Това, което ще споделя с вас,много момичета го знаят.Други ще кажат,казах ли ви.Обаче искам да го разкажа...
Знаете какво се случи с мен.Както и при много други момичета опит неуспешен.ОК ,да кажем нищо нетипично.Обаче мен не ме свърта:защо не става...има причина...два пъти съм забременявала...и такаааа
Обаждам се на доктора и го питам.Той отговаря,абе нали ембриончето е само едно, нямаме възможност от макс добра селекция .Ок.Обаче се обаждам на ембриолога и му искам мнението и той казва.Ембрионите са перфектни.Не смятам ,че причината е там / подробно съм го описала в "а сега накъде"/...И такаааааа,пиша на доктор Конова по препоръка на Пуки и Фреши...отговаря мо веднага какви изследвания да пусна...имунологични и антиовариални антитела...
Давам кръв веднага в института по вирусология .Обаче отивам в клиниката за ендокринолог и срещан доктора си.Казвам му "докторе,дай да пуснем тези и тези изследвания " той:"няма такива проблеми.Този пакет се пуска след 4тири опита на бластоцисти.Ти изобщо не си за този пакет.Аз си настоявам:"нали ембрионите са ми супер ,а доктора "тогава защо не става" аз викам "еми да де ,дай да търсим причината.И доктора ми пусна изседванията " защото си си го навила ,дай да ги пуснем,но няма да има нищо.То дори и да изкочи нещо се правят едни вливания дето не се знае изобщо какво правят!!!!!!
Такаааааа,резултата обаче вече е готов и отивам да си го взема.Сестрата ми казва " Сега ,мойто момиче,ще отидеш да ти изследват хуморалния имунитет , еди куде си , и тогава да ти се назначи лечение.Аз питам"ама значи има нещо" - "Ми има нисък процент на регулаторните ендометриални NK клетки CD56highCD16, повишен процент CD56+CD16+ .Тряябва да се обсъди имуномодулираща терапия.
8OАз: Кажете, може ли това да е проблем
Тя: Ама това Е проблем
...
Разказа ми е скучен ,обаче момичета,първо направете имунологичните,дори и преди първия опит.Това лично ми го казаха във вирусологията...ако го бях направила по-рано сигурно двете прекрасни ембриончета ,щяха да са едни малки бебчета