0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Може ли да има такава простота????
« Отговор #20 -: Април 13, 2008, 14:03:57 pm »
Аз съм на мнение, че тези момичета въобще не могат да проумеят, колко е тежко да се надяваш и да се мъчиш да имаш първо дете и то чрез АРТ. Тези изказвания са прищявки на жени, които вече имат деца и които скучаят и се чудят с какво да се занимават, за да си уплътняват времето. Те ми приличат на онези наконтени мамета, които по цял ден обикалят центъра по няколко пъти, купуват си глупости и само се грижат за прическите, за грима и маникюрите си. Това е така, за да се осмисля ежедневието им, иначе какви задължения ще имат /по цял ден са сами, а на всичкото отгоре бабите им гледат децата/? Та те са невежи и ограничени не само по въпроса за инвитрото, ами и за повечето неща в живота. Е, с какво да се занимават такива жени, освен да си споделят за тъпите си прищявки и да харчат пари за каквото видят?
Аз също не мога да живея така "просто", но не им се възхищавам на тези, защото те вечно ще са на това ниво и живота им  дефакто е едно голямо нищо.   Когато порастнат собствените им деца  гледат да живеят по- далече от тези мами. И така тези жени си остават с грижите по маникюрите си ...
« Отговор #21 -: Април 13, 2008, 14:49:40 pm »
Привет и от мен! Не се стърпах да ви споделя и аз нещо по въпроса...
Те хората са си блажени в невежеството си, ние сме леко "преосведомени", ама според мен, така и трябва. Всеки, който е стигнал до ин-витро, трябва да е наясно с доста неща, че иначе вероятността да се получат пропуски или грешки в лечението е голяма!
А да ви кажа, майка ми как се ОПИТВА да ме успокои и какъв съвет ми дава: "Абе Ети, живей ПО-ПРОСТО, бе мамоо!!!" А аз и казвам, че няма как да живея "просто", защото не съм проста!!!:)
Та така, нека сме си умнички и информирани, то си требе:)
:lol: :lol: :lol:  :good_post:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #22 -: Април 13, 2008, 23:52:33 pm »
Любопитка, благодаря!
Момичета от Пловдив, разбрахте ли, че започна курс за психологическа помощ в Пловдив. Имам още 2 места, събрали сме се само един път, така че, който има интерес, може са се поразрови из форума, писала съм за какво става въпрос. И ако интереса ви е сериозен, обадете ми се, ще ви разкажа по-подробно. Има време до 23.04, когато е втората среща, но сводбодните места са само 2! Чакам ви:)
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)
*

Eti76

• 158
  • Координатор на Фондация Искам бебе за Пловдив
« Отговор #23 -: Април 13, 2008, 23:55:16 pm »
Ох, извинете за второто включване, ама забравих нещо важно по повод информираността ни - нали знаете за новата книга на д-р Стаменов (има инфо за нея и в Зачатие и на сайта на Фондация Искам бебе), та ако някой проявява интерес към книгата и е от Пловдив, аз мога да му уредя доставянето!!!
Не губете ВЯРА, НАДЕЖДА винаги има, докато е жива ЛЮБОВТА:)