0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Режимът на д-р Дюкан - споделяне на опит
« Отговор #280 -: Септември 10, 2008, 13:45:01 pm »
и аз почвам отново. след като 3 месеца не спазвах режим и крепях достигнатото тегло (не спазих предписаната 3 и 4 фаза), сега драматичен обрат - за 10 дни здраво похапване на морето - 3 кила отгоре.
лошото е, че много трудно се връща човек обратно към режима.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #281 -: Септември 10, 2008, 21:38:57 pm »
И аз съм тук :wink: Срам не срам, започвам от начало. Втори ден съм. И аз не спазих трети и четвърти етап, два месеца нормално(понякога и не нормално )хранене и съм на стартовата позиция :(

*
« Отговор #282 -: Септември 11, 2008, 00:01:00 am »
И аз така прескочих тези фази, но все пак сега започвам с 8 тотално под това, с което започнах предния път. Общо взето ако сваля 10 килограма ще си върна килограмите отпреди първия IVF опит. Това ми е и целта де.
Джамо не е толкова трудно, аз на 3 пъти опитвам но все нещо става и се отказвам. Докараш ли я до трети ден вече си вътре.
Дани, с тебе май сме заедно, аз съм 3-ти ден.
Ама се събрахме все пишман дюканки :)
« Последна редакция: Септември 11, 2008, 00:05:25 am от cygnus »
*
« Отговор #283 -: Септември 11, 2008, 01:52:14 am »
за десет дни,три килца на горе си е бая...Ей т'ва му е гадно на диеетите...нямам предвид точно тази,а принципно...Аз от както спрях да тренирам активно ...все в този кръговрат съм ...зззззз...ама "нема" да се отказваме я,ще ги борим тез килца
« Отговор #284 -: Септември 23, 2008, 14:38:14 pm »
Ами, то вече е късно, ама аз какво да направя като а) късно започнах диетата и б) късно отидох на море. Както и да е, сигурно заклетите Дюканки ще ме линчуват, ама аз си създадох един "ваканционен режим", който даде резултат.

Като четох книгата, видях, че за хора, които имат да свалят по-малко килограми (реших, че под 5 отговарят на този критерии - по това време вече ми оставаха 5), може да се редуват 2 дни протеини с 5 дни нормално хранене (вместо да редуваш с протеини+зеленчуци). Така че минах на този вариант, с надеждата поне да запазя теглото. В интерес на истината се върнах даже мъъъничко отслабнала (половин килограм), а не съм се лишавала нито от биричка, нито от картофки, нито от сладолед - с изключение на двата протеинови дни по средата (обща продължителност на този период - 11 дни).

Сега продължавам по традиционния начин - 3 П / 4 ПЗ и се надявам до месец да се сбогувам и с последните излишни 4-5 кила. Според мен варианта 2/0 е добър за периоди на празници или когато адски много ви писне от протеиновозеленчукови дни.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #285 -: Септември 24, 2008, 16:14:01 pm »
айряна как го разглеждате - като храна или като напитка. и ако е напитка включвате ли я към задължителните 1 1/2 литра течности
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #286 -: Септември 25, 2008, 14:03:03 pm »
лили, чак такова строго разделение няма в диетата. щом е течност, разбира се, че ще си го включиш в сумата на изпитото за деня. Дюкан пише, че и кафето и чая се включват в тая сума. а в качеството му на храна - ами пиши си и едно поето кисело мляко :) то за млечните има някакво ограничение до 1 кг дневно, но е доста хлабаво...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

лили

• 2151
« Отговор #287 -: Септември 26, 2008, 11:10:38 am »
странно. аз пък четох че има ограничение само за плодовите млекца (до 2 на ден) заради плодчетата в тях.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #288 -: Септември 26, 2008, 11:56:26 am »
Момичета,
а мога ли да пазя диетата по време на стимулация и след това -докато чакам резултата?дали е вредна?
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #289 -: Септември 26, 2008, 13:39:38 pm »
странно. аз пък четох че има ограничение само за плодовите млекца (до 2 на ден) заради плодчетата в тях.

душа, купи си книгата и чети там. плодови млекца изобщо не са разрешени. никаква захар, никакви плодове. може само "плодово" млекце, ако е с изкуствен подсладител, изкуствени аромати и напълно обезмаслено. аз си правех такива десерти.
а иначе, за позволените (обезмаслени) млечни продукти, които във втора фаза са прясно, кисело мляко и извара, той пише, че е добре да не се надвишава общо 1 кг на ден от тях.

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #290 -: Септември 26, 2008, 13:40:09 pm »
Момичета,
а мога ли да пазя диетата по време на стимулация и след това -докато чакам резултата?дали е вредна?

аз не бих пазила диета, ако съм в процедура.

*

лили

• 2151
« Отговор #291 -: Септември 26, 2008, 16:42:48 pm »
купих я и я четох бре (ама ся е при сестра ми).
пише че може плодови млекца с 0.1% масленост, подсладени със захарин до 2 на ден заради плода в тях. в де ги има ама тука нъцки - тия с 0.1% масленост са подсладени със захар.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #292 -: Септември 27, 2008, 19:37:55 pm »
Лили, ама ти на къде ще слабееш, бе душа? :wink:
*

лили

• 2151
« Отговор #293 -: Септември 28, 2008, 20:31:47 pm »
малко от пояса, повечко от бюста...от де падне – падне че мноо тежи 8)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #294 -: Септември 28, 2008, 22:04:52 pm »
малко от пояса, повечко от бюста...от де падне – падне че мноо тежи 8)
Абе , Лили хората пари дават да тежи, а ти? Бива ли тъй! :D
Пристрастена към д-р Хаус!
*

лили

• 2151
« Отговор #295 -: Септември 29, 2008, 09:46:58 am »
те хората щот са мръднали затва така. аз кво ли не давам да намалеят ама нъцки :x.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #296 -: Октомври 03, 2008, 23:11:06 pm »
Аз започнах режима средата на юли,но не съм спирала да си хапвам плодове.Просто не мога без плод.И свалих десет кг.Всяка седмица си имам един протеинов ден.
Обаче днес се изложих...имахме си няколко рожденника в работата и така се наядох с шоколадови бонбони...и с петифури...сега ме удари на съвест.Мисля да си наложа наказание 3 дни на протеини.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #297 -: Октомври 28, 2008, 12:56:17 pm »
Следя темичката доста отдавна, ама не съм се разписвала. Зпочнах режима на Дюкан в началото на юни. Само за месец свалих 8 кг. и бях много доволна от себе си. Успях да се харесам в бански тази година :) За общо 4-ри месеца с Дюкан и почти стриктно спазване на режима (нямам големи прегрешения, ама малки имам :) ) свалих 20 кг. Вече съм в трета фаза от около месец. Бях се шашнала, че трета е трудна, но не е. В трета вече си позволям и нишестени храни и плодове, дори и нещо сладко (на гала храненето естествено). Спазвам стриктно протеиновият ден, веднъж седмично. За сега успявам да запазя свалените килограми и вече не се лишавам от почти нищо (естествено пържено и олио не хапвам). На този етап още е рано да твърдя, че няма да има йо-йо ефект, но поне за сега липсва, а за нататък ще докладвам.
Не се давайте на изкушенията или ако се поддадете не ги повтаряйте на другият ден.
Успех на всички 

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #298 -: Ноември 02, 2008, 23:56:05 pm »
 Аз все още не мога да мисля за диета,затова си спазвам основното правило-хапване начесто (на по 2-3 часа)в малки дози и поне 2 литра течности за ден.И не се лишавам от нищо вкусно-(само сладкиши и прясно не консумирам,но ще издържа още близо 2 месеца).Но мисълта ми е друга-като ги сваляте тези килограми(5-10-22) ,не ви ли се отразяват видимо на лицето?Аз ако сваля 3 килограма за месец-ами ставам ужас.Веждите ми "спадат"по-надолу,клепачите ми увисват,устните ми изтъняват...,а в бузите заприличвам на булдог-така започват да увисват и съответно ми се появяват бръчки около устата.При вас има ли подобни явления?И ако да как се справяте с тях????
*
« Отговор #299 -: Ноември 03, 2008, 14:50:11 pm »
бих искала да попитам "опитните" дюканки - позволявали ли сте си по чаша вино или биричка? знам, че алкохолът е забранен, ама... :oops: абе да питам :)