Явно нещата след неуспешно ИКСИ не са никак "нормални".
Това ми е втори цикъл след неуспешното икси и цикъла ми подрани с една седмица.
На мен пък ми дойде първия цикъл чак на 16.03. - приблизително 45 дни след трансфер. Доста болезнен беше и ме боля докато не изхвърлих голямо парче лигавица
До тук добре......., обаче, .............незнайно защо на 25.03. пак
имах положителен тест за бременност и то с две почти еднакво наситени черти
. Относно направата му - не ми се карайте, направих го чисто информативно, за да се ориентирам, че всичко е наред, защото имах и усещане за овулация!
В крайна сметка се принудих да отида на узи и там се видя, че всичко е спокойно- нямам грам лигавица, а яйчниците ми още спят, т.е. нямат намерение да произвеждат фоликули скоро и не се очаквала скоро овулация. И това всичко било "благодарение" на ЧХГ-то, което незнайно защо още не ми се изчистило от организма. Егати!
А днес за капак имам ПМС и кафеникаво течение и имам чувство, че ще ме метне втори цикъл. Направо луда работа! Все си мислех, че ЧХГ-то се изчиства с менструацията, ама явно при всеки е различно. А утре смятам за статистиката да направя още един уринен тест - щото явно съм извън пътя и много ми е чудно кога ще се изчистя, че да ми заработят яйчниците ?!?! Щото нали ви обещах да забременявам веднага ...
Целувам ви и много съжалявам, че постоянно ви занимавам с моите глупости, но при така развиващата се странна ситуация, наистина няма с кого друг да споделя и да ме разбере както вас. А док каза, че всичко е наред и не ми е удобно да му звъня за щяло и нещяло.
Успех на всички!