0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
И още за мечтите...
« -: Февруари 27, 2008, 12:16:32 pm »
Мислих да не пускам тема, не знам дали съм готова още да се хваля чак, едва ли някога ще бъда истински готова всъщност...Реших да го направя, защото само вие знаете цената на тази мечта- да бъдеш майка.И просто да споделя различния път, който сме поели... понеже винаги съм вярвала, че ще бъда майка в истинския смисъл на думата, по какъвто и начин да стане това.
 След 4 години опити, операции, спонтанни аборти, после още повече проблеми, проблеми с пукане и непукане на фоликули, много сраствания, 2 инсеминации, после ИКСИ- недовършено, отново от прекалени емоционалности и  ето от второто съм бременна.
Благодаря на невероятния ми мъж, който винаги се държи мъжки и успокоява невероятните ми емоции и че винаги е бил на мнение, че не е важно да родиш, а да го направиш Човек с главно Ч!!!
Също и на д-р Владимиров, д-р Тачева и целия им екип, че са до нас по всякакъв начин освен всичко, което направиха, за да ни помогнат.
Благодаря и на доц.Конова и тяхния невероятен екип в Плевен, че все още треперят заедно с нас и се борят за тази мечта!
Също и на всички мацки, които са ми повече от приятелки, на които мога само да кажа, че дори един ден да не сме толкова близки, вие сте момичетата, които винаги ще помня и благославям, защото го заслужавате, дори само щом ми търпите всичките "овнешки", първосигнални емоции.
 :wink:
Може да е глупаво, емоционално и простичко, но ви обичам толкова много... всички вас, част от сърцето ми хора!!!   8)

Надявам се и се моля,всяка една от нас тук да постигне мечтата си да бъде майка, по какъвто и начин да стане това прекрасни  бъдещи майчици, защото всяка една тук заслужава да бъде МАЙКА!И повярвайте ми, ние ще сме най-добрите, защото знаем какво е да се бориш за мечтата да бъдеш майка, но в истинския смисъл на думите... а не просто защото си родила...
Дано Бог е винаги до всички нас!!!

Успех, момичета!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: И още за мечтите...
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2008, 12:19:58 pm »
Честито! Бъди щастлива! Радвай се на щастието си! Много се радвам за теб! Лека бременност и здраво бебче!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2008, 12:21:51 pm »
Честито Danidan!
Лека бременност!
*
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2008, 12:22:22 pm »
ЧЕСТИТО миличка,радвам се заедно с теб и ти пожелавам да изкараш най-леката и спокойна бременност,а след това със сълзи от радост да гуушкаш малкото съкровище! :)
*
« Отговор #4 -: Февруари 27, 2008, 12:23:05 pm »
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

КАК СЕ РАДВАМ МИЛИЧКА!!!!!!!
Просто не знаеш колко много, ама много се радвам за теб. Ти успя, успя - през толкова много неща премина.

П.С
Целуни силно майка си
В очакване ....
« Отговор #5 -: Февруари 27, 2008, 12:26:54 pm »
Честита сбъдната мечта! :balk_5:
Леки и безоблачни дни до края ! :rainbow:
*
« Отговор #6 -: Февруари 27, 2008, 12:30:50 pm »
Само ако знаеш колко се радвам да прочета това мила Дани,
пиша тези редове със сълзи от щастие в очите, нямам думи да изкажа чувствата си.
пожелавам ти най-леката бременност и едно хубаво и здраво бебе :D
прегръщам те и пиши винаги когато имаш нужда да си поговориш с някой, аз съм на среща :)
*
« Отговор #7 -: Февруари 27, 2008, 12:32:30 pm »
Честито! Много се радвам за теб, мила! Хубаво е, че сподели тази радостна новина с нас! Вдъхваш ни вяра и сили да продължаваме борбата! На теб ти желая лека, спокойна и безпроблемна бременност и здраво бебче!

*
« Отговор #8 -: Февруари 27, 2008, 12:32:47 pm »
Браво миличка, така ме зарадва тази твоя новина. Много, ама много се радвам за теб, пожелавам ти една лека и прекрасна бременност.  :bighug:
*
« Отговор #9 -: Февруари 27, 2008, 12:34:40 pm »
Даниданче, честито, много щастие, късмет, лека и спокойна бременност  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #10 -: Февруари 27, 2008, 12:36:30 pm »
Дани, кайно време беше мила, хайде и тук честито, няма само на ЛС да ти го честитя я .... :lol: :lol: :lol:

Един много много много голям  :bighug: за теб миличка  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #11 -: Февруари 27, 2008, 12:39:59 pm »
Честито! :D
Много се радвам за теб. Желая ти лека бременност!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #12 -: Февруари 27, 2008, 12:42:32 pm »
Поздравления, Danidan!!! :D
« Отговор #13 -: Февруари 27, 2008, 12:47:00 pm »
Честито Дани!Щастливо бременеене и само радости от тук нататък!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*
« Отговор #14 -: Февруари 27, 2008, 12:47:54 pm »
честито и оттук нататък една безоблачана бременност и здраво бебе!
*
« Отговор #15 -: Февруари 27, 2008, 12:48:18 pm »
Честито и от мен Danidan.Лека бременност до края.
*
« Отговор #16 -: Февруари 27, 2008, 12:50:11 pm »
Честито Дани! Лека бременност и се пази!

*
« Отговор #17 -: Февруари 27, 2008, 12:51:49 pm »
Дани, честитооооооооооо!
Много много лека бременност ти желая, а като гледам  какъв невероятен екип се грижи за теб, сигурна съм, че ще успееш до края.
*
« Отговор #18 -: Февруари 27, 2008, 12:54:48 pm »
Честито Дани!Страхотна новина е да чуеш ,че някой е сбъднал мечтата си !Успех!
« Отговор #19 -: Февруари 27, 2008, 12:57:27 pm »
Дани, толкова се радвам за теб, че нямам думи да опиша :lol: Прегръщам те и ти желая най-хубавата бременност и най-сладкото бебе накрая. :bighug: