0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
лактофем.....
« -: Февруари 27, 2008, 14:27:38 pm »
Момичета, някой знае ли откъде мога да си купа Лактофем.Казаха, че няма внос и да търся останали количества по аптеките.Ако някоя скоро си е купувала , моля да ми каже аптеката.Благодаря предварително.
Re: лактофем.....
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2008, 10:09:08 am »
Аз в момента съм на Лактофем и си го намерих в първата аптека, в която попитах. Провери и в други аптеки, на мен често ми се случва да ми казват, че вече не се произвежда или, че няма внос и ми предлагат аналогични лекарства, които имат в наличност. Според мен това си е търговски трик.
*
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2008, 10:28:27 am »
Преди да си купите, питайте къде го съхраняват. Щото в русенската Марешки ми го смъкнаха от рафта и аз им го върнах. Трябва да е съхраняван в хладилник.

[/url]
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2008, 13:04:25 pm »
 Аз ползвах Лакотфем гел+апликатор...купих го от една аптека на ул. Казбек в кв. Павлово.
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2008, 19:29:22 pm »
Аз ползвах Лакотфем гел+апликатор...купих го от една аптека на ул. Казбек в кв. Павлово.
Много ти благодаря, аз работя на ул.Казбек.Още утре ще отида.И Казбек се намира в Бъкстон.Отдавна ли го купи
« Отговор #5 -: Февруари 29, 2008, 15:40:28 pm »
 В началото на декември 2007г. Наложи се да изчакам ден-два, докато го доставят.
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца