0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #560 -: Февруари 06, 2010, 18:51:00 pm »
Денис, не ме хвърляй в паника? Моля те, два дни вече минаха.... :lol: :lol: :lol:
Преписала съм всичко дословно от книгата, а и тя в момента е пред мен, като настолно четиво.  :wink: :lol:
Стр. 67, Втора категория - дреболии - От тази категория е разрешен черният дроб - телешки, говежди или птичи, както и телешкият и агнешкият езици, които не са тлъсти. Колкото до говеждия език, консумирайте главно върха, който е най-постната част, и избягвайте задната, твърде тлъста част.....
Ще ми се малко да разнообразя менюто за вечеря, тъй като ние основно ядем тогава, по простата причина, че само тогава имаме време и сме в къщи. Гледам, че Джам е писала за шунка и пушено месо. Днес пообиколих, но не видях никъде да пише % на мазнините, а и всички съдържаха нишесте, соя или соеви продукти и не посмях да взема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #561 -: Февруари 07, 2010, 08:29:10 am »
Спокойно  :D, не съм искала да те притесня, просто ми беше любопитно.
Аз също тайничко направих диетата на г-н Дюкан  :wink:, въпреки, че според него трябваше да съм 56 кг, а исках да съм 53.
Когато започнах бях 57 кг. - за 40 дни свалих 4 кг. и вече 3 месеца съм си все толкова.
Признавам, книгите му не съм чела, а само малко от основните неща, публикувани в Интернет. Направих стриктно всички фази.
Е пожелавам ти успех в начинанието.
А междувременно да попитам - той дава ли да се яде кокос /стърготини/?

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #562 -: Февруари 07, 2010, 10:10:22 am »
Аз също тайничко направих диетата на г-н Дюкан  :wink:, въпреки, че според него трябваше да съм 56 кг, а исках да съм 53.
Когато започнах бях 57 кг. - за 40 дни свалих 4 кг. и вече 3 месеца съм си все толкова.
А бе ти, луда ли си?  :wink: :lol: Каква диета при твоите килограми?
Аз съм чела основната книга и сега е пред мен, но да си призная никъде не съм срещала нищо за кокос или кокосови стърготини. Придържам се към списъка с разрешените продукти и правилото, че всичко, което не е в този списък е забранено. Но, при твоите параметри, едва ли е голямо прегрешение.  :lol: Дано Сигнус или Джам се включат - те са доста по-компетентни от мен.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #563 -: Февруари 07, 2010, 12:08:37 pm »
Луда- нелуда, с Дюкан или без - пак щях да отслабна :)
Правила съм какви ли не диети /по скоро рационални хранения, без да стоя на ябълки и чай, както повечето правят/...но от Дюкан съм доволна.
Явно може да се смъкват и тези 2-3кг. които са най-трудни за смъкване и задържане.
Той препоръчва /ако не бъркам/ да се прилага диетата при повечко качени кг., но диетата си действа с успех и при малко кг. за сваляне

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #564 -: Февруари 07, 2010, 14:53:47 pm »
Да, вярно е това, което казваш. Надявам се, че при повече кг има повече ефект, тъй като ние със съпруга ми сме точно от този контингент!  :wink: :lol: Силно се надявам, че не си ми се обидила за тона, но твоите кила са ми химера!  :lol: :lol: :lol: Аз бях толкова, когато се омъжих, ама сега... :(

*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #565 -: Февруари 07, 2010, 15:41:10 pm »
Аз също съм доволна от Дюкан  :lol:
въпреки че калкулатора ми казва, че трябва да съм 58, аз не съм съгласна с него, за един месец отслабнах с 3 кг, но аз правя само 2 дена протетини.Харесва ми диетата, защото не съм гладна.Като по-млада гладувах 4-5 дена и хоп свалях килограмите, сега с възрастта не мога да съм гладна.
искам още малко да сваля, 2 килограма, но сега правя пауза,защото ми махнаха апендисита и пия антибиотици
успех на всички

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #566 -: Февруари 07, 2010, 16:01:23 pm »
От днес и аз се включвам тук, имам доста да свалям  :oops: и се надявам да успея.
Успех Душе и на всички захванали се с Дюкан  :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #567 -: Февруари 07, 2010, 17:32:41 pm »
Да, вярно е това, което казваш. Надявам се, че при повече кг има повече ефект, тъй като ние със съпруга ми сме точно от този контингент!  :wink: :lol: Силно се надявам, че не си ми се обидила за тона, но твоите кила са ми химера!  :lol: :lol: :lol: Аз бях толкова, когато се омъжих, ама сега... :(
Никога не се обиждам, споко :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #568 -: Февруари 07, 2010, 23:37:27 pm »
Записвам се , за да се уча.Тайничко си мечтая за фигурата от преди сватбата, но и с тази от преди бременността ще се задоволя.Само юнака да спре да бозае  :wink: и съм на линия.Дотогава само ще чета ако нямате нищо против. :wink:. Много ми допада  да  отслабваш без глад.
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 23:39:12 pm от _Elfita_ »
*

denisa

• 2681
« Отговор #569 -: Февруари 12, 2010, 19:21:09 pm »
Имам една питанка: в дните ПЗ може ли да се ядат кисело зеле и кисели краставички ?  :ask:
*
« Отговор #570 -: Февруари 12, 2010, 23:01:34 pm »
Имам една питанка: в дните ПЗ може ли да се ядат кисело зеле и кисели краставички ? 
Ние днес сме на пиле с кисело зеле.

*

denisa

• 2681
« Отговор #571 -: Февруари 13, 2010, 08:26:38 am »
Благодаря Душе успех ви желая  :D
*
« Отговор #572 -: Февруари 14, 2010, 16:55:41 pm »
Мерси, Дени, и на теб!  :wink: :lol: Ама аз съм му страшно ядосана на Дюкан този път. След като още през първите 2 дни свалих 2 кг, то после си ги върнах, после пак и така - пак съм в стартова позиция. Предишния път, когато бях на режима за 5 дни свалих 4 кг, а сега - нищо ...  :( :( :( :( :( :( :( Ако не беше мъжът ми, който свали вече 4,700 кг и продължава да сваля, да съм спряла отдавна. Сега се напъвам заради него.  :wink: :lol:

*

denisa

• 2681
« Отговор #573 -: Февруари 14, 2010, 17:09:03 pm »
И при мен много бавно върви за една седмица няма и две кила  :( , но го отдавам на това, че почнах режима, когато ми дойде цикъла или само ми се иска да е така.Ще видя дано скоро тръгнем надолу.Аз за първи път пазя диета и май тръгнах с големи очаквания  :?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #574 -: Февруари 15, 2010, 08:16:07 am »
Мерси, Дени, и на теб!  :wink: :lol: Ама аз съм му страшно ядосана на Дюкан този път. След като още през първите 2 дни свалих 2 кг, то после си ги върнах, после пак и така - пак съм в стартова позиция. Предишния път, когато бях на режима за 5 дни свалих 4 кг, а сега - нищо ...  :( :( :( :( :( :( :( Ако не беше мъжът ми, който свали вече 4,700 кг и продължава да сваля, да съм спряла отдавна. Сега се напъвам заради него.  :wink: :lol:
Не може за 2 дни да свалиш 2 кг.
Това е от обезводняване и по-малкото приета храна. Мазнините започват да се топят едва след 5-6 дни.
Просто трябва търпение и последователност и никакви забежки от режима /какъвто и да е той, имам предвид, че при всяка диета е така/
Пий повече вода: водата гони водата и топи мазнини./ скоро разбрах,че това е тайната на някои наши култористи, когато чистят мазнини :)/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #575 -: Февруари 21, 2010, 20:26:55 pm »
Ехооо, как сте, момичета? Как я карате? Ние вече сме 17 дни на диетата. Караме II етап - 3 П/ 4 ПЗ. Не знам дали ще има ефект, но вече едва издържам на три месни дни.  :( Аз съм 4 кг минус, а мъжът ми - минус 9. Заради него продължавам и аз, но не знам до кога ще издържа. Умирам за една голяма ябълка!  :lol: Тази седмица имахме гости 4 дни и въпреки многото храна и сладко, устояхме, само че моят съпруг малко прегреши с алкохола - дано да не си върне натрупаните килограми.  Успех на диетуващите!  :wink: :lol:

*
« Отговор #576 -: Февруари 27, 2010, 19:04:34 pm »
Привет, момичета!

Аз правих тази диета преди 2год. по схемата 5/5 - и така за 25 дена свалих 3кг, което за старт от 56,5 си беше супер. Спазвах я много стриктно, като след тези 25 дена, продължих доста дълго на ПЗ + така любимото ми сладко от време на време и задържах теглото си. Бях се специализирала да правя питки от овесени трици и белтък, с-у-у-упер. Предимството на диетата е, че не стоиш гладен, но пък напук ти се дояждат неща, които по принцип не обичаш само защото са забранени.

Днес съм на изходна позиция :lol:
Смятам, че диетата е много резултатна, особено при стриктно спазване. Импровизирала съм след това  няколко пъти за кратко, като съм включвала по-мазни меса (напр. печени пилешки крилца) и не реализирах понижаване на теглото.
Мисля обаче, че тази диета натоварва доста организма и не бива да се прекалява с нея. Притеснява ме и качеството на обезмаслените продукти, които са в търговската мрежа, доста странен вкус имаха, но пене се не пене, ке го ядем ... като искаме да сме убави :D
Така че сега съм се зачудила, да се хвърлям ли  пак за 25 дена osi_10

УСПЕХ!
*

denisa

• 2681
« Отговор #577 -: Февруари 28, 2010, 08:39:13 am »
Аз нещо я бях занемарила диетата няколко дни ама от днес отново стартирам.Дано тоя път има по-добри резултати, че да ме стимулират да продължавам.Успех на всички.
« Отговор #578 -: Октомври 31, 2011, 09:00:55 am »
Здравейте :)от днес съм дюканка,има ли някои ,който има нужда да дюканства с мен :ask:
Отнасяй се с хората така,както искаш те да се отнасят с теб!
« Отговор #579 -: Февруари 09, 2012, 23:09:03 pm »
Ехооо, има ли дюканстващи? Аз миналата седмица приключих с 90-дневната диета и съм свалила десетина кг. Развали ми се кантара и не знам точно колко, та преценявам по дрехите. :) Имам още 5-6 кг за сваляне и предпочитам да стане с Дюкан, повече ми допада режима му от 90-дневната. Ей, там щях да пукна с тези водни дни. С Дюкан не се гладува и предпочитам него. :D
От утре започвам, мисля 3 дни да е Ударната фаза.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!