Момичета, вече четвърти ден спазвам диетата на д-р Дюкан!!!
Първите два дни ми беше трудно, но вече като, че ли свикнах!!! Основно хапвам яйца, кисело мляко 0,1%, правих си по дадената рецепта рибената супа, като я застроих накрая с един жълтък и малко кисело мляко, кексчето с триците и изварата си правих снощи, съвсем леко намазах тавата с олио, защото нямам подходяща тефлонова, прегрешение ли е? Прясно мляко си бях взела от 1,5%, обаче сега като го свърших ще търся по-задълбочено 0,1%!!! Сега си пека пилешки бутчета, нали може печени без кожата да се хапват за ударният етап? Правих и желираното кремче със степ и прясно и кисело мляко!!! Стана доста сполучливо, даже мъжо си похапна с удоволствие!!! Имам и подсладител за кафенцето!!! Мислите ли, че добре се справям?
Дали е удачно по време на диетата да се взема калций на таблетки? Някоя от вас прави ли го? Мисля си, че като не се яде достатъчно сирене, кашкавал, а са заместени с извара може би е необходимо допълнително набавяне на калций!!!
Все още нямам кантар, ама като ходих последният път на ендокринолог се премерих, другата седмица съм пак и пак ще се кача на кантара, а после ще му мисля!!!
Поздравления отново за хубавата тема!!!