Скъпи момичета,
искам да споделя с вас най-голямото щастие споходило нашето семейство: на 26.02.2008 ни се роди дъщеря - Вероника с дамските мерки 2930 кг, 49 см.
Малката госпожица прояви характер като реши да изпревари планираното секцио с 1 ден и да се появи на бял свят по нормален начин.Пожелавам на всички мами раждане като моето. Събудих се в 02.00ч с болки, отидох до WC, реших да си взема топъл душ, за да проверя дали болките ще отшумят, но в 02.15 прецених, че положението е много напечено, стегнахме се с таткото и в 02.30 потеглихме към Токуда, където ме приеха с пълно разкритие. Така, в 02.57 чух първия плач на нашето бебенце. Заради седалищното предлежение се наложи епизиотомия, която сега ми създава проблеми със седенето и стоенето права, но се надявам всичко скоро да отшуми
За тези които се интересуват от условията в Токуда ще кажа, че всичко беше прекрасно, отношението на по-голямата част от персонала много добро, хигиената на ниво и след 4 дена престой нямах нищо против да постоя още малко там
Това е от мен, пожелавам на всички това щастие в най-скоро време!