Здравейте момичета,искам да споделя скромния си опит в режима на Дюкан.Лятото на 2007 г. лекувах ендометриоза и за 7 месеца качих 22 кг.изглеждах много подпухнала и си мислех,че като ми се наместят шашнатите хормони,всичко ще си дойде на мястото.Да,ама не.И така ноември 2008 започнах режима.За месец и половина свалих 10 кг.като дойде коледа,реших,че прекратявам диетата,защото не мога да устоявам на тиквеници,баници,месеници и тям подобни
От коледа до йордановден си върнах 2 килца,и докато се наканя да подновя диетата,влязох в стимулация и реших да не спазвам режима,заради плодовете (те са единственото,което много ми липсваше) Преди два дена се притеглих и установих,че съм свалила 3 килограма,значи по мъничко,ама продължавам да свалям
Това,което спазвам е,че не ям никакъв хляб,наблягам на салати,плодове,предимно ябълки и портокали,никакъв алкохол,предимно обезмаслено мляко,от време на време трици,никакво газирано,в краен случай кола лайт,много печена тиква и много вода.Мисля,че всичко е индивидуално за организма и като си намериш начина,ще се получи.О,забравих да кажа,че ям шоколад всеки ден,просто не мога иначе
Малко дълго стана,извинете ме за което.Желая успех на всички.