала добре към 5 сутринта . От там до 9 са 4 часа , което означава , че все пак е възможно температурата да е вярна .Все още нямам фертилна Ц. С. , което ме притеснява . Даже леко не се е променила а е както в началото на цикъла . Кой знае сигурно точно в месеца когато реших да меря Б. Т ще се окаже , че няма да има ову .Всъщност когато няма фертилна Ц. С , това признак ли е че няма да има ову ? Или ще има но сперматозоидите няма да оцелеят ? Извинявам се, че задавам толкова въпроси , но някои неща ми е трудно да ги разбера .
Цикълът ми варира от 27 до 31 дни . Най- често е 28 , много рядко е с ден два по-дълъг .