0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #360 -: Февруари 17, 2009, 11:34:33 am »
Ох, аз вчера се похвалих, че задържам, но днес кантарчето ме разочарова.  :( +400 тази сутрин. Не съм хапвала нищо нережимно, а от режимните неща колкото да не умра от глад... Но и утре е ден!  :D

Душе, благодаря за пожеланието, но аз няма да бързам да ти пожелавам скорошно отслабване, защото на теб ти е ред първо да дебелееш 9 месеца  :wink:, че чак тогава да дюканстваш.

Хубав ден на всички!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #361 -: Февруари 17, 2009, 13:06:55 pm »
galli ,незнам на колко дни се мериш,но ти препоръчвам за седмица или 10 дни.Така най-точно ще отчиташ резултати и няма да се стряскаш при евентуални качвания ,защото през седмицата резултатите много варират ,а важен е крайният.

При мен положението е такова :Започнах диетата на 14.07 от 80кг. , през септември бях 65кг. -този перод го спазвах стриктно(малки прегрешения имаше де ,но рядко).В края на септември я спрях и до декември правих само 1-2 пъти седмично протеинови дни ,като така свалих до 61 кг.За празниците обаче махнах и тези дни и настана голямото плюскане ,придружено и с алкохол всеки ден та до днес .Съответно върнах 3 кг. ,но това стана още януари и за сега не качвам повече.
След РД на детето другата седмица мисля да започна диетата отново стриктно,че не съм си изпълнила плана - искам 58 кг.
<br />
*
« Отговор #362 -: Февруари 17, 2009, 16:52:16 pm »
Наистина е стряскащо меренето всеки ден - един ден + 200, после - 300, +500 - става страшно... Но, се меря и се опитвам да разбера кой вариант евентуално ще ми влияе добре и кой не!
Аз иначе хич не съм по диетите, голяма ми е лакомията, та ще видим  :)

Зори, гледах едни твои снимки преди време от Лондон - страхотно изглеждаш!!!
« Отговор #363 -: Февруари 17, 2009, 21:30:01 pm »
galli, наистина не бива да се мериш всеки ден и да се стряскаш на всеки 200 - 300 г.
Мери се един път в седмицата. Режима действа, щом аз свалих. Пробвала съм доста диети, дори пълен глад, но само ми прилошаваше и си оставах дебела. След всяко ИКСИ качвах все повече и повече. Дюкан го почнах на шега, с ядене се било отслабвало.. :D

z22, ние с теб сме започнали заедно, ти на 14.07., а аз на 15.07. :)
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #364 -: Февруари 17, 2009, 21:59:27 pm »
Да наистина тегленето всеки ден стресира и обезкуражава.На 4-5 дни е добре .
А дали след като свърши диетата се запазват килограмите?Има ли някой с опит?
И аз през дните за зеленчуци задържах,и не свалях почти нищо.
Аз се чувствам добре в 3 етап,запазвам си теглото засега въпреки 2-те  галавечери седмично.
*
« Отговор #365 -: Февруари 18, 2009, 06:45:38 am »
Гали, не се качвай всеки ден, и аз се отказах от всекидневното качване. След като ми показа веднъж повишение с 2 в П ден, без цикъл и нищо. Само демотивира. През 3-4 дни е добре.
Кога ще се видим с теб някъде на пилешка пържола и кола лайт?
*
« Отговор #366 -: Февруари 18, 2009, 13:58:10 pm »
Момичета, реших да се тегля след всеки 5-ти ден П. Май съм прекалено нетърпелива, но "хубавите работи стават бавно". :wink:

Дони, ще ти пратя на лични едно телефонче и ще се чуем. От утре си имам баба за 1 седмица, така, че ще имам време.

Зори,
и аз ги гледах тези снимки. Наистина изглеждаш много добре!

Хубав и отслабващ ден на дюканки! :D
« Последна редакция: Февруари 18, 2009, 14:00:30 pm от galli »
« Отговор #367 -: Февруари 18, 2009, 14:34:32 pm »
Включвам се и аз. Днес ми е четвърти ден на първата фаза. Имам свалени 3 кг. Трудно ми е само с течностите, но мисля, че за сега добре върви.
*
« Отговор #368 -: Февруари 18, 2009, 14:41:47 pm »
 Разрових малко темата и намерих основните правила на режима. За удобство, ги сложих в първия пост.

