0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #340 -: Февруари 16, 2009, 17:41:43 pm »
Има ли дюканстващи?
Аз най-сетне се наканих и започнах - вече съм 10 дни и 2.5 кг надолу. Не е много, ма аз искам да сваля 8-9 кг - та мисля, добре е!
Освен това през 5 дни на ПЗ, си върнах 1 кг обратно, явно съм от тези, дето е имат проблеми с ПЗ дните - дано се регулират нещата.
Взех да си готвя по съществуващите рецепти, а и да си приспособявам мои любими неща! Ще споделям чат-пат, ако нещо се получи вкусничко.
« Отговор #341 -: Февруари 16, 2009, 17:58:18 pm »
Май сме малко диетуващите :D.
Bora82 ,давай смело.
*
« Отговор #342 -: Февруари 16, 2009, 18:03:54 pm »
нищо, че сме малко - важно е да сме силни  :P
*
« Отговор #343 -: Февруари 16, 2009, 18:28:10 pm »
Здравейте, и аз съм на диета.И при мен като при Bora82,се върнаха 2 кг при ПЗ.Иначе за първите 10 дни свалих общо 5кг.Мислех още 5кг. да сваля и да почна 3 етап на диетата, но явно ще боря килограмите по дълго време. :)
*
« Отговор #344 -: Февруари 16, 2009, 19:16:40 pm »
Здравейте!
Скоро не съм писала в темичката, но все още си дюканствам.
На диета съм от 21.01 и резултата е в подписа ми.
Единственият ми проблем е, че обичам много сладко и по цял ден се чудя какво да си сътворя, за да задоволя този си глад. А не е много полезно за диетата... май. :ask:
Днес си купих Хром на Биоактив, да видим дали ще има ефект при мен.

Бора, аз в дните на ПЗ задържам. Дано да продължава така, че има още за сваляне.
Успех на всички!
*
« Отговор #345 -: Февруари 16, 2009, 19:45:07 pm »
Гали, аз днес си направих кремчетата на Нина (от темата с рецептите) - само да уточня, че аз хич не съм фен на сладкото - направих си ги за разнообразие. Хубави станаха, твърде са ми сладки на мен, та ще ги коригирам следващия път  :wink:
Аз съм почитател на пуканки, солети, картофи и подобни лоши храни - и за тях няма заместител сега. Ще стискаме до победатата  :)
Ти хубаво задържаш, ама аз като си върнах едното килце и се опулих, че даже притесних - ма попречетох още малко и - нормално било. Пък си го и върнах, де - още на първия нов П ден.
*
« Отговор #346 -: Февруари 16, 2009, 19:46:34 pm »
Оооо , моята тема живна!
Държа фронта вече месец и половина. Резултата е -10. Но редуването на П и ПЗ го карам малко на посоки. Общо взето на 4 ден П започва да ми става гадно и не много добре и това е знак да премина на ПЗ. Да не забравяте за водата? 2-3 литра минимум.
« Последна редакция: Февруари 16, 2009, 21:16:08 pm от cygnus »
*
« Отговор #347 -: Февруари 16, 2009, 21:28:11 pm »
И аз мисля да карам на 4П/3ПЗ, че нещо 5 дни много ми дойде
И не забравяме водата, къде без нея  :wink: Поне тая част ми е лесна - аз много вода пия по принцип.
Сигнус, браво бе, много добър резултат! Ся и ако устискаш в трета, суупер!
*
« Отговор #348 -: Февруари 16, 2009, 21:32:34 pm »
Ехаааа..., Дони, Браво! Само така! Бургазлийки сме упорити:)
И при мен е така. 4-ти, 5-ти ден П и ми става едно кофти на стомаха и се чувствам малко отпаднала. Като мина на ПЗ всичко е ОК.

Бора, може би си прочела, че преди цикъл се задържа вода в организма, да не би това да е при теб?!
Тези кремчета "на Нина" сега ще ги погледна, че ми са ми слабост. :)
*
« Отговор #349 -: Февруари 16, 2009, 21:33:15 pm »
И аз мисля да карам на 4П/3ПЗ, че нещо 5 дни много ми дойде
И не забравяме водата, къде без нея  :wink: Поне тая част ми е лесна - аз много вода пия по принцип.
Сигнус, браво бе, много добър резултат! Ся и ако устискаш в трета, суупер!
Бора, много пилешко и яйца има да изям докато стигна до трета :)  :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #350 -: Февруари 16, 2009, 21:42:13 pm »
Бора, понеже имаш да сваляш под 10 кг можеш да караш на 2/5 П/ПЗ- аз така действах, свалих за 5 седмици 6 кг и смятам, че за по-малко кг и действащ метода
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #351 -: Февруари 16, 2009, 21:56:51 pm »
И аз дюканствам, момичета. :) Вече не свалям, но задържам тези кг. Откакто видях мечтаните 55 килца(от 70), съм много щастлива.  :D
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #352 -: Февруари 16, 2009, 22:06:55 pm »
И аз дюканствам, момичета. :) Вече не свалям, но задържам тези кг. Откакто видях мечтаните 55 килца(от 70), съм много щастлива.  :D

Кремкарамелче, за колко време свали тези кг? И сега в коя фаза си, 3-та или 4-та?
Постижението ти е супер! :D
*
« Отговор #353 -: Февруари 16, 2009, 22:39:31 pm »
Бора, понеже имаш да сваляш под 10 кг можеш да караш на 2/5 П/ПЗ- аз така действах, свалих за 5 седмици 6 кг и смятам, че за по-малко кг и действащ метода

И мен ме изкушава тоя вариант, но ме стресна това връщане на килограм - но ще импровизирам  :)
Дони, с теб сме  :)
*
« Отговор #354 -: Февруари 16, 2009, 23:07:24 pm »
 Пък аз я карам 5П/5ПЗ.Малко е гадно, но искам по бързо да сваля гадните килограми.Винаги съм подържала без диети 55 кг и сега съм си поставила за цел да стана пак толкова. :)Сигнус браво за свалените кила!
« Отговор #355 -: Февруари 16, 2009, 23:13:22 pm »

Кремкарамелче, за колко време свали тези кг? И сега в коя фаза си, 3-та или 4-та?
Постижението ти е супер! :D

Започнах през юли, но не спазвах точно режима. Още във 2 фаза си хапвах плодове.
Сега карам по 1 ден в седмицата на чисти протеини. Иначе си изградих много полезни навици - не поглеждам сладко,тестено,газирано,пържено. Задължително закусвам кексчето с овесени трици и пия по 2-3 л вода на ден. От юли насам не съм качила нито 1 кг.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #356 -: Февруари 16, 2009, 23:18:19 pm »
Чета ви и скоро ще се присъединя към вас.  :lol: Резултатът при Дони е очевиден, лично се убедих!  :wink: :lol: Бора, Гали, успех и на вас!  :lol: Карамелче, страхотен резултат!  :lol: Когато спазвах диетата, най-любими ми бяха сладките кексчета на Фуси.  :lol: Ако някой не ги е правил още, да ги опита, страхотни са!  :lol: Иначе, аз не пия много вода и това е голям проблем. :( Сладкото компенсирах с кола лайт!  :wink: Успех на всички! :lol:

*
« Отговор #357 -: Февруари 17, 2009, 09:19:34 am »
Здравейте момичета,

Да се включа и аз. От вчера започнах първата фаза. Понеже имам доста за сваляне мисля да я правя 5 дни, пък да видим какво ще стане.  :D
Kremkaramel като ти гледам линийката в подписа все едно, че съм аз  :D Стартирам от 71 кг и да видим до къде ще стигна, целта е 58-59 кг.  :oops:
Мисля след около месец да стартирам с първите изследвания за ин витрото, дали ще повлияе тази диета на резултатите? Ако можете, споделете опит.
Успех на всички!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #358 -: Февруари 17, 2009, 09:25:08 am »
KremKaramel, браво на теб! най-после да видя и пример за човек, който е запазил достигнатото тегло. значи, наистина работи, ако се спазват основните правила.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #359 -: Февруари 17, 2009, 10:18:27 am »
И при мен мръдна кантарчето от една седмица насам!