Ами, то вече е късно, ама аз какво да направя като а) късно започнах диетата и б) късно отидох на море. Както и да е, сигурно заклетите Дюканки ще ме линчуват, ама аз си създадох един "ваканционен режим", който даде резултат.
Като четох книгата, видях, че за хора, които имат да свалят по-малко килограми (реших, че под 5 отговарят на този критерии - по това време вече ми оставаха 5), може да се редуват 2 дни протеини с 5 дни нормално хранене (вместо да редуваш с протеини+зеленчуци). Така че минах на този вариант, с надеждата поне да запазя теглото. В интерес на истината се върнах даже мъъъничко отслабнала (половин килограм), а не съм се лишавала нито от биричка, нито от картофки, нито от сладолед - с изключение на двата протеинови дни по средата (обща продължителност на този период - 11 дни).
Сега продължавам по традиционния начин - 3 П / 4 ПЗ и се надявам до месец да се сбогувам и с последните излишни 4-5 кила. Според мен варианта 2/0 е добър за периоди на празници или когато адски много ви писне от протеиновозеленчукови дни.