Имам си аз едни 3 килца излишни, още им се чудя, мога и аз скоро да се присъединявам.
*
« Отговор #369 -: Февруари 18, 2009, 14:43:47 pm »
Разрових малко темата и намерих основните правила на режима. За удобство, ги сложих в първия пост.

Имам си аз едни 3 килца излишни, още им се чудя, мога и аз скоро да се присъединявам.
Къде са бе Жеки, в събота не ги видях (килцата де)?
*
« Отговор #370 -: Февруари 18, 2009, 14:44:42 pm »
 Само на  :cul2: 
*
« Отговор #371 -: Февруари 18, 2009, 14:45:52 pm »
Май само ти си ги виждаш ;)
« Отговор #372 -: Февруари 18, 2009, 14:46:03 pm »
Много си ти е добре д-то.Какво искаш от него? :)
*
« Отговор #373 -: Февруари 18, 2009, 14:51:01 pm »
Абе , не ми е драма подкожната мазнинка, ами това, че трябва да купувам нови панталони,щото сега се побирам в 2 чифта, пък в тая криза... :lol: :lol: :lol:

Айде, спирам да спамя. :oops:
*
« Отговор #374 -: Февруари 18, 2009, 21:13:08 pm »
Гали, благодаря ти за пожеланията! Дано! :balk_21:
Момичета, бях чела някъде, че диетата се прави най-много 2 пъти в живота. Това за такива, като мен, дето току я почват, току - не!  :(
Вчера едно момиче ми каза, че давали репортаж по телевизията, че който спазва тази диета после няма да може да има деца!!! 8O 8O 8O
Май, диетолозите и те са в криза, а? :wink: :lol:

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #375 -: Февруари 18, 2009, 21:28:41 pm »
А според мен е добре да се теглиш всеки ден, защото когато видиш, че леко мърдаш нагоре - се коригираш на момента. При мен това има ефект, но да напомня, че се тегля само сутрин след 00 и преди хранене.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #376 -: Февруари 19, 2009, 00:06:05 am »
Момичета, бях чела някъде, че диетата се прави най-много 2 пъти в живота.
Душе, това го пише в самата книга.И аз се опулих да ти кажа, ама нали уж идеята е да отслабнем завинаги, та не би трябвало да се налага пак да я правим  :lol:.Ама аз пак си напълнях, ама май по други причини.Ама на въпроса де, че се отплеснах.Бях чела интервю с Дюкан в едно списание, където той самия казва, че няма проблем да се прави многократно :)Интересно как сам си противоречи, не знам кое е вярното.Аз мисля че в книгата се има предвид пълния курс, когато става въпрос за много кг, но не съм сигурна.Може би когато периодично коригираме 5-6 килца не е фатално.Аз примерно свалих 17 кг като я правих, а мъжа ми 35 кг.За половин година си върнах 13 кила, правих 10 дена безвъглехидратната, свалих 3 кг и спрях.Ами писна ми с тия диети да му се невиди :oops:.Аз по принцип не ям много, ама сладкото..... :oops:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #377 -: Февруари 19, 2009, 00:19:52 am »
Е, кво излиза, ако е така, значи това ми е последния опит ли? Не виждам логика. И другия мит, че втория път се отслабва по-трудно - ми не е вярно. По-бързо стана този път. Зимата се оказа много благодатен период за Дюкан  - няма дини, череши, пъпеши, ягоди да те изкушават.
« Последна редакция: Февруари 19, 2009, 00:24:32 am от cygnus »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #378 -: Февруари 19, 2009, 07:46:46 am »
 Диетата се прави най-много 2 пъти, защото натоварва бъбреците. А е ефективна за цял живот, ако се спазва всичко описано до края на живота т.е. с 1 прочистващ ден в седмицата. Когато има постоянство - има и резултат, но се съмнявам някой да може да издържи наистина "докрай".
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #379 -: Февруари 19, 2009, 13:02:50 pm »
И аз съм чела ,че диетата не е хубаво да се прави повече от 2 пъти в живота.
Незнам дали има  издържали докрая,поне аз не съм срещала такива,повечето са 2 или 3 етап.

Вчера едно момиче ми каза, че давали репортаж по телевизията, че който спазва тази диета после няма да може да има деца!!! 8O 8O 8O
А това направо ме хвърли в оркестъра 8O.Къде е логиката ?