Здравейте! Аз съм нова във форума, но прочетох всичко, което сте написали по темата, но не срещнах подобен на моя проблем. Та по въпроса- и аз винаги имам болезнени гърди преди М. Това лято не си бях в България - цикълът ми си идваше, но със закъснение от порядъка на 7-8 дни, пак си идваше с болки и т.н., но отсъстваше нарастването, подуването и болките в гърдите... Върнах се в Б-я миналия месец и от тогава насам не се чувствам добре. Този месец ми дойде с 2 дни по- рано, имах напрегнати гърди, но проблема е, че ми свърши, а те станаха още по- напрегнати... Случвало ли се е на някой подобно нещо- надявам се е някакъв хормонален дисбаланс. Не водя активен полов живот, последният ми полов акт бе юни месец, от което следва, че ако съм бременна, то е цветна бременност и е напреднала... Бях на гинеколог, гледа ме на вагинален ехограф, правих си кръвен тест, също отрицателен, но коремът ми е нараснал, гърдите отскоро, както споменах... Възможно ли е въпреки всичко да има наличие на бременност? А и да поясня, че днес получих страшно силна остра болка ниско в ляво.
Благодаря за вниманието, ще се радвам на мнения по въпроса!