0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #440 -: Май 22, 2009, 10:08:01 am »
повечето от продуктите с нискомаслено съдържание напоследък са просто търговски трик, провокиран именно от Режима на Дюкан, специално млякото на Култура го пишат че е с 0.1% масленост, но ако се вгледаш във съдържанието пише, че съдържа 3,5% растителни мазнини, т.е все тая дали ще вземеш него, или някое на което пише, че съдържа над 3% мазнини
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #441 -: Май 22, 2009, 12:34:07 pm »
Благодаря за отговорите момичета.
Още днес ще си купя Култура, че вече ще скъсам синджира  :P
Ще вечерям прясна зеленчукова салата със сиренцееееееееее
Приятно слабеене на всички
« Отговор #442 -: Май 23, 2009, 02:24:49 am »
Оптимистка, аз си хапвах свежо сирене през цялото време.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #443 -: Май 23, 2009, 08:42:46 am »
Много хора така правят. Аз лично си го позволих чак на четвъртия месец, просто много ми липсваше и реших, че и да се забави темпа не е толкова важно. Абе хора, може ли да има трети етап без гали? Много ме е е страх от тези гала вечери.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #444 -: Май 23, 2009, 13:52:46 pm »
Донииии, ще те бия osi_6 .Как без гала вечери бе, ще си докараш някоя беля!Ако си чела книгата внимателно, ще си спомниш, че за да има ефект режима, трябва да спазваш предписанията на Дюкан.Гала вечерите не правят изключение :lol:Това е начин да издържиш, а и трябва да вкараш в менюто си всички храни постепенно.Не е полезно само белтъчини тилкова дълго време, не забравяй, че 200 дни ще бъдеш на този етап :?
Нищо няма да ти стане, яж умерено, без да се нахвърляш като невидяла и гледай да са по 2 на седмица.Ако си спазваш това, няма да имаш проблем!
Ти направо си свършила вече, започни да ядеш, жено, че покрай това ДРЗ, ще зачезнеш съвсем, а ни трябваш :lol: :lol: :lol:
 :bighug:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #445 -: Май 23, 2009, 13:56:19 pm »
Слушам :)
Проблема е, че без едно мога, а с едно не мога ;)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #446 -: Май 23, 2009, 14:03:48 pm »
Аааа, споко, ще можеш!Ти дори няма да можеш да изяждаш и половината от това, което ще ти се иска!И аз съм така - без едно мога, с едно - не, особено що се отнася до сладкото :lol:Но ооо, чудооо, издържах, така че и ти ще издържиш!
В краен случай ще те контролирам аз тука, нали си ми под ръка :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #447 -: Май 24, 2009, 00:05:36 am »
Абе Злате, не ми се връзват на логика някои неща от тоя трети етап. Значи не можеш да изядеш повече от 40 гр сирене на ден (знаеш колко са 40 гр все пак). Не можеш да изядеш 2 ябълки една след друга. В същото време по време на гала можеш да изядеш след ябълката една торта и един сладолед. Ми ...
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #448 -: Май 24, 2009, 02:59:11 am »
Абе стига с това сирене бе, яж си го нормално, само го обезсолявай хубаво.А за това което не ти се връзва - ами има логика.Защото гала вечерята е вид хранене, което си позволяваш 2 пъти в седмицата, както и въглехидратните хранения - 2 седмично и т.н.Докато плодовете, както и други неща вече можеш всеки ден.Просто галата е изключение.Ми ти ако можеш всичко неограничено да ядеш, какво ще му е задържащото на етапа :lol:Има си логика то, при това много добра.То затуй се вика ГАЛА вечеря :lol:.И по принцип този 3 етап е много добър начин на хранене по принцип, ако може човек да издържи, само бих добавила неограничено ядене на плодове.Защото ако човек спазва тези навици, само 2 пъти седмично да яде чревуогоднически, а през другото време - умерено, рядко би имал проблеми с теглото...Разбира се, ако причините за теглото не са от друг характер....
Надявам се ме разбра какво искам да кажа, ако не - като се видим ще ти набия канчето :lol:
Нали ти казах нещо, яж там, спазвай си режима и това е :D :bighug: :balk_21:

