Оооо, аз диетата я правих миналата година. Сега трябва да съм на 4 етап, той нали е доживотен, ама аз не го спазвам
Преди да попиташ, ще ти кажа, че си върнах всичките 17 кг, че и 3 отгоре
. Спазвах стриктно до 3 етап включително. 4 го спазвах 1 месец
....ми не мога да издържа и 1 ден на чисти белтъчини, направо ми се гади да ям само месо и сирене, примерно. Намразих ги тези храни
Не знам дали неспазването на 4 етап е причина да си върна килцата. Аз и доста лекарства изпих. Претърпях и 2 лапароскопии. Това след диетата. Та може и тези фактори да имат влияние. Първата ми лапароскопия беше буквално ден след диетата. След нея веднага започнах да качвам, усетих се по дрехите. След това 3-4 месеца подред бях на силни антибиотици, плюс витамини и т.н. Не знам дали тези неща имат връзка, сигурно оказват влияние.
Моя съвет е да си спазвате 4 етап, да не стане като при мен. Всички около мен, които правиха Дюкан си върнаха една част от килограмите.
Проблеми с бъбреците нямах. Нищо не ме болеше. Най-вече корема не ме болеше, аз имам колит по принцип и по време на Дюкан бях забравила за него. Чувствах се много добре.
Сега пак съм дебела и се чувствам много зле. Искам да отслабна малко за кратко време, но не мога да започна пак тази диета, защото ми предстои ин витро на есен