Момичета режимът дали е подходящ за жени които кърмят. Аз хляб не ям по принип. Доста наблягам на месо. Вместо да се наливам със сокове пия доста вода. Но все още детето ми е изцяло на кърма, а за да заприличам на нещо :0 ми трябва да сваля поне 10 килограма.
В книгата пише, че може да се премине към 3 етап от диетата, но олекотен вариант - с двойна доза плодове, млечни продукти с 2 % масленост и без протеинов четвъртък. Но предвид че имаш да сваляш 10-ина кг е добре да стартираш от първа фаза, ноооо задължително след като спреш да кърмиш.
Аз да ви се оплача за моя последен набелязан кг!!!! Не се сваля и туй то!!!! 10-ия свален и той играе малко, а последния хич и не ще да изчезне!!!! След като за месец свалих 10, сега вече 10 дена се боря с 1! ГАДОСТ!!!
А за целулита - при мен се наблюдава намаляването му.Сега ще имам време и да потренирам и смятам, че съвсем добре ще ми се отрази. Аз съм на схема 4 дена - П и 7 дена - ПЗ. Малко сама си я измислих, но пък не ми се искаше да скъсявам П дни на 2, както е по книгата. И смятам че ми се отразява много добре.
Поздрави и успех на всички дюканстващи.