0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Болки при овулация
« Отговор #20 -: Март 06, 2008, 13:40:47 pm »
Днес имам час при д-р Кълвачева от Вита и обещавам да я питам за тази болезнена О. Ще споделя утре :)
*
« Отговор #21 -: Март 06, 2008, 13:48:40 pm »
може да я пита6 за операцията каква връзка има. 6те 4акам да пи6е6 за резултатите
*
« Отговор #22 -: Март 06, 2008, 13:50:57 pm »
След всяка коремна операция,каквото и да правят за да го избегнат има някакви сраствания,които може да се усещат като болка при определени обстоятелства. :D
*
« Отговор #23 -: Март 06, 2008, 14:45:06 pm »
Цитат
каквото и да правят за да го избегнат има някакви сраствания
:D :D :D направо ме уби
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #24 -: Март 06, 2008, 15:29:03 pm »
Днес имам час при д-р Кълвачева от Вита и обещавам да я питам за тази болезнена О. Ще споделя утре :)
Kylie, Моля те сподели после какво ти е казала, че то наистина колкото доктори - долкова мнения - въпреки че аз не съм оперирана от апендицит   :?
*
« Отговор #25 -: Март 06, 2008, 15:39:05 pm »
Ще споделя ;) ох аз събирам кураж, че въпреки че е рутинен преглед ме е страх  :? То шубето е голям страх  :lol:
*

Vickson

• 1201
« Отговор #26 -: Март 06, 2008, 16:18:29 pm »
Не се страхувай мила, щом е само рутинен преглед.
Стискам палци всичко да е добре, ще чакам да кажеш като се върнеш  :crossfingers: :balk_103:
*
« Отговор #27 -: Март 06, 2008, 16:34:27 pm »
Цитат
каквото и да правят за да го избегнат има някакви сраствания
:D :D :D направо ме уби
Ми така е.Примерно след моята коремна операция го напълниха с някакъв физиологичен разтвор за да няма сраствания.Но пак си има малки такива,заради които сега имам болки. :wink:
*
« Отговор #28 -: Март 06, 2008, 16:41:35 pm »
"го напълниха" само как зву4и  :D развесели ме
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #29 -: Март 06, 2008, 18:13:33 pm »
Мацки, аз до сега не бях обръщала внимание дали има болка и по кое време, но тъй като вчера бях при доки и по нейна преценка фоликула ми трябваше да се пукне или днес, най-късно утре, днес усетих леко напрежение долу в ляво (точно левия вардим да се пукне), а след това  и кръста ме започна... Питах моя позната и тя ми каза, че при себе си също така усещала кога е О точно по подобен вид болки!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #30 -: Март 06, 2008, 18:22:07 pm »
sof успех.Дано този месец е твоя  :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #31 -: Март 06, 2008, 18:28:15 pm »
sof успех.Дано този месец е твоя  :bighug:
Чул те Господ! Дано скоро всички да си говорим за гадене и коя, колко кг е качила!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #32 -: Март 07, 2008, 08:26:53 am »
... фоликула ми трябваше да се пукне или днес, най-късно утре, днес усетих леко напрежение долу в ляво (точно левия вардим да се пукне), а след това  и кръста ме започна...
Успех Sof, може пък провлачените крачета от другата темичка да са ти на късмет :lol: :balk_87:
*
« Отговор #33 -: Март 07, 2008, 08:59:34 am »
Мацки прегледа мина добре ;) За тези болки по време на О не ми обирнаха внимание, въпреки, че попитах 2 пъти - което значи че явно си е нещо неормалко!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #34 -: Март 07, 2008, 09:11:24 am »
Kylie, май ще трябва да повярвам вече че е нормално  :?
Едно не мога да разбера, до преди около 6 месеца, нямах такива болки въобще, появиха се от както започнах по-сериозните ходения по доктори и да се следя постоянно...
« Отговор #35 -: Март 07, 2008, 09:42:52 am »
Аз пък момичета още не мога да си познавам овуто.Обаче аз в дните след предполагаемото О/така изчилено/имам силни болки и напрежение в гърдите.А опитваме вече 4-5 м.плътно 1седм.о/о овуто :(.Някой друг има ли тези симптоми?
« Отговор #36 -: Март 07, 2008, 09:46:10 am »
  Наистина си е съвсем нормално ,при някои болките са по-силни ,при други изобщо ги няма.
Kylie, май ще трябва да повярвам вече че е нормално  :?
Едно не мога да разбера, до преди около 6 месеца, нямах такива болки въобще, появиха се от както започнах по-сериозните ходения по доктори и да се следя постоянно...
  Това е защото не си обръщала внимание на тези неща.Преди да започна опитите и аз не съм ги усещала,но като започнах да си следя процесите в тялото ,открих много нови неща за физиката си. Хубавото от цялата работа е ,че чрез тези болки знам много добре кога ми е овулацията.Преди много се притеснявах за болките ,но сега мога да кажа,че ми помагат.
*

Vickson

• 1201
« Отговор #37 -: Март 07, 2008, 10:02:04 am »
...Обаче аз в дните след предполагаемото О/така изчилено/имам силни болки и напрежение в гърдите.А опитваме вече 4-5 м.плътно 1седм.о/о овуто :(.Някой друг има ли тези симптоми?

Galina_07 - като оставим болката, която аз лично за себе си определям че е след моето Ову,
аз също след ову си усещам гърдите много чувствителни, втвърдени, набъбнали и дори ме болят, понякога едвам търпя сутиена цял ден...  :wink:

Перушинка, аз се притеснявах от тези болки, първо защото са много силни (а аз нося на болка) и обикновенно пия обезболяващо - което не ми се струва много полезно, и второ защото го свързвам с някакъв евентуален проблем с яйчници/тръби... За това, но вече го приемам по скоро като сигнал че съм имала Ову - което си е супер  :lol:
« Отговор #38 -: Март 07, 2008, 10:14:38 am »
Благодаря Виксън.При мен не задължително да е всеки месец и по еднакъв начин.Миналият месец направо се шашнах,не даваха да ги пипнеш,а аз имам и мастопатия ,но редовно си ходя на мамолог.Възможно ли е в месеците ,когато не усещам напрежение да нама ову? :oops:Не мога въобще да го разпознавам.Други болки нямам.
*

Vickson

• 1201
« Отговор #39 -: Март 07, 2008, 10:41:32 am »
Галина, според мен е възможно, но не съм специалист, някое от другите момичета може да знае повече  :wink:
Аз лично скоро не съм имала месец без болки (корем/гърди), даже в момента се чувствам така, защото ову-то ми мина и сега гърдите ми са страшно чувствителни и болезнени