0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: На какво се дължат болезнените гърди?
« Отговор #40 -: Юни 26, 2008, 17:13:05 pm »
gardite mogat da boliat i pri mnogo nisak progesteron pri men be6e taka

И на мен така ми се струва! Но когато болят гърди от нисък Прогестерон те не се подуват.
Не съм съвсем категорична в твърдението ми - това е лично мнение, но ще питам лекар затова и ще пиша. :wink:
« Отговор #41 -: Юли 07, 2008, 23:34:41 pm »
Нека се запиша и аз.Датата на последния ми цикъл беше 15.06.От 4-5 дни ме болят гърдите,не мога да спя по корем изобщо/а как оби4ам така.../.Корема ниско долу също ме наболява,като понякога болката се премества по нагоре.Срязва ме и кръста,но само един ден.Описвам ви вси4ко,защото искам да ме ориентирате на какво се дължи вси4ко това,и наи-ве4е болезнените гърди.Дано де е..не смея да го кажа даже!Но дано,дано,дано! :ask:
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #42 -: Юли 08, 2008, 09:31:49 am »
desita77, тези симптоми могата да бъдат предвестник както на бременност, така и на скоро предстояща меструация. Имайки предвид датата на последната, мисля че е много рано още да се съмняваш за първото. Изчакай да ти закъснее и си направи тест. Колкото до болката в гърдите, тя е от повишаването на прогестерона в теб през втората (лутеална) фаза на цикъла ти. Но незнам, ти за пръв път ли усещаш такава болка? На мен ми се случва всеки месец.
Желая ти успех  :balk_103:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #43 -: Юли 08, 2008, 10:05:00 am »
big_eyes,за първи път ги усещам.Но до сега пиех противоза4атъ4ни хап4ета.Това ми е първия месец от както ги спрях.
*

big_eyes

• 432
« Отговор #44 -: Юли 08, 2008, 10:23:08 am »
ето ти причина :) стискам палци след спирането на хапчетата, да се зарадваш на + тест
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #45 -: Юли 08, 2008, 17:48:42 pm »
:PБлагодаря ти!От твоите уста в божиите уши!Дано си права. :goodluck:
« Отговор #46 -: Юли 10, 2008, 08:27:16 am »
Искам да попитам жеднага ли след овулация гърдите започват да болят или след няколко дни след като е преминала? Защото ако е така, мен започнаха да е болят 1 седмица преди цикъла ми. И тоя месец моя цикъл беше обилен но само за 1 ден и продължителността му беше 3 дни.
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
« Отговор #47 -: Юли 10, 2008, 08:52:39 am »
Искам да попитам жеднага ли след овулация гърдите започват да болят или след няколко дни след като е преминала? Защото ако е така, мен започнаха да е болят 1 седмица преди цикъла ми. И тоя месец моя цикъл беше обилен но само за 1 ден и продължителността му беше 3 дни.

Мен ме болят 3-4 дни преди да ми дойде.  :wink:
*
« Отговор #48 -: Юли 10, 2008, 10:52:56 am »
Цитат
Искам да попитам жеднага ли след овулация гърдите започват да болят или след няколко дни след като е преминала?
При всеки е различно-при някои веднага, при други седмица преди очакваната менструация.
« Отговор #49 -: Юли 11, 2008, 01:37:48 am »
При мен,както ве4е писах скоро датата на последния ми цикъл беше 15.06.А гърдите запо4наха да ме болят около 2-3.06.По мои из4исления трябва да ми доиде на 12-13.07.И корема ме срязва горе-долу от тогава. :(За овулацията не съм много сигурна кога беше,мисля 4е малко закъснях с проследяването.4уствам 4е ще се пръсна,корема ми е като...плондер :lol:!Какво е според вас,моми4ета?Е,ще по4акам тия дни,то ще си покаже.
*
« Отговор #50 -: Юли 11, 2008, 17:44:12 pm »
При мен веднага щом мине овулацията започват да ме болят гърдите.Щом дойде лелката край с болките.

« Отговор #51 -: Юли 12, 2008, 23:48:36 pm »
Моми4ета,в4ера ми доиде.За това съм 4уствала такива болки.Просто бях забражила какво е да те болят гърди,корем...!От хап4етата(противоза4атъ4ните)нямах такива оплаквания.Дано да ми е за последно.И тоя път по-сериозно ще следя овулацията.
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #52 -: Април 22, 2009, 15:44:41 pm »
Рових в тези стари теми и у мен възникна един въпрос,който реших да задам тук,за да не отварям нова тема.
Разбрах,че болките в гърдите като симптом на пмс са в следствие на покачването на прогестерона след овулация,но дали това покачване е доказателство за наличието на такава или той може да се покачва и без да е имало овулация?
Защото при мен болките в гърдите са в 99% от случаите на лице.Много рядко може би 1 път годишно се случва да не ме болят,но дали това е доказателство,че се случва овулация?
  <br />
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #53 -: Април 22, 2009, 17:17:11 pm »
Рових в тези стари теми и у мен възникна един въпрос,който реших да задам тук,за да не отварям нова тема.
Разбрах,че болките в гърдите като симптом на пмс са в следствие на покачването на прогестерона след овулация,но дали това покачване е доказателство за наличието на такава или той може да се покачва и без да е имало овулация?
Защото при мен болките в гърдите са в 99% от случаите на лице.Много рядко може би 1 път годишно се случва да не ме болят,но дали това е доказателство,че се случва овулация?
Незнам доколко болките в гърдите са доказателство за наличие на Овулация. Мен много рядко ме болят гърдите и то не е нетърпимо силно, а уж хормоните които съм изследвала са в норма ( дори прогестерона на 7 ден след предполагаема ОВУ ). При последния преглед пък - се оказа, че няма да имам ОВУ. Вече започнах да се чудя, дали наистина това, че много рядко имам болки в гърдите не означава, че рядко имам и овулация ? Щура работа ... ( да уточня, че хормоните съм ги изследвала все в месеци, в които случайно или не съм си имала макар и леки болки в гърдите ).
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #54 -: Април 22, 2009, 18:08:23 pm »
Ако съдя по себе си категорично не мога да обвържа наличието на овулация с болки в гърдите. При мен изключително рядко се получаваше спонтанна овулация, да не кажа никога, но гърдите си ме боляха седмица до десет дни преди кървене. Така че май не може да се тълкува като признак.
*

Princess_S

« Отговор #55 -: Април 23, 2009, 01:35:27 am »
Искам да попитам и аз. Нали при настъпване на бременност прогестеронът се покачва, а възможно ли е да няма болки в гърдите?
*

big_eyes

• 432
« Отговор #56 -: Април 23, 2009, 10:39:46 am »
Искам да попитам и аз. Нали при настъпване на бременност прогестеронът се покачва, а възможно ли е да няма болки в гърдите?
възможно е. при всеки е различно
Хубав-Рошав
*
« Отговор #57 -: Април 27, 2009, 21:16:08 pm »
Ако не греша болки в гърдите може да има и при висок пролактин, а при висок пролактин обикновенно няма овулация.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #58 -: Май 10, 2009, 14:07:14 pm »
Здравейте и от мен!Ами ако преди цикъл те болят гърдите,и ако после се окаже че съм бременна,а гърдите спрят да ме болят седмица след това-какво означава това?-че ще има спонтанен аборт ли например?-нормално ли е да спрат да те болят гърдите седмица след евентуална бременност?На какво се дължи това?

*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #59 -: Май 10, 2009, 14:19:01 pm »
Ако съдя по себе си категорично не мога да обвържа наличието на овулация с болки в гърдите. При мен изключително рядко се получаваше спонтанна овулация, да не кажа никога, но гърдите си ме боляха седмица до десет дни преди кървене. Така че май не може да се тълкува като признак.
Подкрепям, че не може да се тълкува като признак! Мен гърдите съвсем спряха да ме болят от няколко месеца, нито се подуват, нито болят- абе нищо! :? Даже ми е кофти- не мога и да се понадявам, че нещо се е получило.....Този месец имах доказана с фоликулометрия овулация, пусках и хормони- всичко беше ок, а гърдите никакви ги нямаше отново!  :(
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"