0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #520 -: Юли 03, 2009, 13:21:07 pm »
Явно всичко е индивидоално и до организъм.При първия ми Дюкански опит от всичките 12 свалени килограми си върнах само 2кг.,въпреки че прекъснах още на първия етап.Едно приятелско семейство бяха на една диета,от която свалиха страшно много.Казва се диетата на черната котка или 90 дневна диета.За 90 дена се свалят от 10 до 20-30кг.
1-ви ден-ядат се само белтъчини-месо,мляко,яйца,сирене,кашкавал+зеленчуци
2-ри ден-бобови и варива:боб,леща,грах,царевица,ориз,картофи+заленчуци
3-ти ден-въглехидрати:баници,месеници,хляб,пасти,торти,сладолед,шоколад
4-ти ден-плодов:само плодове,като на едно ядене се яде един вид плод,без да се смесва с друг
И така се въртят тези четири дни,като всеки 29-ти ден е воден-само вода и чай без захар.
Реших,че това е идеалната диета,защото реално не се лишаваш от нищо (на Дюканския режим ми липсват плодовете,особено сега като ги има в изобилие,вече ги сънувам)Да,обаче за месец и половина успях да свала само 3кг и после си ги върнах много бързо.Затова сега съм на Дюкан,от нея свалям.Та всеки трябва да си намери най-подходящия режим,от който има ефект и се чувства добре.
На есен и на мен ми предстои ин-витро,но до тогава се надявам да сваля още 10кг.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #521 -: Юли 08, 2009, 20:04:40 pm »
Да се похваля-ей ме на!"Само" 95кг!
Аз съм във втора фаза,5 на 5 я карам.От 3 дена съм се заковала на тия кила,но не се притеснявам,защото имам МЦ,а и мерките вървят надолууууууу!От талията са вече минус 4 инча!!!
И на фитнес походвам 2-3 пъти седмично,вчера бях,но тази седмица ще пропусна май докрая,ще ми липсва сауната...
Много съм режимна,ша знайте,само на шкембе-чорба я карам :lol: :lol:...
*

daniski

• 550
« Отговор #522 -: Юли 28, 2009, 06:13:32 am »
Къде сте всички бе хора?Аз си карам по режима-92кг съм!за 34 дена съм свалила 8кг!И даже ми личи!
*
« Отговор #523 -: Юли 28, 2009, 08:08:34 am »
Тук сме Даниски, карам един трети етап - много измислен. Добре, че е жега и много движение се налага, че не ми проличава много как изпускам коня постоянно. За радост не съм качила още нито едно - държа 58-мицата - всъщност има едно кило дето се качва и слиза постоянно, прекалих със сладоледите малко. Сега пак си дадох една седмица рестрикции.
« Последна редакция: Юли 28, 2009, 08:12:25 am от cygnus »
« Отговор #524 -: Юли 28, 2009, 18:12:20 pm »
Къде сте всички бе хора?Аз си карам по режима-92кг съм!за 34 дена съм свалила 8кг!И даже ми личи!

Тук сме, тук сме... :D   И те държим под око, да знаеш! :balk_69:
Браво за постигнатия резултат!
Аз си спазвам само протеиновия четвъртък и не съм качила и грам - 55 заковани.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #525 -: Август 03, 2009, 13:31:27 pm »
Ето ме и мен след почивка на море  :balk_177: :balk_183:  привет на всички.Нещо го ударих през просото,относно режима,но за щастие от свалените 5кг.не съм качила нито грам   :cheerleader:  Просто не мога да устоя на всичкии тия праскови,кайсии и дини,дето са по пазара,пък и смокините вече излязоха,не мога без плодове.Не ям никакъв хляб,пасти,сладолед и вафлички,много рядко и то по една хапха.Обаче тая рибка дето я ядох на морето по няколко пъти на ден и в повечето случаи пържена :eat:  Но кантара снощи ме изненада много приятно,продължавам да съм си 67кг.Със строгия режим ще продължа май чак като премине и гроздето  :wink:
Весела ваканция на всички,моята продължава чак до 10 септември  :fishing: newsm41 :balk_175: :balk_170:
*
« Отговор #526 -: Август 12, 2009, 19:37:48 pm »
Повдигам темата за да ми боде очите и тормози. Преядох със сладолед пак :(
*

ema2

• 888
  • You kill the beauty of today
« Отговор #527 -: Август 12, 2009, 21:53:33 pm »
Дони, видях те на снимки, изглеждаш страхотно

8)

We are all a part of everything
The future, present and the past
Fly on proud bird
You're free at last
*
« Отговор #528 -: Август 12, 2009, 22:16:06 pm »
Мерси, Еми :)
Засега държа фронта с кантара ама да видим ;)
« Отговор #529 -: Август 12, 2009, 23:20:50 pm »
А пък аз тази вечер така се наядох с грозде, че ще се пръсна.  :oops:
Най-вероятно ще си наложа 2 или 3 дни на протеини за наказание.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #530 -: Август 12, 2009, 23:32:10 pm »
Ти пък, тва е много. Един П и един-два ПЗ след това елиминират освинванията. Поне сега лятото действа :)
*
« Отговор #531 -: Септември 10, 2009, 17:27:08 pm »
Как сте, елегантни дами, има ли развитие при вас? :)
*

daniski

• 550
« Отговор #532 -: Септември 10, 2009, 18:16:44 pm »
Има и още как!
Аз при 3 седмци ваканция в БГ-то устисках режима и там и вече съм 87килца...Нда...
13 свалих от началото.Много ми е кеф,ша знайте.. :D
*
« Отговор #533 -: Септември 11, 2009, 19:04:27 pm »
Здравейте мацки,

Аз доста време не съм писала, за което се извинявам.
Искам само да ДОЛОЖА, че при мен мисията е изпълнена и съм във трета фаза от 29.08.2009.
Свалих 15 кила ( 28.04.2009-28.28.2009), а бях си поставила за цел 17, но смятам че в трета фаза ще ги елиминирам!!!
Момичета, не се отказвайте, не слушайте разни доктори и многознайковци че диетата била опасна и т.н.!!!
По добре не съм се чувствала през живота си!!!
Само не забравяйте през първа и втора фаза да пиете витамини, за да са ви здрави косичките и ноктенцата и ви гарантирам че няма да имате никакъв проблем.
Разбира се има и хора на които диетата не им понася, но това става ясно още през първият есец.
Аз смятам да карам трета фаза до края на февруари 2010г, и се надявам да успея да запазя постигнатото тегло.
Ще ви пиша ако забележа нещо важно по време на храненето в 3 фаза.

Желая успех на всички и НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ :wink:
*

daniski

• 550
« Отговор #534 -: Септември 11, 2009, 20:00:29 pm »
Браво Оптимистка и честито!
Завиждам ти благородно,аз имам още 18 кг да свалям,мисля че точно за КОледа ще вляза в трета.Пиши пак!Много и е интересно да видя примерно "меню" за гала вечеря...
« Отговор #535 -: Септември 23, 2009, 15:09:35 pm »
 Здравейте ,Дюканки  :lol:  :hello2:
 Смятам и аз да се присъединя към вас във форума! :)
 Аз също съм на диетата на Др. Дюкан и днес е 15тия ми ден.
 Успех на всички !  :bighug:
*

daniski

• 550
« Отговор #536 -: Септември 29, 2009, 20:02:12 pm »
много е тихо тука...аз се мотая повече из tialoto.bg,там форума е по -оживен.
вече съм 86!
оптимистка,как е в трета?
« Отговор #537 -: Октомври 04, 2009, 16:18:53 pm »
Здравейте!
Искам да попитам има ли някакъв проблем да пия витамин C по време на диетата?
Благодаря Ви !  :wink:
« Отговор #538 -: Октомври 17, 2009, 15:59:46 pm »
Здравейте, момичета! И аз подобно на други приятелки се присъедених към режима на Дюкан. За 1 месец съм свалила 6,200 кг. Наистина се чуствам добре и самочувствието ми се възвръща малко по малко. Сега съм 91,600. Кръвното ми спадна и сега е  или в рамките на нормалното или даже в повечето случеи по-ниско. В началото имах сутрешно главоболие, но сега изчезна. Предполагам,че е съвпадение със сезонната ми алергия, защото откакто я лекувам не ми се появява всяка сутрин. Както и да е... Имам само едно притеснение-понякога, не много често, усещам много слаби бодежи в областта на черния дроб, жлъчката и бъбреците. Въпроса ми е дали някоя от вас е имала подобно усещане? Възможно е и да се дължи на червата...Не знам...
Успех на всички!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #539 -: Октомври 17, 2009, 18:35:06 pm »
Щом имаш оплаквания от такъв характер, задължително се консултирай с лекар! А пиеш ли много вода? Предполагам знаеш, че това е задължително, тъй като белтъчната храна е тежка и натоварва бъбреците и черния дроб. Бъди внимателна и се наблюдавай!
Аз също съм правила Дюкан и не съм имала оплаквания, напротив, чувствах се много добре. Но явно при всеки е различно. Позната на моя приятелка имаше много тежки странични ефекти, капеше й косата много, повръщаше, нямаше сили, въобще беше много зле. Трябва да се внимава с диетите. Хубаво е да имаме нормално тегло, но не и с цената на здравето и живота ни.
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!