0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Първи цикъл след неуспешно ИКСИ
« -: Февруари 27, 2008, 09:47:59 am »
Здравейте, момичета! Знам, че има доста изписано, но досега намерих инфо за втори цикъл след неуспешно ИКСИ. А аз бих искала да разбера - кога ви дойде цикъла след самата неуспешна процедура. При мен нещата са, че 27-ми ден (днес) след трансфера още чакам цикъл и нямам усещания, че ще идва скоро (а, по принцип съм с болки). Гърдите ми са напрегнати, но повече вечер. Всъщност на 23.02. бях на преглед при док да видим резултата от иксито и заключение - биохимична бременност.  :( А иначе днес все още уринния тест е сравнително положителен (т.е. има втора черта, но по-бледа  8O, а теста е Престо).
Искам да питам - има ли други момичета със същия проблем и кога са получили цикъл? Мисля да изчакам до неделя и ако няма промяна да ходя при док.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Re: Първи цикъл след неуспешно ИКСИ
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2008, 10:08:28 am »
Здрасти Джи,
съжалявам за неуспеха :(
Първите 2 опита ми дойде на  13 и 14 ден след трансфера.
При третия ми опит започна зацапване още на 9 ден.Пуснах кръвен ,които отчете 0.00
Сега имах трансфер със сладоледи, трансфера беше на 20 ден ,а цикъла ми дойде на 17 ден ден след трансфера.
Имаше имплантация -теста на 10 ден беше с много добре изразена втора чертичка,кръвния също отчете + 10.68 ,след 3 дни вече стана по-бледа - с Престо...,следващия още по-бледа ...Стойностите на ЧХГ падат постепенно явно..
Много е относително.Зависи от стимулацията, ти си имала и биохимична бременност...
Просто чакаме :(

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2008, 22:11:01 pm »
Джия, съжалявам много за..., и за този неуспех. :(
И двата пъти прокървих 12 дни след трансферите.
Този ти ЕТ чист ли беше?

Divna,  :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2008, 22:18:11 pm »
Дживотинче,съжалявам за неуспеха ти. :( При първото ни Икси и аз бях така - биохимична бременност,бледи черти,първо ЧХГ 26,второ 29,и цикъл на 16-17 ден от трансфер. Не знам защо при теб се бави,може би от лекарствата??
Кураж и успех ти желая следващия път! :hug2:
« Последна редакция: Февруари 27, 2008, 22:29:46 pm от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #4 -: Февруари 28, 2008, 09:00:21 am »
И двата пъти при мен цикъла ми идва на 15ти ден след трансфера.Била съм със съвсем лека стимулация.След това пих дуфастон и утрогестан.Цикъла едвам ми идва и е кръвта за момента е черна.

Може би от значение за смущението на цикъла е степента на стимулиране и хормоните след това.Но предполагам,че си спряла да пиеш каквото и да било след отричателния тест
*
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2008, 09:11:50 am »
Ох, мили момичета, какво да ви кажа! Благодаря, първо за подкрепата, без вас съм за никъде!
Евро, мила, абе този път всичко мина по учебник, вкл. и трансфера. Док беше убеден, че този път ще стане :?
Да, и лекарствата съм спряла, вече 6-ти ден.
Днес съм на лекар по обед и ще видим какво става. Като се върна ще ви пиша. Направо голям съм карък. :(

*
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2008, 14:34:31 pm »
Такааааааааа, вече мога да докладвам.
Току-що се връщам от док и казано честно, наистина дишам вече спокойно.
Сутринта не ви написах, но вчера правих кръвен с надеждата по стойностите да се ориентирам кога ще ми дойде. Да, ама не - резултата беше 606,18  8O. Което пък допълнително ме стресира пред вероятността от извънматочна бременност.
Но сега след прегледа смело мога да заявя - НЯМА извънматочна  :D Е, няма и нормална бременност, но това вече го преживях  :wink: Пак се потвърди, че е било биохимична и че ще ми дойде ............ скоро (е, кога точно не се знае :D).
Сега наистина гледам доста по-ведро, спирам да се занимавам с тестове и смятам да ЗАБРЕМЕНЯВАМ още следващия месец :D :D :D И то естествено по възможност.
Благодаря на всички за подкрепата.
Целувам ви.

« Отговор #7 -: Февруари 28, 2008, 14:48:18 pm »
Чакай, чакай.... 606,18 и няма бременност?  8O Това нещо някак си не мога да го разбера, честно ти казвам...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #8 -: Февруари 28, 2008, 14:59:38 pm »
Рали, и аз така реагирах 8O 8O 8O

Джи,да не би да е грешка 606,да си искала 66 да напишеш примерно? 

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #9 -: Февруари 28, 2008, 15:42:11 pm »
Неееееееее, сладурки, точно такъв резултат пише на листа. То и аз затова  8O. А теста го правих в Лаборекспрес. Но и според док, ако е верен, то на уринния няма да имам по-бледа от контролната черта. То затова и док не вярва на кръвните.
Абе и аз съм медицинския случай. Но наистина няма нищо в матката. Само лигавица и то достатъчно.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #10 -: Февруари 28, 2008, 17:12:59 pm »
Аз по принцип на "Лаборекспрес" им вярвам.
Но това направо ме озадачи.
« Отговор #11 -: Февруари 28, 2008, 17:16:22 pm »
Ебаси лабораториите!
Тая тема вече ме разби тотално!
Хайде мила от 606 да стане над 1000, че тогава да се види "нещото" в матката :crossfingers:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #12 -: Февруари 28, 2008, 18:08:26 pm »
Такааааааааа, вече мога да докладвам.
Току-що се връщам от док и казано честно, наистина дишам вече спокойно.
Сутринта не ви написах, но вчера правих кръвен с надеждата по стойностите да се ориентирам кога ще ми дойде. Да, ама не - резултата беше 606,18  8O. Което пък допълнително ме стресира пред вероятността от извънматочна бременност.
Но сега след прегледа смело мога да заявя - НЯМА извънматочна  :D Е, няма и нормална бременност, но това вече го преживях  :wink: Пак се потвърди, че е било биохимична и че ще ми дойде ............ скоро (е, кога точно не се знае :D).
Сега наистина гледам доста по-ведро, спирам да се занимавам с тестове и смятам да ЗАБРЕМЕНЯВАМ още следващия месец :D :D :D И то естествено по възможност.
Благодаря на всички за подкрепата.
Целувам ви.

Цялата ситуация изглежда твърде странна наистина. Аз не съм сигурна дали няма бременност, което ти го желая разбира се.

Лекуващия лекар направи ли узи преглед днес? 

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #13 -: Февруари 28, 2008, 20:22:53 pm »
Нали при чхг над 1000 се вижда плоден сак?
Твоето е под тази цифра,сигурно за това док не го вижда?
Хайде  след два дни да се похвалиш!
*
« Отговор #14 -: Февруари 29, 2008, 09:21:40 am »
Благодаря на всички за надеждите, но мисля, че е невъзможно положително развитие на нещата от тук нататък. Просто защото вече би трябвало да съм в 7 г.с., а тогава всичко се вижда на ехографа (ако е нормално, разбира се), а и чхг-то има други стойности, по-високи.
Дееп, миличка, направиха ми узи днес, доста се вглеждаха, ама нищо не се вижда. Само лигавица и две места с евентуални опити за имплантация. И без друго ми бяха върнали два ембриона. Аз като си мисля, почвам все повече да смятам, че в лабораторията може да се сбъркали, я са сложили една нула между 66, че затова да е 606 :? Пък и нали шуър чека ми е с тестова по-бледа от контролната черта.
И на мен ми е толкова странна цялата тази работа, но в крайна сметка, наистина смятам,че няма бременност и чакам цикъл. Ама съм странен случай, ще взема да напиша книга за това  :wink: :)
Още веднъж благодаря на всички за отзивчивостта и подкрепата и се надявам, че не съм ви досадила много :oops:
Целувки и успехи занапред, а аз ще докладвам развитието на нещата при мен.

*
« Отговор #15 -: Февруари 29, 2008, 09:32:21 am »
Дживотинче, много странна ми се вижда тази работа, и аз мисля, че е бременност , но още да не се виждат ембрионите, нали знаеш, че всеки организъм е различен и има случаи всякакви, обаче понеже жените , забременели по нормален начин не се вглеждат толкова като нас и не се следят, обикновенно даже и не разбират;-)))) Аз все пак , като един вечен оптимист  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #16 -: Февруари 29, 2008, 09:36:55 am »
И на мен ми е толкова странна цялата тази работа, но в крайна сметка, наистина смятам,че няма бременност и чакам цикъл.

Па дано дочакаш, колкото аз го дочаках... :crossfingers:
Изгубих ти датите и хронологията. Кой ден след трансфер си днес?
*
« Отговор #17 -: Февруари 29, 2008, 10:24:03 am »
Сладурани сте ми, вие! Благодаря за стиснатите палци.
Иначе съм вече 30 дена след трансфер. А трансфера беше на 2 ембриона, на 5 ден, на 31.01.2008 г.

« Отговор #18 -: Февруари 29, 2008, 10:52:00 am »
Ох, и аз не знам  какво да ти кажа...
Близнаците ги видяхме на 27 ден след трансфер, обаче единият беше просто точка. Казвам го, в смисъл че имаше голяма разлика в размерите им, макар да са на един и същи ден трансферирани.
Ако не си се уморила вече от тестове, направи още един кръвен  :hug2:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #19 -: Февруари 29, 2008, 11:41:45 am »
Ако  си в 7 гест. с-ца. би трябвало наистина да се види сърдечна дейност.

Съжалявма много! :( Възстановявай се бързо и хайде следващия опит да е успешен!!!
:heartbeat:

:hug2:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън