0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #380 -: Февруари 20, 2009, 22:16:58 pm »
Дюканки,как сте?Чакам ви да се похвалите с много минусчета.
« Отговор #381 -: Февруари 21, 2009, 09:51:06 am »
Днес съм 6 ден на първата фаза. Мисля да изкарам 7, но от 3 дни нито грам надолу. Нещо се застопорих. Може би защото съм в цикъл от 3 дни. А така добре тръгна.
*
« Отговор #382 -: Февруари 21, 2009, 10:14:52 am »
И аз съм застопорена в момента Теди. Изчакай след цикъла ще се отрази на кантара.
Аз направих много дълъг ударен период (почти горната граница на Дюкан), защото имах много за сваляне.
Само да ви предупредя, ако на някой му предстои АРТ - да не започва в момента  такива стриктни диети като тази!
« Отговор #383 -: Февруари 21, 2009, 11:00:13 am »
Теди,преди цикъл и овулация има застой ,което е нормално.
И аз карах 7 дни ударен въпреки ,че имах 7 кг за сваляне,отразиха ми се добре.

« Отговор #384 -: Февруари 21, 2009, 14:02:16 pm »
Цитат
ако на някой му предстои АРТ - да не започва в момента  такива стриктни диети като тази!
В близките 2 месеца и половина нищо няма да предприемаме, защото мъжо е командировка в чужбина.

Дано след цикъла да мръдне малко този кантар, че да си върна ентусиазма. Купихме си и велоергометър и съчетавам и с него и малко гимнастика - коремни преси, лицеви опори. Този път трябва да сваля.
*
« Отговор #385 -: Февруари 21, 2009, 14:04:03 pm »
И аз така съчетавам, по-бързо става и се стягаш.
*
« Отговор #386 -: Февруари 21, 2009, 18:48:10 pm »
Мацки, имам повод да почерпя. :D

Днес става 1 месец от както се запознах с д-р Дюкан и резултата е:
-7кг.
-7см. от талията
-6см. от ханша

Доволна съм от резултата, но имам още 6 да свалям. Надявам се, че до 1-2 месеца ще съм постигнала целта си.

Моят спорт е само с малкия. Ама най- вече тренирам ръцете. :wink:

Хубава вечер на всички!
« Отговор #387 -: Февруари 21, 2009, 19:01:53 pm »
А по колко време отделяте за велоергометъра и гимнастика?

Днес пробвах рибната супа и едни режимни бисквити от темата с рецептите - много хубави станаха и са вкусни.

Ако искате да направим тема  като тази, която вече има "Какво ще готвя ...", но за режима Дюкан. Така ще черпим повече идеи за менюто и ще може да съпоставяме какво се яде и колко се сваля. Това е сама предложение, ако няма желаещи, няма проблем.

Гали, браво.
*
« Отговор #388 -: Февруари 21, 2009, 21:48:18 pm »
Аз не съм много по спорта - мнооого ме мързи  :oops: обаче осъзнавам, че имам силна нужда от стягане, както и целулитоборещи средства.... Успокояващо и оправдаващо задълбочения ми мързел, беше обяснението на Дюкан, че не е необходимо да се извършват необичайни физически натоварвания, за да се избегне допълнителният стрес - да не ни дойде зорът твърде много, демек  :P
Аз нямам нищо против за тема с готвене, ама ако искате засега да пишем в темата с рецептите, пък ако се реши, че ще е по-удобно - нека да има и "Какво ще готвя тази вечер по Дюкански?"
Иначе след 2 дни на ПЗ имах 200 гр минус, което е добре на фона на предищното покачване от почти 1 кг. Ще видим утре каква ще е картинката след днешното ми плюскане  :oops:
А! И не прекалявайте с дължината на ударната фаза! Може бавно, ама да е ефикасно - по-добре да не си навредите, наистина  :bighug:

леле, голям експерт се извъдих - режимствам 2 седмици, а вече и акъл раздавам  :P
*
« Отговор #389 -: Февруари 22, 2009, 00:19:09 am »
Хайде обаче и да се ръчкаме да се качваме по тренажорите и велоергометрите и за коремните преси, ще е най-добре също.  Признавам си зора ми е докато преборя мързела и се кача. Иначе карам по 45 минути, 50 преси и с душът след това - общо час закръглям всичко.
Нищо общо няма с това като диетуваш без да караш и като тонус и като всичко.

« Последна редакция: Февруари 22, 2009, 01:00:09 am от cygnus »
« Отговор #390 -: Февруари 22, 2009, 10:20:28 am »
Ще трябва, че като гледам на мързел отиват нещата. Като го купихме велерг. 2 дена с желание се качвах, но нещо тези дни го гледам, гледам, чудя се и тогава започвам.
Кантара ми не мърда.
« Отговор #391 -: Февруари 22, 2009, 10:36:23 am »
И аз карам велоергометър всеки ден ,но май повече от 30-40 мин не ми се е случвало :oops:,правя и коремни преси .И наистина има ефект наравно с диетата ,тялото определено се постяга :).
Лек режимен ден с много минусчета .
*
« Отговор #392 -: Февруари 22, 2009, 11:39:08 am »
Една приятелка (Aubergine) ми е казвала , че ефекта за отслабване започва след 20-тата минута каране. Така, че от всяко каране повече от 20 мин има полза :)
« Отговор #393 -: Февруари 22, 2009, 14:22:18 pm »
Е cygnus ,значи се заемам по серизоно и ще увелича минутите :D.
Аз въпреки че съм в 3 етап и ми са позволени доста неща ,понякога ми дотяга,а след всяка галавечер ,сутрин се тегля и  се притеснявам какво ще покаже кантара.Дотяга ли ви често и на вас?

*
« Отговор #394 -: Февруари 22, 2009, 14:29:44 pm »
На мен много ми е дотегнало ама като трябва да свалям гледам да не се отпускам много.
*
« Отговор #395 -: Февруари 22, 2009, 14:46:06 pm »
Една приятелка (Aubergine) ми е казвала , че ефекта за отслабване започва след 20-тата минута каране. Така, че от всяко каране повече от 20 мин има полза :)
Така е, след 20 -тата минута започват да се горят мазнините.
« Отговор #396 -: Февруари 22, 2009, 19:34:33 pm »
А в 3-ти етап даи бих могла да правя примерно 2 протеинови дни ,а не само 1?
« Отговор #397 -: Февруари 23, 2009, 08:28:47 am »
Мръдна кантара. Минус съм още 1 кг.  :balk_47: Общо минус 4кг за 7 дни. Ще си оправя лентичката като се прибера от работа. Днес започвам втори етап.
*
« Отговор #398 -: Февруари 23, 2009, 10:14:26 am »
Браво Теди!
А колко дни беше само на протеини?
*
« Отговор #399 -: Февруари 23, 2009, 10:30:43 am »
Мръдна кантара. Минус съм още 1 кг.  :balk_47: Общо минус 4кг за 7 дни. Ще си оправя лентичката като се прибера от работа. Днес започвам втори етап.

не съм теди, ма да подчертая  :D

Аз вече съм -4 кг след 17 дни общо на режима (половината работа съм я свършила). Още се мотая с гимнастиките, но ще се опитам да се амбицирам - ще стоя по-често пред огледалото по бански :lol: