0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #300 -: Ноември 03, 2008, 15:36:52 pm »
аз не съм от най-върлите, ама не съм си позволявала
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #301 -: Ноември 03, 2008, 17:57:55 pm »
бих искала да попитам "опитните" дюканки - позволявали ли сте си по чаша вино или биричка? знам, че алкохолът е забранен, ама... :oops: абе да питам :)

Позволявала съм си, но само по 1 чаша и не повече от 1-2 пъти седмично. Но аз и без това не съм любител на чашката, така че въздържането от алкохол никога не ми е било проблем.;)
*
« Отговор #302 -: Ноември 17, 2008, 17:43:37 pm »
Хайде, от днес и аз съм при вас!  :lol: :scale: Изчаках да ми свърши цикълът, накупих си необходимите продукти и напред към постигането на идеалното тяло!  :lol: Лошото е, че нямам кантар в къщи, но ще си меря талията всеки ден. Ще карам на режим 5/5. Успех на всички в борбата с килограмите!

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #303 -: Ноември 17, 2008, 19:41:49 pm »
Относно диетата на Дукан - има книга с рецепти и тя наистина е с разнообразна храна-много добри идеи , дори ако не си на диета. Само да споделя, че аз започнах по тази диета, изкарах общо 5 дена на протеини, после почнах и зеленчуци и не издържах и почнах и сладко и рядко тестено.Като резултат отслабнах с 9 килограма за 3-4 месеца и то пак казвам,че не спазвах стриктно. тайната при мен е,че спрях да ям вечер, спрях да пия бира /която харесвах с пържени картофки/ и най-вече си купих електронен кантар и по него се следя, ако видя че качвам се ограничавам 1-2 дена и това е.
Надявам се да съм ви била полезна.
П.П: И двете книги на Дукан - така и не прочетох, но тази с рецептите е полезна за жените,които имат време за готвене.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #304 -: Ноември 17, 2008, 20:31:14 pm »
Аз си ги купих и двете книги, прочетох ги, разбира се и сега ми са настолни!  :lol:

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #305 -: Ноември 20, 2008, 16:12:03 pm »
du6ka ,успех с диетата!
Аз след празниците ще започна 3-та фаза.За 4м. отслабнах с 18 кг.,като в последно време прегрешенията ми са почти всекидневни,а имам и прекъсване от 3 седмици.Резултатите обаче са много добри според мен и се радвам,че се захванах,макар да имах съмнения,че ще успея (това е първата диета в живота ми).
<br />
*
« Отговор #306 -: Ноември 20, 2008, 16:56:30 pm »
Момичета,
аз искам да сваля 10 кила.Правила съм Дюкан миналата година и бях много доволна/свалих 5-6 кила/, но много ме боляха бъбреците.
Между Дюкан и Разделно хранене коя диета е по -подходяща според вас и по-бързо и трайно се свалят кила?
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #307 -: Ноември 20, 2008, 19:00:42 pm »
Момичета,
аз искам да сваля 10 кила.Правила съм Дюкан миналата година и бях много доволна/свалих 5-6 кила/, но много ме боляха бъбреците.
Между Дюкан и Разделно хранене коя диета е по -подходяща според вас и по-бързо и трайно се свалят кила?
Свали килограмите с Дукан, щом този начин ти действа ?макар,че знам че тази диета се прави най-много 2 пъти в живота на човек/ , а после за да ги поддържаш - се ограничавай с храненето. Хапвай всичко, но наполовина от досегашното и не се храни след 16ч. Между другото чувам за тест Вега, който ти казвал, кои храни са забранени за точно определен организъм и всичко останало можело да се яде, така че поинтересувай се и от този метод.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #308 -: Ноември 20, 2008, 19:17:19 pm »
du6ka ,успех с диетата!
Аз след празниците ще започна 3-та фаза.За 4м. отслабнах с 18 кг.,като в последно време прегрешенията ми са почти всекидневни,а имам и прекъсване от 3 седмици.Резултатите обаче са много добри според мен и се радвам,че се захванах,макар да имах съмнения,че ще успея (това е първата диета в живота ми).

Благодаря ти! Чудесен резултат си постигнала! Браво! Успех с ІІІ-тата фаза!  :wink: :lol:

*

Снежана

« Отговор #309 -: Декември 01, 2008, 06:56:50 am »
Здравейте!
 :DЗа 2 месеца на режима съм отслабнала с 10 кг.Сега съм на третия етап.Ако някой може да сподели нещо за него, моля, какво да хапваме за да не развалим резултатите.
Аз искам да ви споделя да заместите захарина със Стевия - това е билка сладка , продава се на хапчета като захарина, полезна е, не е вредна като захарина.Купува се от магазините за хранит. добавки около 3,80 лв,
*
« Отговор #310 -: Януари 19, 2009, 11:54:25 am »
Здравейте!

Отслабнахте ли, мацки? Гледам ,че темичката е поизостанала, значи всички сте във форма, но ето, че дойде и моето време. :D
Утре трябва да отпразнуваме един Рожден ден и започвам.
За сега цета е 12 кг, но ще видим. :wink:
*
« Отговор #311 -: Януари 19, 2009, 16:50:29 pm »
От началото на месеца -6.
Таргет още 11 до ДРЗ. :)
*
« Отговор #312 -: Януари 20, 2009, 16:59:34 pm »
Браво, Дони! :balk_47:
И моята цел е до ДРЗ-то да съм във форма, а и за плажа след това.

Аз да питам нещо. Сигурно е обсъждано вече, но нямам време да прочета цялата темичка.
Кафе и чай,без подсладители и сметана могат ли да се приемат по време на диетата?
*
« Отговор #313 -: Януари 20, 2009, 17:05:30 pm »
Че аз без кафе не мога. Но го пия без захар или с прясно 0,1% мляко.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #314 -: Януари 20, 2009, 19:24:48 pm »
Кафе и чай,без подсладители и сметана могат ли да се приемат по време на диетата?

чай и кафе - без ограничения. може с изкуствен подсладител и с обезмаслено мляко.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #315 -: Януари 20, 2009, 20:31:39 pm »
Хайде и аз да се присъединя към вас :D.
На диетата съм от 1м .Свалила съм 5.500кг.Имам да сваля още 1кг до целта и скачам в 3 фаза.
Да чай и кафе може наистина  както е казала и Джам.
Споделете имали ли сте проблеми с цикъла по време на диетата,т.е закъснение или по ранно идване...?
Хубаво е когато има и други за да се подкрепяме.
Много минусчета ви пожелавам.
« Отговор #316 -: Януари 20, 2009, 21:28:16 pm »
Аз свалих 14 кг. Освен, че вече изглеждам добре, и се чувствам добре. Обаче разни познати непрекъснато ми казват колко е бил вреден режима. Знаете ли нещо по въпроса?
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #317 -: Януари 20, 2009, 22:13:06 pm »
Кремчо, честно казано не съм задълбавала дали е вреден, чувала съм в разни предавания, че вредял на бъбреци, на черен дроб, в същото време самият Дюкан твърди обратното, че ако се пие необходимито количество вода 2-3 л на ден няма страшно. Не ми се задълбава на тази тема. Лично мое мнение е, че няма начин изключването на две основни групи хранителни вещества за дълго време (въглехидрати и мазнини) да не е вредно, все пак режима е за известен период от време. Не съм привърженик на фанатичното му прилагане за повече от няколко месеца 1 и 2 етап и сваляне на повече от 20 кг. Изобщо самото сваляне на толкова много килограми рязко не може и няма как да е полезно и да не се отрази и на метаболизъм и хормонален баланс и т.н. Изобщо според мен безвредна диета няма. И на д-р Емилова режимите не намирам за особено полезни. Но при мен е факт, че Дюкан има ефект и го понасям - в смисъл ям си, не гладувам. При всяка друга диета си ходя гладна и озверяла. Нямам намерение да редуцирам повече от 20 с него. В никакъв случай и не планирам да го прилагам повече от 3-4 месеца. След това лятото има и много други начини - колоездене, плуване, много салати :)
« Отговор #318 -: Януари 20, 2009, 23:33:06 pm »
Sygnus, благодря ти за отговора.
Аз свалих тези 14 кг за 5-6 месеца, като не спазвах стриктно режима. Изградих си доста полезни навици. Научих се да пия вода, и то по 3л на ден. Преди не знам дали ми се събираха за цял месец толкова. Спрях да пия газирани напитки, спрях да ям пържено, тестени закуски. Наблягам на любимото ми пилешко, риба, мляко.Хапвам си и сладичко отвреме-навреме. За първи път не ходя гладна и озверяла, както казваш.Освен, че действа режима, се задържат и свалените кг.

Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #319 -: Януари 21, 2009, 10:16:35 am »
Много окуражаващо ми действат свалените от вас килограми. :D
Днес ми е първи ден и още се чудя какво ще хапвам, защото риба и рибни деликатеси не ям. Ще наблегна на пиленцето май. :)
Само не знам как ще се откажа от навика си да дояждам кашичките на Алекс. :wink: