0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #540 -: Октомври 17, 2009, 19:27:39 pm »
За водата наистина знам и се опитвам да пия поне по 2 литра на ден. Преди да започна изобщо режима прочетох книгата внимателно, по принцип се консултирах и с личния ми лекар. Споделих и с него за тези леки бодежи(даже не мога да ги нарека и така, просто някакво усещане е...). Според него е от месото, а не от всичките продукти. Но реших да питам и вас. Сега мисля да си пусна изследвания, за да проверя за всеки случей има ли нещо притеснително, но като цяло се чуствам добре.
Някакви по-сериозни  странични ефекти поне досега не съм почуствала.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #541 -: Октомври 17, 2009, 20:19:50 pm »
Чудесно е, че си подходила сериозно към диетата и си се информирала и консултирала, преди да я започнеш! Поздравявам те за това :D Наистина смятам, че е добре да си направиш изследвания, няма да ти навреди и ще имаш реална представа как стоят нещата. Дано всичко е наред!
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #542 -: Октомври 19, 2009, 09:29:08 am »
Sixsens,ти като си била на режима с каква честота го прилага, в смисъл - 5П/5ПЗ или 2П/7ПЗ? Аз започнах на 5/5, но ми е по - натоварващо изглежда.Смених на 2/7 и мисля, че е по-подходящо за мен. Казват, че е по-бавен, но по-добре по-бавно, отколкото да форсирам нещата...
*
« Отговор #543 -: Октомври 19, 2009, 15:27:50 pm »
Аз карах 3 на 4. 3П и 4 ПЗ. Така в рамките на една седмица редувах. За 5 месеца -22 кг. Мисля, че по-бързо не само че няма смисъл ами е и опасно.
« Отговор #544 -: Октомври 19, 2009, 21:48:44 pm »
Аз опитах 5/5, явно ме натоварва доста и затова реших да опитам 2/7. 3/4 също е добър вариант. Аз също не бързам и предпочитам бавно, но сигурно. Пък и от зеленчуците в комбинация с триците по - добре се изчиствам. На мен също ми трябват 22 кг. Дано успея да ги постигна...независимо след колко време.
*
« Отговор #545 -: Декември 02, 2009, 19:10:24 pm »
Как сте народе? Сваляте ли или държите? При мен всичко вече е "гала" и съм 2+ :( Смятам отново да се взимам в ръце, че идват празници.
« Отговор #546 -: Декември 03, 2009, 10:54:13 am »
Тук сме, тук сме! :D Държим, разбира се. :D
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #547 -: Декември 04, 2009, 14:21:50 pm »
В момента задържам, но съм пред цикъл, може би затова. иначе постигнах 10-11кг за 2 месеца и малко отгоре смятам, че е добре, като се има предвид, че невинаги мога да спазвам втори етап съвсем стриктно. Вчера си купих нов костюм и успях да се намърдам в един номер по-малък. :D
*
« Отговор #548 -: Януари 02, 2010, 13:15:39 pm »
Честита нова първа фаза за поправка на щетите от голямото ядене :)
*
« Отговор #549 -: Януари 02, 2010, 14:35:46 pm »
Здравейте момичета, отдавна му се каня на този Дюкан  :D, но ме спират някой неща. :wink:
Искам да питам имали момичета, които прилагат диетата, но без да консумират квасни продукти в ударния етап, т.то те са една основна част от менюто, как се справят, и постигат ли същия ефект?
Офф, ще се почудя още малко...ама трябва да се взема в ръце, че след това ядене по празниците доста имам да свалям. :(
А, ето и моята рецепта за гофретки:

1ч.ч хладка вода/газ.вода/
щипка сол и малко олио, т.то въпреки тефлона залепват
1ч.ч трици+1ч.ч бяло брашно се размесват добре, и от тази смес добавяме към водата, докато стане гъста каша, ако е необходимо се прибавят още 2-3 с.л брашно докато се сгъсти сместа. Излизат 2 гофрети
« Последна редакция: Януари 02, 2010, 15:03:34 pm от Breiv »
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #550 -: Януари 04, 2010, 14:39:47 pm »
Breiv, за какво олио и бяло брашно говориш 8O???? Тези продукти са за 3та фаза!
*
« Отговор #551 -: Януари 04, 2010, 15:08:42 pm »
 :)Аз съм кандидат Дюканка.....не съм на такава диета :wink:
А, гофретките заместват хляба, не ям квасни продукти :wink:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #552 -: Януари 04, 2010, 16:11:28 pm »
какви са тия "квасни продукти"?

темата е за Дюканската диета, моля, не пускай рецепти, които не са от нея и могат да подведат някого.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #553 -: Януари 04, 2010, 16:15:06 pm »
 :sorry:
Моля, модератора да изтрие рецептата!
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 16:26:23 pm от Breiv »
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #554 -: Януари 04, 2010, 19:58:50 pm »
Здравейте и от мен, аз се присъединя към вас: :D
искам да сваля 4-5 килограма,че много сладкиши по празниците

успех на всички
We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
« Отговор #555 -: Февруари 04, 2010, 19:54:20 pm »
Здравейте и от мен!  :lol: Малко пустичка тази тема ми се вижда!  :( След купуването на мечтаната хлебопекарна и катастрофалните резултати от нея, от утре и ние с моя мъж сме на диета. Днес си купихме всички необходими продукти за ударния етап за 7 дни. Ако успеем, може и до 10 дни да стигнем, но ще видим как ще се чувстваме физически. Може, разбира се и по-малко. Та, сега препрочетох темата на ново, направих примерно меню за първите 7 дни от режима и нека силата бъде с нас!  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #556 -: Февруари 04, 2010, 22:14:34 pm »
Момичета, помагайте! Тази вечер загубих 2-3 часа да търся рецептите от тази тема.  :( Разбрах, че модераторите са ги копирали в отделна тема, но къде е тя?

« Отговор #557 -: Февруари 04, 2010, 22:32:04 pm »
"Дюкански" рецепти 
Предполагам търсиш тази тема - беше на 3та страница :)
*
« Отговор #558 -: Февруари 05, 2010, 22:56:41 pm »
"Дюкански" рецепти 
Предполагам търсиш тази тема - беше на 3та страница :)
Мерси, Розичке!  :oops: Кво съм гледала и аз!  :oops: Май съм била гладна... :wink: :lol:
Днес мина първият ден - на обяд кисело мляко с 3 с.л. овесени трици. За вечеря по 1/2 чаша кола лайт и по 1 печено пилешко бутче.
Утре сме на телешки език.  :lol:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #559 -: Февруари 06, 2010, 09:21:24 am »
Само да попитам- Дюкан дава ли тел.език?
Гледам, че езика е едно от най-мазните неща при телето :) след тел.рагу?
Защото той нали маслини не дава /които са с 7-10 г. мазнини/Езика е 16гр.???!
Сега разбрах, че зелените маслини съдържат повече мазнини от черните /почти 3 пъти повече/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум