0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #320 -: Януари 21, 2009, 10:34:51 am »
Споделете как ви се отрази диетата на цикъла?
И аз смятам ,че диетата както и при другите си има + и -.Но наистина не есе гладува.А имате ли такива от вас които са приключили с диетата и са запазили килограмите?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #321 -: Януари 21, 2009, 11:26:35 am »
Споделете как ви се отрази диетата на цикъла?

ако прочетеш цялата тема, ще видиш, че вече няколко души сме споделили за това. на мен не ми се отрази и не би трябвало да се отразява.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #322 -: Януари 21, 2009, 12:41:43 pm »
И аз четох оплаквания, но все си мисля, че такива могат да се появят и без да си на диета. 
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #323 -: Януари 21, 2009, 19:54:57 pm »
Ми и аз си имах съмненията, че е повлияла на цикъла ми, ама се оказа, че Ник е виновен  8)
Гали- сметана не е разрешена
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #324 -: Януари 22, 2009, 22:08:57 pm »
Ох все повече се зачитам отново в темата, при мен вече направо е крещяща нуждата да я започвам отново, ма да видим до кога ще устискам.
Никога не съм си представяла, че след раждане могат да се качат толкова много кила, дано успея да ги сваля.
А и съм чувала, че ако излишните килограми, се свалят в най-скоро време след качването им, организма все още не ги е приел като свои и тогава свалянето им е по-лесно. А мен ме е страх да не си ги лепна и тях към и без това доста излишните ми кила.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #325 -: Януари 25, 2009, 00:34:13 am »
Здравейте и от мен, момичета!Аз спазвах режима на Дюкан миналата година.За 3 месеца свалих 17 кг/спазвах стриктно/.После бях 6 месеца на 3 етап.Приключих точно в деня преди лапароскопията ми :)Но.....на 4 етап му изтървах края, рядко спазвах четвъртъка - направо ми се гади като си помисля само за чисти белтъчини, не ми се поглежда месо.Тук-там хапвах трици, аз ги ям с кисело мляко, но нещо туй кисело мляко не ми понася, адски ми се подува корема.Резултата - за 6-7 месеца качих 13 кг.Направо съм потресена.Сигурно се получи така, защото не спазвам много, много 4 етап.Макар, че имам познати, които също я правиха тази диета, спазват си много стриктно 4 етап и пак качиха някой и друг кг.При мен влияние оказаха и някои лекарства, ама ....няма начин.Така че, моя съвет е да внимавате с 4 етап, не се отпускайте.Иначе по врме на целия режим - общо 9 месеца, се чувствах страхотно, смених си целия гардероб.До момента не съм усетила някакви физиологични проблеми, вследствие на диетата.Само за сведение - от 72 кг - станах 55.Сега съм 68 :oops:
От понеделник почвам безвъглехидратната за 10-15 дни, поне 10 кила да махна, че не мога да се понасям вече :?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Vily

• *
  • 22
  • И НА НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!
« Отговор #326 -: Януари 26, 2009, 08:17:13 am »
Здравейте и от мен!
Аз съм надиета от 6 дни и съм изключително доволна от резултата,свалих за сега 5кг !За първи път не се страхувам да се кача на кантара!С всяко теглене установявам с 1кг надолу!!!! :balk_103: :balk_62: :balk_62: :balk_602: :balk_602: :balk_602:
Много съм доволна и това ме мотивира още повече да продължа и да не се отказвам!!!!
Не ме интересува какво ми говорят за диетата,аз самата се чувствам страхотно,не ми е отпаднало, имам тонус и нямям никакви здравословни оплаквания,както се е случвало при други диети,които съм пробвала,а те са много!Дори имам много повече настроение и не съм нервна и озверяла,както се получваше преди!
Препоръчвам я на всеки,който има нужда да свали някое килце,не е трудно,не е невъзможно!Аз дори вече се бях примирила с килограмите си,но като видях с очите си резултати при една позната,си казах,че и аз мога!И още на следващия ден си купих книгата и започнах нов начин на живот!Само от няколко дни,а така свикнах,че все едно винаги така съм живяла,просто се иска малко воля,желание и не на последно място подкрепа от любимите хора!Моите много ме подкрепят!!!  :D :D :D
Пожелавам успех на всички и много двойни чертички!!!! :D :D :D
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #327 -: Януари 26, 2009, 14:50:29 pm »
уау, за 6 дни минус 5 кг е доста яко постижение! обикновено не се сваля толкова бързо.

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #328 -: Януари 26, 2009, 16:53:01 pm »
Много съм доволна от резултата. Верно, че трудно ги свалих тези килца, но при цялото "плющене" по безкрайните праздници не съм качила. Сега обаче почвам отначало, защото това не беше крайния резултат, към който се стремих. Освен това вече овулирам, а преди с килцата не се случваше доста често.
*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #329 -: Януари 26, 2009, 17:46:26 pm »
Здравейте момичета,аз не мога да споделя личния ми опит с диетата,но мога да кажа за сестра ми.Бях чела из интернет,че тази диета може да наруши месечния ви цикъл и не може да забременеете когато я пазите,а сестра ми видя  :bfp:точно когато я пазеше.Всички мислиме че точно тя и помогна да стигне до дългоочаквания+ тест.Успех на всички :balk_170:
*
« Отговор #330 -: Януари 30, 2009, 13:46:08 pm »
Здравейте и от мен, момичета!Аз спазвах режима на Дюкан миналата година.За 3 месеца свалих 17 кг/спазвах стриктно/.После бях 6 месеца на 3 етап.Приключих точно в деня преди лапароскопията ми :)Но.....на 4 етап му изтървах края, рядко спазвах четвъртъка - направо ми се гади като си помисля само за чисти белтъчини, не ми се поглежда месо.Тук-там хапвах трици, аз ги ям с кисело мляко, но нещо туй кисело мляко не ми понася, адски ми се подува корема.Резултата - за 6-7 месеца качих 13 кг.Направо съм потресена.Сигурно се получи така, защото не спазвам много, много 4 етап.Макар, че имам познати, които също я правиха тази диета, спазват си много стриктно 4 етап и пак качиха някой и друг кг.При мен влияние оказаха и някои лекарства, ама ....няма начин.Така че, моя съвет е да внимавате с 4 етап, не се отпускайте.Иначе по врме на целия режим - общо 9 месеца, се чувствах страхотно, смених си целия гардероб.До момента не съм усетила някакви физиологични проблеми, вследствие на диетата.Само за сведение - от 72 кг - станах 55.Сега съм 68 :oops:
От понеделник почвам безвъглехидратната за 10-15 дни, поне 10 кила да махна, че не мога да се понасям вече :?

Лелее върнала си 13кг!!! Е сега се уплаших, ама как така, аз влизам в третия етап, реших че със 60кг се чувствам добре, свалила съм 8 за два месеца, просто не мога повече, но ужасно се страхувам да не върна всичките. Останалите излезли от диетата дайте съвет?
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #331 -: Януари 30, 2009, 13:50:14 pm »
вероятно всеки организъм реагира различно. аз досега не познавам някой, който да спазва стриктно 3-ти и 4-ти етап, за да проверим дали наистина теорията на Дюкан работи. отслабването е ясно, че работи, ама задържането...

моят опит какъв е - за 4 месеца стриктно спазване на 1-ви и 2-ри етап, свалих 16 кг. след това 8 месеца не спазвах никакъв режим. доста време държах килограмите, постепенно започнаха да се качват плавно, накрая - около Коледно-новогодишното плюскане - по-бързо се връщаха и общо върнах до тук 6 кг.

сега започнах отново, но вече не мога да постигна стриктност, постоянно правя нарушения и засега почти нямам резултат. мъка...

*
« Отговор #332 -: Януари 30, 2009, 13:51:08 pm »
сиксенс как си ги върнала всичките.
При мен например някои от дюканските митове на важат, но не съм критерий разбира се  - всичко е индивидуално.
Значи прекъснах режима миналата година, прескачайки третия етап. Бях свалила 9 за 45 дни. Е за няколко месеца възстанових 5-6 от тях, но то беше много ядене по празниците - пържола, баклава след баклава и връз нея торта - ненормална история.
Освен това другия мит, че за втори път Дюкан - става по трудно - ми при мен не е вярно това. Сега за втори път съм го започнала (предния път беше преди почти година) и за 28 дни съм свалила 9. Тоест по-добре отколкото предния път. Но сякаш съм по-сериозна сега ми се струва. При всички случаи този път смятам да си мина всички етапи както пише в книжката, надявам се де.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #333 -: Януари 30, 2009, 17:02:20 pm »
Ами момичета, аз съм пристрастена към скадкото и по-специално към шоколоадовите изделия.Един шоколад го изявам за загрявка  :oops:Предполагам, че това е основната причина.3 етап си го спазих стриктно.Последния ми ден беше буквално деня преди да вляза в болницата за лапаро.Но 4 етап направо го отсвирих.Като цяло не ям много, но това сладко.....Освен това след 3 етап ми се наложи 3 пъти да пия доста силни антибиотици, придружени с 3 месечен нон стоп прием на витамини.А доколкото знам от витамини също се пълнее малко/може и да греша/.Наред с това взех да се съмнявам, че имам инсулинова резистентност, /февруари ще се изследвам/, понеже ми откриха поликистоза.А и първоначалното ми напълняване преди диетата беше доста странно, не съм си променяла навиците на хранене откакто се помня, а за година и половина качих 15-17кг.А винаги съм варирала между 54 - 57 кг.Просто се чувствах подута, напомпана и подпухнала.Напълнявам предимно около корема и ханша, при това корема ми е кръгъл, като топка, не виси, а напред.Незнам, може би всички тези фактори са допринесли.Но все пак си мисля, че наистина е до организма явно.Ако някой е спазвал и 4 етап, да сподели.
Извинявайте за дългия пост :oops:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #334 -: Януари 30, 2009, 20:01:55 pm »
Сиксенс, на мен сладкото ми е буквално дрогата. Аз толкова много го обичам, че нощно време съм ставала да ям. Правих диетата горе долу 40 дни, отслабнах 10 кг., прекратих я веднага щом разбрах, че съм бременна. По време на бремеността, върнах само сваленото по време на диетата. Но сегааааааааа, сега съм нещо страшно, мисля си че ефекта от диетата вече е отминал.
Остана ми един ефект от диетата, вече не чувствам такъв вълчи глад към сладкото, може и да ям, може и да не ям, ма по арно ми става като ям. :lol: :lol:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #335 -: Януари 30, 2009, 22:18:49 pm »
Сиксенс, на мен сладкото ми е буквално дрогата.
На мен ли го казваш :D.Направо съм като наркоманка.Аз даже се учудих, че толкова време издържах без сладко.И си мислех, че след 9 месеца режим най-после ще регулирам тоя глад за сладко.Дааа, ама не.Сега съм пак същата.Аз съм като алкохолиците - без едно мога, с едно не мога :lol:
И като почнааааа, нямам спиране.Понякога си мисля, че нещо не ми е в ред.Притеснявам се, че това е някакъв вид зависимост или заболяване.Знам ли.Ама то това май е масово.Повечето ми познати са същите :)Трябва да измислят някаква терапия за такива като нас :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #336 -: Януари 30, 2009, 22:54:36 pm »
Здравейте момичета,искам да споделя скромния си опит в режима на Дюкан.Лятото на 2007 г. лекувах ендометриоза и за 7 месеца качих 22 кг.изглеждах много подпухнала и си мислех,че като ми се наместят шашнатите хормони,всичко ще си дойде на мястото.Да,ама не.И така ноември 2008 започнах режима.За месец и половина свалих 10 кг.като дойде коледа,реших,че прекратявам диетата,защото не мога да устоявам на тиквеници,баници,месеници и тям подобни  :oops: От коледа до йордановден си върнах 2 килца,и докато се наканя да подновя диетата,влязох в стимулация и реших да не спазвам режима,заради плодовете (те са единственото,което много ми липсваше) Преди два дена се притеглих и установих,че съм свалила 3 килограма,значи по мъничко,ама продължавам да свалям   :cheerleader: Това,което спазвам е,че не ям никакъв хляб,наблягам на салати,плодове,предимно ябълки и портокали,никакъв алкохол,предимно обезмаслено мляко,от време на време трици,никакво газирано,в краен случай кола лайт,много печена тиква и много вода.Мисля,че всичко е индивидуално за организма и като си намериш начина,ще се получи.О,забравих да кажа,че ям шоколад всеки ден,просто не мога иначе  :P Малко дълго стана,извинете ме за което.Желая успех на всички.
*
« Отговор #337 -: Януари 31, 2009, 10:10:54 am »
Мари и Сиксенс,
И аз имах неудържим глад за сладко.
Изписаха ми обаче за него "Хром" на Био-Актив и сега вече не ми се яде сладко въобще.
В момента и аз съм на диетата на Дюкан и за 7 дни/аз съм още в първата фаза/ съм свалила 3 кг.
Успех на всички,които са на диетата.
« Отговор #338 -: Февруари 15, 2009, 10:39:55 am »
напи6ете ми каква диета да спазвам за да отслабна някое килце.
« Отговор #339 -: Февруари 15, 2009, 12:48:56 pm »
На точното място си чети и започвай!