П.П.И не можеш да изядеш един сладолед и после торта, в грешка си :lol:Само едното може!Значи на гала можеш да изядеш - салата, предястие, основно, мезе, десерт - НО САМО ПО ЕДНА ПОРЦИЯ ОТ ВСЯКО!!!Не може 2 десерта или две салати :lol:
« Последна редакция: Май 24, 2009, 03:02:04 am от sixsens »
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #449 -: Май 24, 2009, 03:02:32 am »
Абе нещо говорим за различни неща май, значи точно за гала ти говоря. Не можеш да ядеш допълнително едно и също на галата, в същото време може да поединичваш все супер забранени неща. Сега идва сезона на черешите. Според бат ти Дюкан не можеш да изядеш едно кило череши - ми не става така.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #450 -: Май 24, 2009, 03:05:27 am »
Хихихих, за едно и също говорим, бе Дони!Череши можеш да ядеш на галата, през другото време не!Точно това е смисъла на галата, ядеш това, което през другото време ти е забранено.Като се видим, ще ти обясня надългооо и наширооооооко.До тогава спазвай!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #451 -: Май 24, 2009, 03:07:54 am »
Спазвам аз, ама оспамихме темата, дай на скайпа ако искаш. Чудя се дали по някое време да не го заменя този трети етап с класическо НВД.

П.П. Иначе нищо против режима нямам, напротив - евала му правя.
« Последна редакция: Май 24, 2009, 03:10:32 am от cygnus »
*
« Отговор #452 -: Май 24, 2009, 20:31:48 pm »
Шапка ви свалям на тези, които устисквате третия етап!  :lol:
Имам позната, която спазва стриктно 1 и 2 етап, свали 30 кг и сега след седмица-две на трети етап, каза, че щяла да го прескочи. Дали ще и се върнат килата? Сега залагаме!  :wink: :lol:

*
« Отговор #453 -: Май 25, 2009, 08:32:48 am »
Ще се върнат ако го прескочи. Мен ми е пределно ясно, че до Нова година ще съм на трети етап. Друг е въпросът, че не съм съгласна с него напълно в Дюканския му вид. Надявам се така както си го пригодя да не изпорти работата.
*
« Отговор #454 -: Май 28, 2009, 13:55:08 pm »
мацки,

Да ви се похваля че имам минусче.
днес става точно месец откакто започнах режима и вече съм 6 кила долу!!!!!!!!!!!!
Супер кеф е да си дадеш равносметка в края на месеца.
Направо ще лудна.
Освен това днес влязох в едни дънки в които влизах последно декември месец.
Обачре имам още доста докато вляза в дънките от меденият месец  :lol:
Те са ми финалната цел. И тогава помня че бях 60 кила което ми звъчи много по-добре от 71-> нали ???

Успехи на всички и другият месец на 28 число дано да съм още поне 4 кила по лекичка. :hungry:

*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #455 -: Май 29, 2009, 02:11:00 am »
Oх, направо се възхищавам на успелите. Аз няколко пъти започвах този режим и най-много до 4я ден стигах. Сега уж пак съм решила, дано само този път съм по-сериозна. Честно да ви кажа, много ме мъчи WCто. Подувам се адски и ми е тежко. За това сега си взех ето този чай: http://bionaturalgroup.com/site/index.php?c=22&p=77. Някой ползвал ли го е, отзиви??
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #456 -: Май 29, 2009, 11:09:08 am »
Oх, направо се .........
Това е екстракт от зелен чай. Казват че от него се отслабва. Има го в повечето Фет бърнари.
Лично аз не бих заложила на това.
За метиоризма си вземи Еспумизан . Ако ядеш спанак или череши в по-големи количества - може да е и от това / не се сещам за други пролетни храни които създават този проблем, но всяко тяло си реагира различно, така че помисли какво ядеш преди да получиш това неразположение/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #457 -: Май 29, 2009, 17:50:19 pm »
Мечето,

Имам една изпитана рецепта за запек.
Сутрин като станеш , на гладно си хапни 2-3 кисели кивита. Ама още да не са узрели а да са съвсем твърди.
Още на следващата сутрин каквото има да излиза ще излезе.
И така като си регулираш ходенето може през ден да го правиш. Вкусно и полезно!!! и много витамин "С"
Пробвала съм и с грейпфрут, но при мен ефекта с кивито е най-добър.
Опитай и няма да съжаляваш. А ако после те били дупето- мий си го с ледено студена вода всеки път след като ходиш в тоалета, а и когато се присетиш. Страшно облекчава...
*
« Отговор #458 -: Май 30, 2009, 01:36:32 am »
Първи и втори етап на Дюкан не може кивита.
Овесени трици с кисело мляко или прясно мляко.
*
« Отговор #459 -: Юни 02, 2009, 14:24:01 pm »
Между другото аз съм изумена от ефекта на тези трици!!!
Винаги съм имала проблрем с ходенето до тоалетната.
Обаче откакто съм се захванала с тази диета, нямам проблем.
 8)Ставам и заминавам право натам.
И много, ама много добре ми се отразявадиетката  :eating: :band: :drunk: